Ангешко бутче в брашнена паста

Агнешко бутче в брашнена паста

3877 | 5 май 2018 | 10:10


Необходими продукти:

1 бр. агнешко бутче

1 ч.ч. брашно

2 с.л. червен пипер

50-60 мл олио

1 ч.л. черен пипер

Сол

 

Начин на приготвяне:

Бутчето се осолява.

Останалите продукти се смесват с вода до получаването на каша. Месото се намазва със сместа от всички страни. Оставя се за около час в хладилника и след това се поставя в намазана с олио тава. Наливат се 2 пръста вода или бяло вино и се покрива с фолио.

 

Пече се на 200 градуса до готовност.


От категорията

Гювеч с есенни зеленчуци

Гювеч с есенни зеленчуци-1539942163.jpg

19 окт. 2018 | 12:42

Клиентите на Sofia Restaurant week оцениха високо обслужването в клуб „Пушкин”

Клуб „Пушкин”-1539773581.jpg

Клуб "Пушкин" се включи в есенното издание на Sofia Restaurant Week в ...

17 окт. 2018 | 16:20

Пълнена цигулка със свинско и гъби

Пълнена цигулка със свинско и гъби-1539697513.jpg

16 окт. 2018 | 16:44

Печени сладки картофи с пармезанова коричка

Печени картофи с пармезанова коричка


-1539164863.jpg

10 окт. 2018 | 12:47

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.