Кадри: Gospodari.com

Борисов: Предупредих ги, че са се превърнали в дерибеи, сега ще правим промени

"Камбитов кючек" с петдесетолевка на челото! Това ли изяде главата на благоевградския кмет? (ВИДЕО)

8536 | 4 ноем. 2019 | 13:25

Кадрите бяха разпространени в дните между двата тура на местните избори и за броени дни успя да свали над 15% преднина на Камбитов от първия тур на вота

Кадри: Gospodari.com-1572865345.jpg-1572865365.jpg

"Камбитов кючек" - едно видео на един почерпен кмет с пура в устата и 50 лева на челото! Вероятно този клип изяде главата на доскорошния кмет на Благоевград - Атанас Камбитов.


Вчера той загуби битката за града от независимия кандидат Румен Томов, който спечели с над 55% от гласовете на избирателите.

Видеото от 17 секунди бе разпространено в дните между двата тура на местните избори и за броени дни успя да свали над 15% преднина на Камбитов от първия тур на вота.

Кадрите от щурия купон, на които кметът на Благоевград и кандидат-кмет на ГЕРБ, се вихри в компанията на евродепутата Андрей Новаков и вече  бившия Втори в ГЕРБ – Цветан Цветанов, буквално взривиха социалните мрежи.

Кадрите явно не са отскоро, предвид присъствието на вече отлъчения заради Апартаментгейт Цветанов, но въздействието им е отблъскващо. 

Събитието е честване на рожден ден на кмета Камбитов. Личи си разточителството. За доброто настроение на гостите е поканен "Ку-ку бенд". На преден план се вижда Гъмзата, а Камбитов се вихри с пура в уста и залепена петдесетолевка на челото на песента „За крадец не ставаш, сине”.

Цветанов и Новаков му пригласят с пълно гърло.

Публиката се забавлява, а самозабравянето на Камбитов е тотално.

 

Премиерът Борисов реагира с нескрито разочарование на загубата на Камбитов. 


"За Благоевград ме е яд. Там направихме всичко. Нашият кандидат водеше на първите избори, за една седмица разликата е 15%", коментира снощи Борисов загубите в Благоевград, Сандански и Банско.

"Точно в структурите, в които предупредих, че са се превърнали в дерибеи, точно там загубихме. Камбитов дето играе ръченица с пари на челото... Вие добре ги наредихте тази седмица, показвайки всичко това. Хората ги наказаха, но имат доверие в ГЕРБ - в градовете им ГЕРБ е първа политическа сила. Нее, ще спечелим, уверяваше ме Икономов (кмета на Банско Георги Икономов, бел. ред.). Добре, казах, е сега и там ще правим промени”, коментира Борисов снощи.

 

Загубата на Камбитов е истинската изненада за всички в ГЕРБ. Самият Камбитов заяви, че е разочарован и призна: "Явно снещо съм сгрешил".

 


От категорията

Боян Магдалинчев: Цацаров би бил добра кандидатура за председател на КПКОНПИ

-1558099116.jpg

Дейността на председателя на Антикорупционната комисия е много близко с ...

13 ноем. 2019 | 12:19

Фандъкова: Премахваме възможността за строителство на сгради с намалени отстояния и паркоместа

-1573627211.jpg

Искаме да затворим вратичките в закона, които позволяват скриване на жилищни ...

13 ноем. 2019 | 11:57

Парламентът одобри на първо четене държавния бюджет за 2020 г.

-1563284837.jpg

В актуализираната бюджетна прогноза са представени средносрочните икономически ...

13 ноем. 2019 | 14:35

Перник ще бъде на 12-часов воден режим - вода ще има само нощем

-1573648336.jpg

Това е най-вероятният вариант за ограничение на водоползването, който кметът ...

13 ноем. 2019 | 14:26

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Шефа


4 ноем. 2019 | 20:48С РЪЧЕНИЦАТА КЮЧЕК ГЮБЕК "ТИ СИ СИНЕ КРАДЕЦ И БУДАЛА' ОБЪРКА ТАКТА НА РЪЧЕНИЦАТА НА БАЙ ХУЙ..


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.