Английският канал Би Би Си обяви партньорството си с американската звезда

Анджелина Джоли пуска програма за обучение на младите хора при пандемията

673 | 2 апр. 2020 | 16:20

Децата не са учили в такъв мащаб след Втората световна война. Това е нещо, което ще помнят през целия си живот. Това е нещо, което по-старите поколения, сред всичките им други показатели, не са знаели, каза 44-годишната актриса


Анджелина Джоли създава специална програма с Би Би Си за обучение на деца за пандемията на коронавирус.


Анджелина Джоли представя новия си продуцентски проект. Английският канал Би Би Си обяви партньорството си с американската звезда за предстоящото излъчване на специална програма за коронавируса „BBC My World: Coronavirus“. Това ще бъде предназначено предимно за децата, за да ги обучат за пандемията, която засяга света от няколко месеца.


„Децата не са учили в такъв мащаб след Втората световна война. Това е нещо, което ще помнят през целия си живот. Това е нещо, което по-старите поколения, сред всичките им други показатели, не са знаели. Начинът, по който децата преминават през този период, инструментите и информацията, до които имат достъп, начините, по които могат да общуват и да си помагат взаимно, ще бъдат уникални за тяхното поколение. Искаме да помогнем на децата да имат достъп до надеждно съдържание и инструменти, които ще им бъдат полезни по време на пандемията: като им помагаме да намерят фактическа и достоверна информация, да поставят под въпрос информацията, която получават и да се учат от тях съответните им преживявания “, каза 44-годишната актриса.


Този специален епизод скоро ще бъде излъчен в Youtube канала на BBC My World. Това ще последва публикуването на други епизоди, които бяха разкрити през последните седмици, но в които Анджелина Джоли не се е намесила пряко.

 

Източник: БГНЕС


От категорията

Брад Пит шокира феновете си с клошарска визия (СНИМКА)

Снимка: Туитър-1590563407.jpg

Някои от почитателите му коментираха, че Пит е вече твърде възрастен за такава ...

27 май 2020 | 10:09

Интересна е идеята за бързи кораби между Грузия и България в Черно море

Интервю с Н.Пр. Посланик Тамара Лилуишвили по повод националния празник на Грузия-1590488828.jpg

Пътуващите до Грузия трябва да представят тест за коронавирус, направен в ...

26 май 2020 | 13:25

Румънски обущар направи обувки за социална дистанция (ВИДЕО)

Кадър Нова телевизия-1590833849.png

Работата по подобен чифт обувки е двойно по-голяма в сравнение с нормалните. ...

30 май 2020 | 13:13

Памела Андерсън: Бих се омъжила пак

-1566370826.jpg

Звездата сподели, че краткият й пети брак с милиардера Джон Питърс не е бил ...

29 май 2020 | 09:53

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.