„Пиленца” от яйца

„Пиленца” от яйца

1240 | 16 апр. 2017 | 00:00


Необходими продукти

твърдо сварени яйца

броколи

маслини с чушка

зелен лук

майонеза

сол

сирене,

черен пипер

 

Начин на приготвяне

Изважда се всеки жълтък, като се реже на зиг-заг. Запълва се с плънка от сирене, майонеза, черен пипер и лук. Затваря се с капачето от останалата част на яйцето.

 

Доматът се оформя като човчица, а сварените броколи представляват тревичка, върху която се слагат пиленцата.

 

 

 

 


От категорията

Мераклийско свинско

Мераклийско свинско-1495457356.jpg

22 май 2017 | 15:46

Шоколадови сладки без брашно от Анна Олсън
(Галерия)

Шоколадови сладки без брашно от Анна Олсън-1495297551.jpg

Любимата майсторка на сладки на цяла Канада (и не само) е известна с ...

20 май 2017 | 19:25

Кафе с нотки на препечен хляб, подправки и горчиво какао в аромата
(Галерия)

Tonino Lamborghini -1495386252.jpg

Носителки на титлата Мисис България и Мисис Баба почетоха Tonino Lamborghini

21 май 2017 | 20:03

Гаспачо с вино и маслини
(Галерия)

Гаспачо с вино и маслини-1495195117.jpg

19 май 2017 | 14:57

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.