Партията на Радев ме подслушваше в тоалетната, обяви премиерът

Разбрахме се с Гешев да се размаже всичко живо, което си е позволило да цапа въздух, земя, вода (ВИДЕО)

Борисов отговори на Радев за СРС-та: Заклевам се, че нямам нищо общо! А който е къкал-мъкал...

16388 | 14 февр. 2020 | 17:49

Това, че някой се е къкал и мъкал и после омазал, изведнъж мен ме замесват в тази работа. Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, а и всички специални разузнавателни средства се разрешават от съда, подчерта премиерът

Партията на Радев ме подслушваше в тоалетната, обяви премиерът-1581696424.jpgБорисов отговори на президента за СРС-тата: Заклевам се, че нямам нищо общо -1581695771.jpg

"Верно ли такива глупости приказва? Той не познава закона. Това, че някой е къкал-мъкал и после омазал, изведнъж мен ме замесват в тази работа. Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, а и всички специални разузнавателни средства се разрешават от съда. Къде има разрешени СРС-та срещу президента? Това, че някой е цопнал, не значи, че аз съм виновен. Заклевам се, че нямам нищо общо".

 

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти и се прекръсти след Мюнхенската конференция по сигурността. 

Коментарът му бе по повод изказването на Антон Кутев днес в парламента, когато обвини за подслушването на държавния глава лично Борисов.

 "Аз имам съмнение, а сега и обвинение, че този човек подслушва президента - имам предвид Бойко Борисов", каза Кутев от парраментарната трибуна, който уточни преди това, че ДАНС са на пряко подчинение на министър-председателя. 

 

"Когато партията на Радев ме подслушваше в тоалетната и ме записваше, аз нищо не казах, не обвиних никого, стисках със зъби. Да не би аз да съм хъкал и мъкал? Как си го представяте? Ще ми дойде ДАНС и ще ми каже: "Подслушваме президента" и аз ще им разреша? Абсурд! Даже нещо повече - като разбрах, ми стана крайно неприятно, защото това пречи на стабилността", добави премиерът.

 

И продължи: „Не искам по никакъв начин да ме замесвате. Когато има такива скандали не е добре за стабилността. Което зависеше от мен, го направих - наредих на ГЕРБ думата "импийчмънт" да не я произнасят.
Това семейство (Румен и Десислава Радеви) трябва да стои по-дълго на власт, за да видят хората, че за тях себелюбието е най-важно. Нищо друго! Аз нямам, и в това се заклевам
(кръсти се), нищо общо с това! Не е естествено да воюват институциите. Не ми харесва"

 

"Не искам да участвам в този маскарад“, категоричен бе премиерът Борисов в отговор на журналистически въпрос.

 

"От три месеца прокурори не са идвали на сбирката. Разбрахме се с този прокурор да се размаже всичко живо, което си е позволило да цапа въздух, земя, вода", отсече министър-председателят по повод обвиненията на Румен Радев, че всяка сряда Борисов се среща с главния прокурор Иван Гешев.

 

"Всички служби са впрегнати в тази сфера. Дали арестуват министър, зам.-министър или който и да е, не е моя работа. Ако някой е крал вода - по същия начин и за това сме се разбрали", допълни той.

 

"Всички случаи - БОП, ДАНС, полиция, са пуснати и впрегнати в тази сфера. За това сме се разбрали. Ама дали арестуват министър, зам.-министър или който и да е - това не е моя работа. Това не ме интересува и не искам, и не ми е долагано - заклевам се.

Оттам-нататък - по водите: Ако някой е слагал байпас, крал вода - по същия начин. Това сме се разбрали. 

Борба с контрабандата - от 34% когато Кутев е управлявал и неговата партия, сега е 3.4%. Милиарди са вкарани в бюджета..."

 

"Валери Симеонов трябваше да се извини. Случва се да се изпусне някоя реплика. Съжалявам, че лидер в коалицията е говорил такива неща. Човешко е да се греши, човешко е да се извиниш", каза министър-председателят по повод изказването на Валери Симеонов, в което обвини в корупция журналистите Антон Хекимян и Венелин Петков.


"Има много сериозни теми, които да засегнем. За разлика от предишни министри и премиер, аз нищо не съм скрил нито тук, нито в Белия дом. Проблемът с миграцията е първият за Европа. Отново затвърдих позицията си, че съм за мира в Черно море", каза още министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в Мюнхен.


"Доколкото знам, тръбите се складират край Димитровград и Стара Загора, така че да форсираме и интерконтектора с Гърция. България трябва да стои централа, защото е закупила ядрени реактори. Тръмп ме окуражи да направим централата и изпрати ядрени експерти у нас. Сега се очакват нови експерти", разкри той.

