Партията на Радев ме подслушваше в тоалетната, обяви премиерът

Разбрахме се с Гешев да се размаже всичко живо, което си е позволило да цапа въздух, земя, вода (ВИДЕО)

Борисов отговори на Радев за СРС-та: Заклевам се, че нямам нищо общо! А който е къкал-мъкал...

16952 | 14 февр. 2020 | 17:49

Това, че някой се е къкал и мъкал и после омазал, изведнъж мен ме замесват в тази работа. Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, а и всички специални разузнавателни средства се разрешават от съда, подчерта премиерът

Партията на Радев ме подслушваше в тоалетната, обяви премиерът-1581696424.jpgБорисов отговори на президента за СРС-тата: Заклевам се, че нямам нищо общо -1581695771.jpg

"Верно ли такива глупости приказва? Той не познава закона. Това, че някой е къкал-мъкал и после омазал, изведнъж мен ме замесват в тази работа. Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, а и всички специални разузнавателни средства се разрешават от съда. Къде има разрешени СРС-та срещу президента? Това, че някой е цопнал, не значи, че аз съм виновен. Заклевам се, че нямам нищо общо".

 

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти и се прекръсти след Мюнхенската конференция по сигурността. 

Коментарът му бе по повод изказването на Антон Кутев днес в парламента, когато обвини за подслушването на държавния глава лично Борисов.

 "Аз имам съмнение, а сега и обвинение, че този човек подслушва президента - имам предвид Бойко Борисов", каза Кутев от парраментарната трибуна, който уточни преди това, че ДАНС са на пряко подчинение на министър-председателя. 

 

"Когато партията на Радев ме подслушваше в тоалетната и ме записваше, аз нищо не казах, не обвиних никого, стисках със зъби. Да не би аз да съм хъкал и мъкал? Как си го представяте? Ще ми дойде ДАНС и ще ми каже: "Подслушваме президента" и аз ще им разреша? Абсурд! Даже нещо повече - като разбрах, ми стана крайно неприятно, защото това пречи на стабилността", добави премиерът.

 

И продължи: „Не искам по никакъв начин да ме замесвате. Когато има такива скандали не е добре за стабилността. Което зависеше от мен, го направих - наредих на ГЕРБ думата "импийчмънт" да не я произнасят.
Това семейство (Румен и Десислава Радеви) трябва да стои по-дълго на власт, за да видят хората, че за тях себелюбието е най-важно. Нищо друго! Аз нямам, и в това се заклевам
(кръсти се), нищо общо с това! Не е естествено да воюват институциите. Не ми харесва"

 

"Не искам да участвам в този маскарад“, категоричен бе премиерът Борисов в отговор на журналистически въпрос.

 

"От три месеца прокурори не са идвали на сбирката. Разбрахме се с този прокурор да се размаже всичко живо, което си е позволило да цапа въздух, земя, вода", отсече министър-председателят по повод обвиненията на Румен Радев, че всяка сряда Борисов се среща с главния прокурор Иван Гешев.

 

"Всички служби са впрегнати в тази сфера. Дали арестуват министър, зам.-министър или който и да е, не е моя работа. Ако някой е крал вода - по същия начин и за това сме се разбрали", допълни той.

 

"Всички случаи - БОП, ДАНС, полиция, са пуснати и впрегнати в тази сфера. За това сме се разбрали. Ама дали арестуват министър, зам.-министър или който и да е - това не е моя работа. Това не ме интересува и не искам, и не ми е долагано - заклевам се.

Оттам-нататък - по водите: Ако някой е слагал байпас, крал вода - по същия начин. Това сме се разбрали. 

Борба с контрабандата - от 34% когато Кутев е управлявал и неговата партия, сега е 3.4%. Милиарди са вкарани в бюджета..."

 

"Валери Симеонов трябваше да се извини. Случва се да се изпусне някоя реплика. Съжалявам, че лидер в коалицията е говорил такива неща. Човешко е да се греши, човешко е да се извиниш", каза министър-председателят по повод изказването на Валери Симеонов, в което обвини в корупция журналистите Антон Хекимян и Венелин Петков.


"Има много сериозни теми, които да засегнем. За разлика от предишни министри и премиер, аз нищо не съм скрил нито тук, нито в Белия дом. Проблемът с миграцията е първият за Европа. Отново затвърдих позицията си, че съм за мира в Черно море", каза още министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в Мюнхен.


"Доколкото знам, тръбите се складират край Димитровград и Стара Загора, така че да форсираме и интерконтектора с Гърция. България трябва да стои централа, защото е закупила ядрени реактори. Тръмп ме окуражи да направим централата и изпрати ядрени експерти у нас. Сега се очакват нови експерти", разкри той.

"Действам с голяма увереност, защото знам, че съм прав и тук нямам никакви съпротиви", добави министър-председателят и се похвали, че днешното му изказване е било най-бурно аплодираното.

