„Пиленца” от яйца

„Пиленца” от яйца

1087 | 16 апр. 2017 | 00:00


Необходими продукти

твърдо сварени яйца

броколи

маслини с чушка

зелен лук

майонеза

сол

сирене,

черен пипер

 

Начин на приготвяне

Изважда се всеки жълтък, като се реже на зиг-заг. Запълва се с плънка от сирене, майонеза, черен пипер и лук. Затваря се с капачето от останалата част на яйцето.

 

Доматът се оформя като човчица, а сварените броколи представляват тревичка, върху която се слагат пиленцата.

 

 

 

 


От категорията

Пролетен ориз

Пролетен ориз-1493125111.jpg

25 апр. 2017 | 15:57

Канелони със спанак и рикота

Канелони със спанак и рикота-1493034736.jpg

24 апр. 2017 | 14:51

Скрипалец с картофи

Скрипалец с картофи-1492608278.jpg

19 апр. 2017 | 16:23

Създадоха безцветно кафе

Източник: Туйтър-1492597497.jpg

Методът се основава на физическа обработка, без никакви химикали. Безцветното ...

19 апр. 2017 | 13:24

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.