"Действам с голяма увереност, защото знам, че съм прав и тук нямам никакви съпротиви", добави министър-председателят и се похвали, че днешното му изказване е било най-бурно аплодираното.

Докато Борисов говореше пред медиите покрай обективите премина премиерът на Албания Еди Рама и поздрави българския министър-председател: Бойко, ти си най-добрият, знаеш, нали?"

 

"Светът се развива много динамично, България е във фокуса, страната ни е уважавана и търсена от всички. Нашето мнение се търси от президентите и премиерите, които сами виждате заявяват срещи. Трябва да се концентрираме", продължи министър-председателят.

Премиерът изтъкна, че страната ни е давана за пример за справяне с нелегалната миграция, която е първи и основен проблем в Европа.

„Споделихме своите възможности в тази сфера. Повишаване отбранителните способности на страната, новите самолети, които България закупи, реорганизацията и подготовката на армията, международните учения, които се провеждат у нас, в страната, в Черно море, имаше много интереси и за това, което направихме и по отношение на някои руски дипломати. Отново затвърдих позицията си, че съм против флотилия в Черно море, че мирът и разбирателството, енергийните проекти, от една страна съм съгласен, че правят страните зависими, но ние правим интерконектора с Гърция, който ни дава абсолютна диверсификация. В същото време Балкански поток дава възможност и за работа и с Русия, и с Турция, и с други държави в региона. Много ясно трябва да се разделят нещата. Взаимно изгодните бизнеси и интереси за държавите трябва да се поддържат, да се спазват правилата и европейските ценности и да не се шпионства“, заяви българският премиер.

По думите на министър-председателя Борисов, днес все по-ясно се поставя темата за отсъствието на Запада в горещите точки на света - Сирия, Либия, Йемен, Ирак, които са все в близост до България. Премиерът подчерта, че това не означава присъствие на Запада с военна сила.

 

„Напротив – силата на общия ни пазар, ние имаме най-голямата икономическа мощ, за всички сме интересни да търгуват с нас. С икономическите възможности, които има Запада, може да направи така, че да има траен мир. Назовавайки проблемите с истинските имена, мисля, че може да има успех“, добави Борисов.

Премиерът Бойко Борисов изтъкна, че в рамките на конференцията ще постави и темата за Зеления пакт на Европа. Според Борисов, влизайки в Зеления пакт като част от целия ЕС, България ще изпадне в много тежка конкуренция на тези, които няма да са в пакта и ще продължат да използват въглища.

„Със Зелената сделка и с разрешението на ядрената енергия, България като ядрена сила и имайки ядрени реактори, закупила за 3 милиарда ядрени реактори, трябва да строи централа. Иначе след 10 години няма да има кой да покрие енергийните нужди на страната, ще трябва да внасяме ток“, посочи министър-председателят. Борисов отбеляза, че предстои страната ни да посетят втора група експерти от САЩ. „Обясних наясно целия енергиен микс – какво губим, какво печелим, какво сме направили, как сме защитили, когато е трябвало. Действам с много голяма увереност, защото съм прав“, заяви категорично министър-председателят Бойко Борисов.
 Борисов пред медиите в Мюнхен

Това, че някой се е къкал и мъкал и после омазал, изведнъж мен ме замесват в тази работа. Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, а и всички специални разузнавателни средства се разрешават от съда, подчерта премиерът

От категорията

Борисов след разговор с Ердоган: Към момента няма пряка мигрантска заплаха за България

-1562610648.png

Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с президента на ...

28 февр. 2020 | 16:59

Президентът Радев се срещна с главния инспектор в ИВСС Теодора Точкова

Сн. Прессекретариат-1582901368.jpg

По време на срещата бяха обсъдени правомощията на Инспектората, както и ...

28 февр. 2020 | 16:49

Дахер Ламот: Ердоган става опасен, защото подкрепя и финансира ислямистите в Сирия

-1456582580.jpg

"Разбира се, че не всички бежанци са такива, но дори и малка част да са, ...

29 февр. 2020 | 00:34

Кметът на Кърджали инж. Хасан Азис зарадва 2800 деца с мартеници

Кметът на Кърджали инж. Хасан Азис зарадва 2800 деца с мартеници-1582925228.jpg

Инициативата с даряване на пролетните символи се реализира за шеста поредна ...

28 февр. 2020 | 23:26

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Една Българка


14 февр. 2020 | 21:20ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ !!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


BiGman1


14 февр. 2020 | 20:54Мъка...позитанска мъка...като ви чета чак ме напушва смях...абе човека решава световни проблеми те тръгнали да го питат за трепетите на един фатмак...