Докато Борисов говореше пред медиите покрай обективите премина премиерът на Албания Еди Рама и поздрави българския министър-председател: Бойко, ти си най-добрият, знаеш, нали?"

 

"Светът се развива много динамично, България е във фокуса, страната ни е уважавана и търсена от всички. Нашето мнение се търси от президентите и премиерите, които сами виждате заявяват срещи. Трябва да се концентрираме", продължи министър-председателят.

Премиерът изтъкна, че страната ни е давана за пример за справяне с нелегалната миграция, която е първи и основен проблем в Европа.

„Споделихме своите възможности в тази сфера. Повишаване отбранителните способности на страната, новите самолети, които България закупи, реорганизацията и подготовката на армията, международните учения, които се провеждат у нас, в страната, в Черно море, имаше много интереси и за това, което направихме и по отношение на някои руски дипломати. Отново затвърдих позицията си, че съм против флотилия в Черно море, че мирът и разбирателството, енергийните проекти, от една страна съм съгласен, че правят страните зависими, но ние правим интерконектора с Гърция, който ни дава абсолютна диверсификация. В същото време Балкански поток дава възможност и за работа и с Русия, и с Турция, и с други държави в региона. Много ясно трябва да се разделят нещата. Взаимно изгодните бизнеси и интереси за държавите трябва да се поддържат, да се спазват правилата и европейските ценности и да не се шпионства“, заяви българският премиер.

По думите на министър-председателя Борисов, днес все по-ясно се поставя темата за отсъствието на Запада в горещите точки на света - Сирия, Либия, Йемен, Ирак, които са все в близост до България. Премиерът подчерта, че това не означава присъствие на Запада с военна сила.

 

„Напротив – силата на общия ни пазар, ние имаме най-голямата икономическа мощ, за всички сме интересни да търгуват с нас. С икономическите възможности, които има Запада, може да направи така, че да има траен мир. Назовавайки проблемите с истинските имена, мисля, че може да има успех“, добави Борисов.

Премиерът Бойко Борисов изтъкна, че в рамките на конференцията ще постави и темата за Зеления пакт на Европа. Според Борисов, влизайки в Зеления пакт като част от целия ЕС, България ще изпадне в много тежка конкуренция на тези, които няма да са в пакта и ще продължат да използват въглища.

„Със Зелената сделка и с разрешението на ядрената енергия, България като ядрена сила и имайки ядрени реактори, закупила за 3 милиарда ядрени реактори, трябва да строи централа. Иначе след 10 години няма да има кой да покрие енергийните нужди на страната, ще трябва да внасяме ток“, посочи министър-председателят. Борисов отбеляза, че предстои страната ни да посетят втора група експерти от САЩ. „Обясних наясно целия енергиен микс – какво губим, какво печелим, какво сме направили, как сме защитили, когато е трябвало. Действам с много голяма увереност, защото съм прав“, заяви категорично министър-председателят Бойко Борисов.
 Борисов пред медиите в Мюнхен

Това, че някой се е къкал и мъкал и после омазал, изведнъж мен ме замесват в тази работа. Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, а и всички специални разузнавателни средства се разрешават от съда, подчерта премиерът

От категорията

Проф. Кирил Топалов: 24 май е празник на българската азбука и култура, славянска писменост няма!

Проф. Кирил Топалов-1421594897.jpg

Кирил и Методий създават глаголицата върху старобългарския език, можем да го ...

25 май 2020 | 13:24

Осветиха паметник на Божидар Димитров в карнобатското с. Искра

Снимки: БНР-1590403168.jpg

Паметникът бе осветен от отец Павел Гърбов, който посочи, че основната мисия на ...

25 май 2020 | 13:39

Корнелия Нинова във Враца: Представяме ви ясен и конкретен план за развитие на Северозапада

Снимки: БСП-1590411702.jpg

Лдерът на левицата обясни, че икономическите и социални последици от кризата ще ...

25 май 2020 | 15:59

Каракачанов: Икономическата криза няма да се отрази на бюджета за модернизация на Българската армия

-1588436596.jpg

Министърът на отбраната коментира още, че решаването на проблема с битовата ...

25 май 2020 | 15:22

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Димитър Степанов


15 февр. 2020 | 18:09Уж беше гьол, сега стана важна централа.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


endeavor


15 февр. 2020 | 16:18герб и бмб СА ПРОКАЗА !!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Пенчо Генчев


15 февр. 2020 | 12:57Къкал (северняшки диалект) е много меко казано. Този човечец направо се е насрал.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


левак


15 февр. 2020 | 10:55Няма да е Той, ако не излъже...


