Ивет Григорва е една от светските личности, подкрепили кампанията

„Пожелай си!“ дари две ин витро процедури

2413 | 23 ян. 2019 | 14:45

Кампанията на клиника New Life бе подкрепена от много популярни личности

Ивет Григорва е една от светските личности, подкрепили кампанията-1548247439.jpgИва Екимова е една от светските личности, подкрепили кампанията-1548247521.jpgДеси Бакърджиева е една от светските личности, подкрепили кампанията-1548247473.jpg„Пожелай си!“ дари две ин витро процедури-1548246361.jpg

Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България, подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си!“. За пета поредна година тя направи възможна мечтата на две български семейства, като дари ин витро процедури. Тази година „Пожелай си!“ протече с позитивни послания по време на кампанията, а целта бе участниците да изпращат вдъхновяващи снимки.

 

Навръх Бабин ден - денят на родилната помощ, „Пожелай си!“ сбъдна най-съкровената мечта на Пепа Грозева от гр. Пловдив. Броя на коментарите под нейната снимка, която изпрати за кампанията  са 5363. Безплатна ин витро процедура с включена стимулация ще получи и Таня Бончева от гр.Пловдив, която взе участие в благотворителната инициативас позитивна и емоционална снимка в духа на коледните чудеса.

 

Снимките на победителите са качени в страницата на “Пожелай си!” в официалният сайт на клиниката: www.newlifeclinic.bgи Фейсбук профилите на лечебното заведение.

 

И тази година популярни личности също се ангажираха в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми – Деси Бакърджиева, Александра Петканова, Ева Веселинова, Ивета Григорова, Ива Екимова, Деси Зидарова и много други.

 

„Благодарим на всички участвали в „Пожелай си!. Винаги сме на разположение да предложим помощ от всякакъв хараткер на двойките с репродуктивни проблеми. Щастливи сме, че заедно успяхме да напълним интернет пространството с усмивки и любов в подкрепа на хората, които имат една истинска съкровена мечта“, коментират от клиника New Life.

 

Във видеото можете да видите реакцията на победителите,когато научиха новината, че печелят безплатни ин витро процедури от д-р Добринка Петрова-медицински управител на клиника New Life-Пловдив:

 

ОЩЕ ЗА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР NEW LIFE:

 

New Life е първият ин-витро център в България, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии на българския пазар. NewLife в гр.Пловдив разполага с модерна апаратура, включително най-новата микроманипулационна система на Eppendorf за ICSI оплождане – TransferMan 4r и бенчтоп инкубатор (benchtop incubator) с 10 отделения. Всички клинични практики в медицински център New Life следват модела, установен от консултантите – проф. Нери Лауфер, един от първите лекари в света извършил успешно човешка ин-витро процедура, основател на ин-витро центрове в САЩ и Израел, и д-р Анат Сафран, световно признат ембриолог с над 30 години опит в сферата на асистираната репродукция. Всички служители и медицинският персонал на клиниката са опитни и високо квалифицирани специалисти, преминали специализации и обучения в чужбина. Целият медицински екип на клиниката е завършил успешно престижно обучение в известните израелски болници Адаса в Йерусалим и Асута в Ришон.„Пожелай си!“ дари две ин витро процедури

Кампанията на клиника New Life бе подкрепена от много популярни личности

От категорията

Римска ваканция: Дженифър и Брад отново заедно

-1481012357.jpg

Пит и звездата от „Приятели“ се разделиха през 2005 г. Тогава Анджелина Джоли ...

15 юни 2019 | 16:39

Йога ден – хармония и умения в синхрон

В Индия йогата е част от физическото възпитание в училище. Масова йога в щата Гуджарат.-1560595856.jpg

Централното събитие и тази година ще е в София като официалното откриване от ...

15 юни 2019 | 13:48

Ден за трайни материални капиталовложения, който може да ви подсигури добри доходи в бъдеще

За консултация и записване на час при Милена Иванова ЕАF@Ealife.bg-1548619881.jpg

На обяд всичко ще се случва с лекота, бързина и без усилие

16 юни 2019 | 23:43

Обувки на 450 години шляпат в музея на Злин
(Галерия)

Бирмански обувки от 19 век-1560626213.jpg

Целувка с делфин в Куба. "Облачната врата" на Чикаго - като криви ...

15 юни 2019 | 22:20

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.