Ирина Белчева стана трета на Mrs. Top of the World

Ирина Белчева стана трета на Mrs. Top of the World

3669 | 7 юни 2018 | 11:17

В Рига българката се окичи с короната на Business Women 2018

Ирина Белчева стана трета на Mrs. Top of the World-1528359809.jpgИрина Белчева стана трета на Mrs. Top of the World-1528359837.jpgИрина Белчева стана трета на Mrs. Top of the World-1528359824.jpgИрина Белчева стана трета на Mrs. Top of the World-1528359796.jpg

Мисис България Свят-2017 Ирина Белчева се класира трета на престижния конкурс Mrs. Top of the World в латвийската столица Рига.

 

Нашата представителка получи и титлата  Business Women 2018.

 

Ирина, която неотдавна нашумя с благотворителната инициатива дами да даряват тоалети за абитуриентки в неравностойно положение развълнувана заяви: "Това да представя България на най- престижния конкурс Mrs.Top of the World  за мен е огромна чест и гордост!

 

Изключително съм доволна и удовлетворена от голямото признание, с което ме отличиха - Mrs. Top of the World Business Women 2018. И най- важното, че съм в ТОП 3 на Света!!! Развълнувана и щастлива съм. Много тежка и изпълнена с ангажименти седмица прекарах в Рига.

 

Организацията беше безупречна, но и много динамична! Всеки ден имахме програма, която следвахме точно. Сутрин денят започваше от 7:30ч и приключваше около полунощ и дори след това! Много уморително и изтощаващо денонощие, но за сметка на това пълно с големи вълнения и емоции!

 

Едно от най-големите преживявания беше срещата с кмета на Рига и разговора, който проведохме! Имах възможността да говоря доста с него и останах очарована от познанията му за България. Аз, разбира се, му разказах много допълнителни исторически, културни и обществени подробности за нашата страна! Той остана възхитен!

 

Също така, гостувах с още 3 от момичетата участнички в конкурса и организатора в едно от телевизионните предавания по Латвийската национална телевизия. Имах персонално интервю, на което презентирах филма си за мен и България. 

 

Третият ден беше посветен на Шоуто на талантите, където представих Тракийската ръченица в национална носия. Танцът беше оценен високо и ме поканиха да го повторя на Големия финал  последната вечер. Много горда съм с това. Снимахме много фотосесии и проведохме редица културно-масови мероприятия!

 

Беше уморително, но си струваше всяко усилие! Нямам думи да обясня колко емоционално, вълнуващо и бляскаво беше всичко. Впечетлявах се от всеки детайл", завърши Ирина Белчева.

 

Любопитното при елегантната дама с фигура на стругована статуетка е, че е свалила 60 кг, за да се яви на Мисис България. 34-годишната блондинка е омъжена с две деца и признава, че качила килограмите покрай бременностите, но решила да отслабне по естетически е здравословни причини. В началото на диетата тежала 108 кг. 

 

Ирина е завършила  "Електроенергетика" и има магистратура по "Бизнес администрация".  Работила е като електропроектант, а в продължение на десет години е главен експерт в Министерството на енергетиката.Ирина Белчева стана трета на Mrs. Top of the World

В Рига българката се окичи с короната на Business Women 2018

От категорията

Във вторник - фалити, болести, депресивни състояния, безверие и липса на стабилност

За консултация и записване на час при Милена Иванова ЕАF@Ealife.bg-1558889762.jpg

В сряда осъществявате важни и мечтани планове. Събота е несоциална, стойте си у ...

26 май 2019 | 19:54

Незабравим празник за абитуриентите от каменоделното и училището за деца със слухови проблеми

Незабравим празник за абитуриентите от каменоделното и училището за деца със слухови проблеми-1558891638.jpg

Учениците от „Професионалната гимназия по каменообработване“ в с. Кунино ...

26 май 2019 | 20:25

Стоянка Мутафова: Няма да предам Бойко!

-1480408043.jpg

Няма почивка за мен. Няма и за Бойко, като гледам. И той всеки ден нещо прави, ...

27 май 2019 | 10:52

Турски фотограф представя Желязната църква

Кенан Кахраман представя Желязната църква-1558883137.jpg

Кенан Кахраман през изтеклата учебна година преподаваше в българското неделно ...

26 май 2019 | 17:55

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.