Единственият представител на Тони Робинс за България - Моузес Джоел Налока, "дирижираше" с лекота поведението на публиката.

В Арена Армеец

"Големият взрив" разказа уникални истории на бизнесмени

2332 | 24 ноем. 2019 | 17:58

Единственият представител на Тони Робинс за България - Моузес Джоел Налока, "дирижираше" с лекота поведението на публиката

Единственият представител на Тони Робинс за България - Моузес Джоел Налока, "дирижираше" с лекота поведението на публиката.-1574611239.jpgМартин Попов на "Големият взрив"-1574611207.jpgПубликата на "Големият взрив"-1574611178.jpgПламен Попов на "Големият взрив"-1574611157.jpgЦирк "Люлин" на "Големият взрив"-1574611136.jpg

Текст и снимки Тина Прокопова

 

През почивните дни в най-голямата зала "Арена Армеец" се проведе поредното издание на "Големият взрив", на което успешни бизнесмени разказват периодите "преди" и "след" от живота си.

 

Мартин Попов впечатли публиката с откровението си, като си призна, че 15 години преди да се посвети на бизнеса, животът му е бил в плен на хероина.

 

"Всеки ден се събуждах на непознато за мен място, не знаех къде съм, как съм попаднал там, до момента в който продадох всичко, за да си купя дозата за деня. Хората, които нямат цел, нямат какво да правят, правят глупости."

 

Бизнесменът сподели, че преди да открие своето призвание в сферата на дигиталния маркетинг, е мил чинии зад граница, а през последните пет години не е почивал със семейството си. Според него елементите на щастливия човек са: Бъди добър; Бъди с отворен ум; Пазете тялото си здраво - то е нашето превозно средство; Бъдете с лек дух.

 

Единственият представител на Тони Робинс за България - Моузес Джоел Налока, "дирижираше" с лекота поведението на публиката.

 

Неговите правила за успех са: Раздайте се на макс; Бъдете гъвкави, с отворено сърце; Отдайте се на себе си - животът ни е дар от Бога, а какво правим с него е нашият дар към Господ. "За да се радвате на успех в бизнеса, са ви необходими: стратегия, история и отношение. Не се притеснявайте да говорите на себе си - това може да е най-хубавото нещо, което ще чуете през деня. Вземайте решения, когато сте във върхово настроение, тогава ще е по-ефикасно", сподели Моузес.

 

"Когато констатирате, че в живота ви нещо се случва на принципа на съвпадението, бъдете сигурни, че това е начинът на Бог да се намеси в живота ви, без да парадира с присъствието си. Бъдете благодарни - тогава страхът не може да си намери място около вас."

 

Моузес Налока представи на сцената собственика на Университета за личностно развитие и предприемачество Пламен Попов. "Ако в мазето си имате 10 кг злато, но нямате ключ за там, колко богат сте всъщност?" започна своята изповед г-н Попов, след което се предаде под обстрела на въпроси на Моузес:

 

Моузес: Има ли смисъл да отидете на семинар, да се приберете вкъщи, където всичко е същото каквото сте го оставили?

 

Пламен Попов: През 2015 г започнахме нашия бизнес с бюджет от 500 лв. Официалната цена на компанията в момента е 1 000 000 лв. Постоянно чувам, че за да успееш в България, трябва да имаш или много пари, или много връзки, а според мен трябва яко копане всеки ден!

 

Моузес към собственика на I-brokers Николай: За теб аз не мога да кажа, че си удпешен бизнес, защото си супер успешен. Каква е тайната ти за това?

 

Николай: Да станете и да направите първата стъпка. Ако се провалите, правете го дълго и продължително в посока направо!

 

Моузес: Доколкото знам, ти си прекъснал обучението си, преди да навлезеш в бизнеса - защо?

 

Николай: Винаги съм бил противник на образованието у нас. Имам много приятели и познати с по 3-4 дипломи, 5-6 езика, които си стоят вкъщи, проклинат държавата и не могат да си намерят работа. Учете се сами, наслаждавайте се на живота!

 

Събитието на вечерта беше промоцията, която Пламен Попов обяви за програмата на Университета за личностно развитие и предприемачество, на 20% от реалната цена. Обявените 30 бройки бяха заети за кратката почивка от 10 минути.


От категорията

Астролози предупреждават: Предстои истинско изпитание за планетата и човечеството

Астролози предупреждават: Предстои истинско изпитание за планетата и човечеството -1590328440.jpg

В книгата, написана от астрофизиците Джон Грибин и Стивън Плагман през 1974 г., ...

24 май 2020 | 16:51

Играта представя „Ярък цвят“
(Видео)

Играта представя „Ярък цвят“-1590089233.jpg

Хип-хоп изпълнителят показва свое непознато лице

21 май 2020 | 22:25

Ретроградните Меркурий, Венера и Плутон обещават "горещо" политическо лято
(Видео)

-1572121620.jpg

Внимателно пристъпвайте към всяко нещо. Старайте се да не вземате прибързани ...

19 май 2020 | 15:00

Нора Караиванова и нейното завръщане с „ЕДНО“
(Видео)

Нора Караиванова и нейното завръщане с „ЕДНО“-1590174239.jpg

22 май 2020 | 22:02

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.