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Владо


15 февр. 2020 | 10:15Дали арестуват министър, зам. министър или който и да е, не е моя работа.????!!!! Бр е е е е е й! Та нали ТИ СИ ГИ НАЗНАЧАВАЛ! Трябва да носиш отговорност за назначените ЛИЧНО ОТ ТЕБ хора.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Иван Иво Иванов


15 февр. 2020 | 10:12Ей, тоя налъм все повече ме дразни..."новите самолети, които България закупи"...къде са тия самолети да ги видим бре, серсем?! Ако си ги предлатил 5 години напред, е трябвало да ти направят 25% отстъпка от тия 2.5млрд, защото готовите пари вложени в акции и облигации носят минимум 5% годишно (справка норвежкия фонд за благосъстояние). Ако въобще ги произведат тия самолети, после с тях какво, ще возиш народа си с тях между София и морето ли? Защо не купи на хората нови влакове, кораби, защо не вдигна заплатите на сестрите?


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Боба Есемесо


15 февр. 2020 | 09:25БайхОЙя....а един ПЕЗЕВЕНК казваше ....КОЙТО ГРОБ КОПАЕ ДРУГИМУ, САМ ПАДА В НЕГО .....така че с единият крак си вътре, мутро долна и гадна!!!!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Клеопатра Винер


15 февр. 2020 | 08:47Заклевай се, заклевай. Той Господ си знае работата. Ще ти дойде времето да отговаряш. Ти и шайката, която навъртя около тебе създадохте такова беззаконие в държавата.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Krassimir Vitanov


15 февр. 2020 | 08:18ТОЗИ Е ПАРАНОИЧЕН ЛЪЖЕЦ. НИЩО НЕ Е ЗАЩИТИЛ, ЗАЩОТО ПОЛША СЕ Е ДОГОВОРИЛА ДА ПОЛЗВА ВЪГЛИЩА ДО 2035г,А НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО СПА! БОЙКООООО, СПРИ ДРЪНКАЛО!!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


първан


15 февр. 2020 | 08:11Тъжно е да гледаш как един човек,инсталиран на висок държавен пост по незнайно какви причини се прави на умряла лисица за мръсотията,които ежедневно сътворява в ущърб на народа и държавата ни,да преписва с каруцарски език недъзите си на другите,оставил е държавната ни да я грабят,унижават,командват и унищожават,а тоя да се тупа в гърдите и да се кръсти като невнятен наляво и надясно.Да се събудим и да го прогоним с камъни,колкото по рано толкова по добре


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Енчев Илия


15 февр. 2020 | 05:34А кога ще направим МОРАЛНА оценка на самите себеси като Българи? Уважаеми Сънародници Българи, 21ви век сме а все още сред нас се шматкат нео Нацистки вандали! До кога ще търпим гаврата на тази чума сред нас осквернявайки паметта на загиналите анти фашисти, дали живота си за освобождението на България, за да жхивеем сега? За престъпните нео Нацистки вандали, искаме най строго наказание с глоба и екстрадиране от родината на Дякона, Ботева и Валцарова, без право на връщане! С уважение; Енчев entanashi@abv.bg "Българският нов жизнен формат" http: www.spiralata.net biblioteka "За пълното си щастие Човек трябва да има Суверенно и Славно отечество" Симонид Кeоский 5 век преди Христа "A за да бъде Българина напълно щастлив, Трябва да знаe следва, своето историческо предназначение! " Енчев И. 20век след Христа


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


FuckEU


14 февр. 2020 | 23:35Един тотален малоумник, национален предател се заклевал ................ мри бе мършо!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


zmei15


14 февр. 2020 | 23:31Има две положения , в които може да се намира Борисов след скандала с подслушването на Президент Радев.Едното е да си признае, че престъпно е газил конституцията а другото е да твърди, че нищо не знае, което означава фактическо самопризнание на абсолютна некадърност да изпълнява функцията на Министър Председател. Той избра второто.Този дебил не е българин!!!Той е нашия позор!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


zmei15


14 февр. 2020 | 22:55Педераст! Обикновен педераст с огромна власт!.Ще бъде грехота пред Бога ако този си отиде от естествена смърт! Този дебил уби и не позволи да се родят стотици хиляди българи.За 10 години на власт населението на България намаля с 800 000 души.От 7 700 000 до 6 900 000 .А в момента на територията на обрулената от шайката ГЕРБ България живеят около 4 400 000 души.Повече от 2 пъти по малко отколкото през април 1989 година!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


antimultikulti


14 февр. 2020 | 21:48А бе, дрисльо, от къде накъде краварите ще ни дават акъл как ще си строим централата! Забравили как ни държат в поза "партер" с "Мариците"?!! Искаш съвсем да довършиш народа си ли бе, малоумник! Малко ли ти беше с осемте ф 16, за които плати като за десет ф 35. До кога ще толерираме подобна идиотия! Боклук!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.