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Незабравка


15 февр. 2020 | 12:41Ако знаеше повече от триста думи...ама с къкал и омазал...се омаза с къканото!


BiGman1


14 февр. 2020 | 23:45Боба, аз съм си обикновен, никога не съм претендирал за друго...виж, ти си друга бира...ти си необикновен педал...сигурно си роден на втори Февруари..


zmei15


14 февр. 2020 | 22:49А бе тъпанар, тебе пак са те изтървали от Карлуково!Какви световни проблеми? Този шут на който ти си подлога съсипа България. Кой ще го остави да решава каквото и да било?


Боба Есемесо


14 февр. 2020 | 22:07ТИ НЕ СИ УМЕН....И си най обикновен педераЗ!!!!


BiGman1


14 февр. 2020 | 22:06555...я се дръж възпитано...ти да не си мислиш, че се намираш в социалистическа България когато всеки свободно псуваше управниците...ей сега ще ти звъннат милиционерите от ДС...ама ха...


Катя


14 февр. 2020 | 22:00Ако и световните ги решава като нашите, жална му майка на света!


555


14 февр. 2020 | 21:12Абе глупак, фатмак е тоя дето му целуваш подметките!!


Бай Поцелуйко


14 февр. 2020 | 20:37.Мутрата подслушвач подслушва отдавна: Маргарита Попова в предаването "Сеизмограф" на бTV. https: www.webcafe.bg newscafe id_1065101736 "Ден след изтичането на стенограмите премиерът Бойко Борисов потвърди, че има подслушвани министри и обясни, че това е начин да упражнява контрол върху подчинените си. Попитан дали за да се пристъпи към прилагането на СРС, има съмнения за извършени престъпления, както предвижда законът, премиерът отговори само: "А как идват съмненията, според вас?". Той каза, че за премиера, министрите, техните заместници и шефовете на агенции не важи конституционното право на лична неприкосновеност.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


pert


14 февр. 2020 | 20:28Нали не се месеше в работата на главния прокурор.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Незабравка


14 февр. 2020 | 20:20Еееее, супер си бре овчерино! Сал гегата ти с калпака липсват. Тоя път ще има "Танцуй Россия, плачь Европа!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Боба Есемесо


14 февр. 2020 | 19:31САЛ БАЙХОЙЯ ЦЕЛИЯТ Е В БЯЛО(непорочен)!!!!........ Та по тоя повод ВИЦА за байхОЙя със страшният номер. ........ .............. Излизам аз на манежа, целият в бяло ..... бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки и бели чорапки, ....оркестърът свири туш, над манежа се издига огромен бял балон, аз вадя бял пистолет, прожекторите гаснат, аз стрелям, прожекторите светват ..... целият цирк в л@йн@, само аз в бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки и бели чорапки оркестърът свири туш.....


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


наблюдател


14 февр. 2020 | 19:29Да се кръстиш, да се кълнеш и да говориш като в кръчмата! Този т.нар. премиер става от ден на ден по жалък!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Бай Поцелуйко


14 февр. 2020 | 19:51Мутрата подслушвач е премиерът с най беден словесен речник. е премиерът с най беден словесен речник.


555


14 февр. 2020 | 19:17Е няма такъв друг простак по света, като нашият бай Ганьо!!! Тоя доказан лъжец, лъже и се кръсти, е няма друг такъв наглец като тоя!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Катя


14 февр. 2020 | 19:06  "Не искам да участвам в този маскарад" Режисьора и сценариста не е задължително да участват.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Бай Поцелуйко


14 февр. 2020 | 18:38""Заклевам се, че нямам нищо общо"", каза премиерът. Осъденият за лъжа и клевета се кълне? Ташак! Мутрьо, вЕрваме ти!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Мира


14 февр. 2020 | 18:26Ако иска да види предвождащия маскарада, да се погледне в огледалото. А иначе е направил потресаващото заключение, че ако е "къкал и мъкал" на онова място, дето го подслушвали, това щяло да повлияе на стабилността...


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Величков Любомир


14 февр. 2020 | 18:03......Е....е , ако българският народ не знаеше приказката за лъжливото овчарче навярно би Му повярвал . Но ..... я знае.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Йордан Бояджиев


14 февр. 2020 | 18:01..."Борисов отговори на президента за СРС тата: Заклевам се, че нямам нищо общо"...ВЕРВАМЕ!...., вярваме ти _ та ти НИКОГА не си лъгАл, понеже това е ПЕРМАНЕНТНОТО ТИ СЪСТОЯНИЕ!!!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.