Академия “Живей елегантно“ отваря врати с лекции на френската графиня Мари дьо Тили

На 21 септември в хотел "Милениум"

Академия “Живей елегантно“ отваря врати с лекции на френската графиня Мари дьо Тили

7328 | 30 авг. 2021 | 23:17

Антонина Стоянова, Богдана Карадочева и Нели Беширова са поканили световния експерт по протокол и етикет

Академия “Живей елегантно“ отваря врати с лекции на френската графиня Мари дьо Тили-1630354772.jpgАкадемия “Живей елегантно“ отваря врати с лекции на френската графиня Мари дьо Тили-1630354754.jpgАкадемия “Живей елегантно“ отваря врати с лекции на френската графиня Мари дьо Тили-1630354732.jpg

Добрите обноски отварят онези врати, които и най-задълбоченото обучение не може.

 

Повярвали в тази максима три дами – всяка със специална тежест в обществото, създават „Живей елегантно“ -  академия за публична комуникация и  висок лайфстайл. 

 

Тя предлага знания и умения как да превръщате другите в свои съмишленици и общуването с вас да им носи удовлетворение. Разкрива как да изградите образа  си  пред тях – от външния вид и доброто възпитание до културната идентичност, социалните и морални ценности. Дава идеи как да представите завладяващо  вижданията си пред бизнес партньорите и в медиите. Как да бъдете едновременно забавни и авторитетни в социалните мрежи, като спазвате добрия тон.                                                   

 

Интелигентни и атрактивни преподаватели ще споделят опита си и бизнес етикета, във фолклорните ритуали, в здравословното и гурме хранене, спецификите на дипломатическия и тънкостите на японския протокол. И още  много интригуващи области на познанието.

 

Кои са трите основателки на академия „Живей елегантно“?  

 

Антонина Стоянова – бивша първа дама, доктор по международно право, дипломат и юрист с международна кариера в Световната организация за интелектуална собственост, председател на фондация „Ценности“.

 

Богдана Карадочева – изпълнителка, чиито проникновени песни са докосвали душите на поколения българи, пяла със световни звезди като К. Френсиз, Адамо, Жилбер Беко, Клиф Ричард, Шарл Азнавур, Жозефин Бекер.

 

И Нели Беширова, бизнесдама, която управлява многомилионна корпорация с интереси в енергетиката, но и автор на две книги, член на Международния ПЕН-клуб.

 

Специално за откриването на академия „Живей елегантно“ на 20 септември пристига един от най-тачените експерти в света по протокол и добри обноски. Графиня Мари дьо Тили преподава международен светски и бизнес етикет във Франция, Съединените щати, Китай, Русия, Африка…

 

„Бъдете естествени, дружелюбни и благодарни. И най-важното: не „пресолявайте гозбата“. В момента, в който пожелаете да станете съвършени, ще се превърнете в смешна и нелепа особа“.

 

Това са думи на графиня Мари дьо Тили, потомствена аристократка, внучка и дъщеря на френски дипломати. Дама, която работи с марки като CHANEL и Lancôme и обучава висшия им мениджмънт. Тя получава блестящо образование във Висшето училище за политически науки  и успешно съчетава преподаването, журналистиката и активния светски и семеен живот.

 

„Елегантността е признак на интелект“.  Така започва и се обръща към слушателите си мадам дьо Тили, създателка на Ателието за изискани маниери и общуване French Touch. В България тя ще има само две лекции – на 21 септември. Темите, по които ще можете да разширите хоризонтите си са: „Етикет и протокол по време на официален прием“ и „Международен бизнес етикет“.

 

Ако посетите курсовете на графиня Мари дьо Тили ще осъзнаете още по-добре максимата на Опра Уинфри: „Късметът е когато подготовката се срещне с възможността!“

Възможността ви е дошла на крака. Сграбчете я на http://lea-academy.eu/

 

 

 

 


От категорията

Иконата на световното кино Моника Белучи: В България се чувствах прекрасно

Кадър: Нова тв-1638697770.jpg

"Надявам се да се върна отново и да остана по-дълго, за да се свържа ...

5 дек. 2021 | 11:47

Нарастващата Луна ни зарежда с мощна енергия: какво да (не) правим до 18 декември

-1619500383.jpg

Луната ще прекара дните преди пълнолунието в съзвездието Близнаци. Това време е ...

6 дек. 2021 | 15:00

Принц Уилям слуша AC/DC, за да се настрои за работната седмица

-1604297571.jpg

Няма нищо по-хубаво от парчето Thunderstruck в понеделник сутрин, когато след ...

6 дек. 2021 | 15:54

Instagram блокира Санта Китана заради гола провокация
(Видео)

Instagram блокира Санта Китана заради гола провокация-1638545801.jpg

Приложението сложи X върху снимките на българката. Тя пуска нов профил.

3 дек. 2021 | 17:34