Факсимиле: "NY Post"

Тогава ще можем да кажем, че дългият кошмар на нацията ни е свършил

"NY Post": Тръмп бе оневинен, сега да разследват Клинтън и Обама!

4542 | 25 март 2019 | 00:26

Реабилитирането му е опустошително изобличение на демократите и техните медийни слуги, които се опитаха да унищожат президента чрез разследване и инсинуации, а това само увеличи позора им


Приключилото 22-месечно разследване на специалния прокурор Робърт Мълър за предполагаем сговор между президентския кандидат Доналд Тръмп и Русия за накланяне на везните в негова полза завърши без нови обвинения, но това съвсем не е краят.

Смятам, че последните 2 години, колкото и травмиращи да са били, ще се окажат по-леката част от кошмара, защото Мълър търсеше само дали кампанията на Доналд Тръмп е получила помощ от Русия за изборите. Според това, което знаем до момента, и особено, че не се задават още обвинения, изглежда отговорът на Мълър е "не“ - няма сговор или възпрепятстване на правосъдието.

Ако е така, това е огромно реабилитиране на Тръмп, който настояваше през цялото това време, че не е извършил нищо нередно. Разбираемо бе празничното настроение на привържениците му, някои от които написаха в Туитър, че изживяването било както през онази победна изборна нощ от 2016 г.

Но реабилитирането на Тръмп е опустошително изобличение на демократите и техните медийни слуги, които гарантираха, че неговата вина е гарантирана. В крайна сметка това разби доверието към тях, а непрекъснатите им опити да го унищожат чрез разследване и инсинуации само увеличиха позора им. И за тях петъчната нощ бе като повторение на изборната победа на Тръмп.

И тъй като има толкова много въпроси около Хилъри Клинтън и около подбуждането към разследване на Тръмп, най-доброто и единствено справедливо решение е (главният прокурор) Бар да назначи нов специален прокурор.

Но за разлика от разследването на Мълър, което се разпростря твърде нашироко и отне твърде много време, това разследване трябва да бъде фокусирано върху достоверни обвинения срещу Клинтън и високопоставени служители от администрацията на Обама.

И то трябва да бъде приключено преди изборите през 2020, за да може избирателите да узнаят цялата история за това, което се случи през 2016 г. и в първите дни на президентството на Тръмп, преди да гласуват отново.

И чак тогава ще можем да кажем, че дългият кошмар на нацията ни е свършил.

(Канал 3 по материали от NY Post)

 


От категорията

Стефан Данаилов: Моля Нинова да не подава оставка, да поеме критиките и да спаси партията!

Стефан Данаилов: Моля Нинова да не подава оставка, да поеме критиките и да спаси партията-1560456636.jpg

Елена не показа политическа мисъл. Тя се държеше като разследващ журналист и ни ...

14 юни 2019 | 09:52

Кеворк Кеворкян: Откраднаха Гоце от слънчасалите

-1460633929.jpg

Македонците биха обесили на площада в Скопие онзи, който каже „Майната му на ...

16 юни 2019 | 09:26

Огнян Минчев: Отмяната на държавната субсидия от 11 на 1 лев е вреден акт на политически произвол

-1492929394.jpg

Симптоматично е, че управляващото мнозинство в своето решение директно копира ...

15 юни 2019 | 23:34

Георги Лозанов: Защо Борисов намеси и Веско Маринов

Георги Лозанов: Защо Борисов намеси и Веско Маринов-1560578629.jpg

Бойко Борисов предизвика всеобщо изумление, когато в обяснението защо ...

15 юни 2019 | 09:00

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.