Кадър Novini.bg

Партията се регистрира в ЦИК за участие в местните избори

Ангел Джамбазки: ВМРО ще бъде голямата изненада на изборите в София

1186 | 11 септ. 2019 | 09:57

Резултатът няма да бъде такъв, какъвто е предначертан, между двете дами, каза зам.-председателят на ВМРО


От ВМРО очакват да имат областни кметове след местните избори. От партията очакват добро представяне.

 

„В голяма част от областните центрове имаме издигнати самостоятелни кандидати – Варна, Силистра, Добрич, Разград, Русе, Велико Търново, Враца, Ловеч, Шумен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив и т.н. Ако всичко е добре и си свършим работата в Пловдив ще имаме кмет в лицето на г-н Атанасов, заедно с нашите съратници. Благоевград и Сандански са изключително важни за нас, където кандидати са народни представители и хора, които са се доказали в своята работа. Няма нито външни, нито случайни хора, всички са дейци на ВМРО“. Това заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки веднага след като партията се регистрира в ЦИК за участие в местните избори, предаде Novini.bg.

 

„За София ще имаме кандидат за кмет и за общински съветници, но ще ги обявим другата седмица. Кампанията в София не отговаря на реалните проблемни на софиянци. София не е само жълтите павета, тя е и „Люлин“ и „Младост“ и „Дружба“. Не е само въпросът за метрото, въпросът е и за градския транспорт, който трябва да бъде обновен, много често говорим за чистотата на въздуха, но никой не довършва изречението, че най-мръсните райони са тези с циганското население, където се горят боклуци. Така че ще имаме силна листа за София. Резултатът няма да бъде такъв, какъвто е предначертан, между двете дами“, подчерта Джамбазки.

 

По повод компроматната атака срещу кандидат за кмет за София, Джамбазки заяви: „Личен живот не коментираме. Няма да се правим на жертви. Ще предлагаме решенията, такива каквито ги виждаме“.

 

„На места работим с нашите съратници от НФСБ. В 30% от общините ВМРО и НФСБ ще се явят заедно, особено в смесените райони“, допълни Юлиан Ангелов.

 

„Един от акцентите в кампанията ни в София ще бъде недопускането на общински съветници от етническите партии“, закани се Джамбазки.

 

Депутатът Юлиан Ангелов ВМРО каза още, че ВМРО ще бъде голямата изненада на тези избори и ще го видите сами. На хората им писна от неизпълнени обещания. Ще покажем на софиянци, че ВМРО може да управлява София и да решава проблемите им.


От категорията

Борисов: Кой е казал, че се отказваме от Еврозоната? Само казах, че отлагаме, за да има консенсус!

Кадър: Фейсбук-1582209609.jpg

Интересува ме по кои енергийни проекти са говорили Радев и Путин, понеже това ...

20 февр. 2020 | 16:39

Радев: Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, да се замислят за управлението си

Радев: Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, да се замислят за управлението си-1582205856.jpg

На поклонението пред паметника на Апостола снощи в София някои участници ...

20 февр. 2020 | 10:45

Шефът на тотото: Бяхме пред катастрофа заради частните лотарийни игри

Шефът на тотото: Бяхме пред катастрофа заради частните лотарийни игри -1582231399.jpg

"Спортният тотализатор е държавна фирма, която е на пазара от 63 години. ...

20 февр. 2020 | 22:38

Борисов в Брюксел: 60 млрд. евро по-малко бюджет означава трудни преговори, но аз съм оптимист

Борисов: 60 млрд. евро по-малко бюджет означава трудни преговори-1582230655.jpg

Българският министър-председател изтъкна и новите амбиции на ЕС в ...

20 февр. 2020 | 22:29

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


хх


11 септ. 2019 | 10:11ачо хомото


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.