Тити Папазов награди майки-героини в Нирвана

Тити Папазов награди майки-героини в Нирвана (видео)

4122 | 9 ян. 2020 | 23:23

Седмо издание на „Майка на годината” в галерията на Ники Младжов

Тити Папазов награди майки-героини в Нирвана-1578603479.jpgТити Папазов награди майки-героини в Нирвана-1578603499.jpgТити Папазов награди майки-героини в Нирвана-1578603412.jpg

Нина Норд

Снимки ALINA

 

Тити Папазов откри седмата годишна церемония „Майка на годината”, която се проведе в столичната галерия Нирвана със съдействието на Z&M Private co.

 

Седем дами, отдадени на благотворителността в името на децата, бяха отличени в галерията на Ники Младжов, известна като един от най-изисканите и стойностни центрове за култура у нас.

 

Сред феричния колорит на картините на Лариса Илиева, докарани от Париж в Нирвана, Тити Папазов, който за благотворителната си дейност е носител на приза „Татко на годината”, с прочувствено слово награди бизнесдамата Десислава Данчева, която от години е посветена на благотворителността в името на децата.

 

„Майка на годината” стана и Маргарита Димитрова, майка на три деца и леля на малкия спортист Криси, за чието спасение Тити Папазов успя да обедини цяла България. Маргарита, която получи престижната статуетка от пътуващия писател и журналист Магдалена Гигова, не спира да организира благотворителни кампании.

 

Такъв е смисълът в живота и на другата носителка на приза „Майка на годината” – Розалина Йорданова, която получи наградата си от бизнемена Велизар Данчев, собственик на верига ресторанти „Петлето”.

 

„Майка на годината” е и Милена Димитрова от Радомир, майка на най-младия писател – Иво Христов, известен като българския Стивън Кинг, която прие наградата от ръцете на 18-годишното си момче.

 

Освен престижните статуетки, носителките на наградата получиха разкошни букети от известния столичен бутик за цветя „Emily” и комплимент от Campari.

 

Вергиния Маринова от Враца, която не спира да помага на деца в нужда, взе статуетката си от бизнесдамата Теодора Колева, а столичанката Ирена Зарева бе отличена от бизнесдамата Маркрид Бахдасарян.

 

Не успя да получи лично приза си Мариана Атанасова от Петрич, която е отдадена на добрините в името на децата.

 

На церемонията присъстваха певицата Диана Дафова и дъщеря й – художничката Лили Сотирова, които се потопиха в парижката атмосфера, създадена от картините на Лариса Илиева.

 

Сред досегашните носителки на приза „Майка на годината” са Таня Богомилова, Мария Гроздева, Ани Салич, Юлияна Дончева, актрисата Снежина Петрова, известната в цял свят българска диригентка Любка Биаджони, д-р Росица Врабевска, Йоанна Драгнева, както и неизвестни за широката общественост дами, които неуморно се трудят в името на най-важната кауза – децата.

 Младият писател Иво Христов връчи наградата на майка си Милена Димитрова

Седмо издание на „Майка на годината” в галерията на Ники Младжов

От категорията

Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит на Васил Петров
(Видео)

Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит на Васил Петров-1594210426.jpg

Националното турне е озаглавено „Symphony way” с Врачанската филхармония

8 юли 2020 | 15:11

Академията за мода връчи приза "Изгряваща звезда 2020"
(Видео)

Сн. Хайлайф-1594207221.jpg

Наградата е насочена към младите. Към онези, които със своята енергия, устрем и ...

8 юли 2020 | 14:18

Васил Петров: Бих искал новият ми концертен репертоар да извади хората от пандемичния страх
(Галерия)

-1572329853.jpg

11 юли 2020 | 20:14

Избраха Лейди България при спазени мерки за сигурност
(Галерия)

Избраха Лейди България при спазени мерки за сигурност

-1594405714.jpg

10 юли 2020 | 21:27