Сн. Вог

след операцията на гласните струни ѝ е забранено да излиза на концерти, ако не се чувства добре

Адел 43 кг. по-късно: Развод, ново гадже и корица на "Вог"

10373 | 8 окт. 2021 | 15:01

За развода си тя споделя, че причината не е в изневяра или предателство, а двамата просто са престанали да бъдат щастливи един с друг. За живота след развода, певицата разказва, че не е било лесно, но в момента е щастлива с новото си гадже Пол

Сн. Вог
-1633695428.pngСн. Вог-1633694576.jpgСн. Вог-1633694569.pngСн. Вог-1633694563.pngСн. Вог-1633694556.png

Кой е един от най-добрите начини една световна знаменитост да отговори мълчаливо на хилядите коментари и спекулации за това как от доста закръглена е свалила толкова много килограми и изглежда в чудесна форма, че на хората им трябва известно време да свикнат, че това, което виждат, действително е тя? Като даде първото си от 5 години интервю във фитнеса, в който тренира всяка сутрин, и се появи в клин, подчертаващ всеки мускул.

 

Това направи Адел с журналистката Аби Агуайър за британското издание на списание "Вог". В разговора обаче скоро става ясно, че часовете, прекарани на уредите, с тежести и боксови ръкавици са в значителна степен и за преодоляване на тревожността и "трениране" на психиката и самочувствието. Особено след поредица от раздели с близки хора, включително смъртта на баща ѝ.

 

Естествено, снимката ѝ е на корицата на ноемврийския брой. И, естествено, има фотосесия във "Валентино", "Гучи", "Баленсиага", "Ралф Лорън"...

 

Необичайното е, че е на корицата на американския и на британския "Вог" едновременно. А изданието с намигване пише: "Актуалното определение за Vogue жена е псуваща самотна майка, която няма против едно-две питиета и без колебание заменя на важни събития високите токчета с обувки без токове. И може да пее. Накратко, Адел."

 

Журналистката е толкова впечатлена от темпото на откровенията, че ги описва по минути - че има разместени дискове на гръбначния стълб, че едва не се е пропила по време на пандемията, че след операцията на гласните струни ѝ е забранено да излиза на концерти, ако не се чувства добре.

 

По повод развода със съпруга си Саймън Конецки след само 2 години брак Адел споделя че никой от двамата не е бил виновен за случилото се и че сега е доста по-предпазлива в отношението си към мъжете. Както и че албумът ѝ, който ще излезе през ноември, е различен от предишните, но не е типичният "албум след развод". "Осъзнах, че аз съм проблемът, докато в предишните албуми все обвинявах някого, че ми е причинил нещо и не ме разбира", споделя тя.

 

След което изпълнява на журналистката 4 нови песни и обяснява, че от детството музиката е била нейният истински приятел и сестра или брат, защото е израснала като единствено дете в семейството. Новият ѝ албум впрочем е вдъхновен в значителна степен от отношенията с 9-годишния ѝ син Анджело, който един ден я попитал: "Мамо ти виждаш ли ме? Защото аз не те виждам."

 

В него умишлено няма бомбастичен хит като Hello, защото тя не искала нещо подобно, което да я изстреля във висините на световната слава. И се е научила да избягва поводи да се вдига шум около нея - не излиза често на вечеря, не се появява на рождени дни на познати, за да не я снимат. Адел коментира още, че особено обидно ѝ е как жени коментират промяната в тялото ѝ, докато забравят, че тя си е все същата.

 

Адел говори и за спортния агент Ричард Пол, с когото има връзка от известно време, като казва, че почти всичко, написано за тях, е абсолютна измислица. Както и че винаги е имала "много близка връзка с алкохола" и била потресена от смъртта на Ейми Уайнхаус, която злоупотребяваше с пиенето.

 

"Веднъж разговарях с приятелка и ѝ казах, че се чувствам така, все едно се катеря по стръмна планина. И тя отвърна: "Спокойно, ще стигнеш върха и ще последва приятна разходка надолу. А после ще има още една шибана планина", разказва Адел в интервюто.

 

"На което реагирах: "Ама аз още не съм изкачила тази!" "Е, такъв е животът", казала приятелката. И Адел завърта китката на дясната си ръка, за да покаже татуировка на планина, която си е направила през 2019 г.

 


От категорията

2022 г.: Годината на Водния тигър носи драматични промени и непредсказуеми обрати. Вижте за кого

2022 г.: Годината на Водния тигър носи драматични промени и непредсказуеми обрати-1638284736.jpg

През 2022 г. тайната не е да намалите разходите си, а да увеличите бюджета си и ...

30 ноем. 2021 | 17:04

Пет магични дати през декември сбъдват всички желания

Сн. БГНЕС-1638275259.jpg

На 21-ви ще се случат наведнъж цели две важни събития. Зимното слънцестоене е ...

30 ноем. 2021 | 14:24

Български люти чушки в диетата на Адел, с която стопи 45 килограма

-1633695428.png

Адел сериозно се е увлякла по модната напоследък сиртфуд диета. Тя се основава ...

30 ноем. 2021 | 17:37

Говорител на принц Чарлз: Той не е питал за цвета на кожата на детето на Хари и Меган

-1605269931.jpg

Това е измислица и не си струва повече да бъде коментирана, е заявил ...

29 ноем. 2021 | 18:09