„Пиленца” от яйца

„Пиленца” от яйца

1323 | 16 апр. 2017 | 00:00


Необходими продукти

твърдо сварени яйца

броколи

маслини с чушка

зелен лук

майонеза

сол

сирене,

черен пипер

 

Начин на приготвяне

Изважда се всеки жълтък, като се реже на зиг-заг. Запълва се с плънка от сирене, майонеза, черен пипер и лук. Затваря се с капачето от останалата част на яйцето.

 

Доматът се оформя като човчица, а сварените броколи представляват тревичка, върху която се слагат пиленцата.

 

 

 

 


От категорията

Петровско пиле по традиционна рецепта

Петровско пиле по традиционна рецепта-1498723082.jpg

29 юни 2017 | 10:57

Летни кексчета без печене

Летни кексчета без печене-1498654943.jpg

28 юни 2017 | 15:57

Френски палачинки с риба

Френски палачинки с риба-1498573154.jpg

27 юни 2017 | 17:17

Динена лимонада

Динена лимонада-1498488798.jpg

26 юни 2017 | 15:28

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.