„Пиленца” от яйца

„Пиленца” от яйца

1461 | 16 апр. 2017 | 00:00


Необходими продукти

твърдо сварени яйца

броколи

маслини с чушка

зелен лук

майонеза

сол

сирене,

черен пипер

 

Начин на приготвяне

Изважда се всеки жълтък, като се реже на зиг-заг. Запълва се с плънка от сирене, майонеза, черен пипер и лук. Затваря се с капачето от останалата част на яйцето.

 

Доматът се оформя като човчица, а сварените броколи представляват тревичка, върху която се слагат пиленцата.

 

 

 

 


От категорията

В сезона на зимнината: 5 традиционни рецепти за домашна туршия

-1475748435.jpg

20 септ. 2017 | 16:35

Андалузко гаспачо

Андалуско гаспачо-1505808390.jpg

19 септ. 2017 | 11:05

Овчарски пай с гъби

Овчарски пай с гъби-1505722836.jpg

18 септ. 2017 | 11:17

Смокинова баклава

Смокинова баклава-1505469840.jpg

15 септ. 2017 | 13:03

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.