Стоянка Маркова

Младежът остава в ареста

Адвокатът на Йоан Матев: По оръжието няма негови отпечатъци

1349 | 15 ноем. 2017 | 08:44

В документите по делото има засегнат любовен триъгълник, който не е разследван”, съобщи Стоянка Маркова


"Показанията, които е дал братът на Йоан Матев, не са събрани по коректен начин”.Това каза пред Нова тв адвокатът на обвиняемия Йоан Матев – Стоянка Маркова.

 

Относно намереното оръжие тя заяви, че то е намерено повече от 2 години след убийството. „По него няма никакви отпечатъци от Матев. Това е много странно”, добави тя. По думите й има два профила на ДНК на лица от женски пол, за което не се говори никъде.

 

„Именно установяването на тези лица може да доведе до обрат в делото. Може да има друго лице, което е извършител на деянието”, каза още маркова. Адвокатът на Йоан Матев заяви, че има данни, че на мястото, на което е извършено престъплението, Игнатов, заедно с приятелката си и други приятели, са се събирали ежедневно.

 

„В документите по делото има засегнат и любовен триъгълник между Георги, неговата приятелка и трето лице. Това не е разследвано в цялост. Не е установено другото лице, с което са били в конфликт. Този човек не е установен, разпитан и не се знае какво е неговото алиби”, обясни тя.

 

Припомняме, че във вторник съдът реши да остави Йоан Матев за постоянно в ареста. Той е подсъдим за убийството на 15-годишния Георги в Борисовата градина. Адвокатът на Йоан Матев нарече делото тенденциозно.


От категорията

Трима младежи са намушкани пред дискотека в Благоевград, един от тях е в тежко състояние

-1468940516.jpg

Причина за случилото се е станала реплика, отправена от едната група към момиче ...

23 ноем. 2017 | 08:59

Жестоко убийство! Мъж е прострелян и обезглавен в София. Арестуван е негов приятел

сн: Нова телевизия-1511341885.jpg

Най-вероятната причина за престъплението е любовен триъгълник

22 ноем. 2017 | 11:10

Главният прокурор се срещна с ръководството на Синдиката на служителите на затворите

Сотир Цацаров. Снимка: Архив-1505723626.jpg

Коментирано е съотношението между броя на лишените от свобода и броя на ...

23 ноем. 2017 | 17:18

Задържаните за трафик на гюленисти БГ граждани са Николай Касабов, Шабан Мурад и Гюрсел Мустафа

-1511275448.jpg

Турските власти ги обвиняват в съпричастност към престъпна организация, те ...

23 ноем. 2017 | 15:02

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


НИК


15 ноем. 2017 | 09:45ЕЙЙЙ, АДВОКАТКЕ МИЖАВА, БЕЗПОДОБНА!!!!!!!!!!! АКО НЯКОЙ ДЕН НЯКОЙ УРОД ,КОТО МАТЕВ ПРЕРЕЖЕ ГЪРЛОТО НА ТВОЕТО ДЕТЕ ИЛИ ТВОЯТА СВИНСКА ЗУРЛА, ТОГАВА ЩЕ ТЕ ЧУЕМ КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕШ !!!!!!!!!! СГАН БЕЗПОДОБНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.