„Пиленца” от яйца

„Пиленца” от яйца

1394 | 16 апр. 2017 | 00:00


Необходими продукти

твърдо сварени яйца

броколи

маслини с чушка

зелен лук

майонеза

сол

сирене,

черен пипер

 

Начин на приготвяне

Изважда се всеки жълтък, като се реже на зиг-заг. Запълва се с плънка от сирене, майонеза, черен пипер и лук. Затваря се с капачето от останалата част на яйцето.

 

Доматът се оформя като човчица, а сварените броколи представляват тревичка, върху която се слагат пиленцата.

 

 

 

 


От категорията

Сладкиш с праскови

Сладкиш с праскови-1502116507.jpg

16 авг. 2017 | 17:39

Какво да сготвим на Голяма Богородица – вкусни рецепти

Какво да сготвим на Голяма Богородица – вкусни рецепти-1502189858.jpg

14 авг. 2017 | 13:54

Ал Бано е най-добър и в правенето на вино

Ал Бано е най-добър и в правенето на вино-1502705984.jpg

Легендарният изпълнител, който ще зарадва родните фенове с грандиозен концерт ...

14 авг. 2017 | 13:18

Компот без варене

-1475834543.jpg

13 авг. 2017 | 17:09

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.