За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/

Нумерологична прогноза за месеца от Милена Иванова-Еа

Април активира нови възможности, рестарт на живота, запознанства, обновление и ново обкръжение

4476 | 4 апр. 2021 | 01:43

Най- големите успехи ще бъдат в сферата на изкуството, спорта и институциите. 30-те дни на месеца са активни, за задължителни действия, командировки, разходки


Предстои да преживеем щастлив месец април. Месечният нумерологичен аспект започва с път на живота 1. Активира нови възможности, рестарт на живота, нови запознанства, обновление и ново обкръжение, в което да навлезем.

 

Периодът дава добри възможности за започване на нова работа, пътувания в страната, постигане на лична цел, осъществяване на нов план и организация, възможност да се докажем и отличим. Най- големите успехи ще бъдат в сферата на изкуството, спорта и институциите. 30-те дни на месеца са активни, за задължителни действия, командировки, разходки.

 

-позитивни дни за семейни тържества и годежи- 3, 4, 8, 12, 13, 17, 18, 21, 22, 30;

 

- силни бизнес дни - 1, 2, 6, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 24, 29;

 

- дни за издаване на личен документ, купуване на жилище, заем, сватби и др. - 3, 12, 17, 21, 30.

 

- дни за търговска дейност и преговори - 2, 11, 20, 29;

 

- слаби дни за проблеми, грижа за болен, ремонти, недоволство, колебание и стрес - 4, 13, 22;

 

- критични дни -  26 и 28 април; не са подходящи за започване на нови дела, назначаване на работа, сватби и празненства. В тези дни трябва да внимавате при шофиране да не предизвиквате конфликтни ситуации, защото края може да бъде фатален.

 

Влошава се здраве, кризи при хронично болни, повличат лош късмет и разпад. Не са подходящи за зачеване и раждане. Числов код за неутрализиране на кармата-3-7-9. Може да го изричате, мантрувате, пишете, на ръката или на лист, да си зареждате чаша с вода. Кода се ползва само за критичните дни!

 

ЦВЕТОВЕ: ОРАНЖЕВО, ЗЛАТНО, БЯЛО

МУЗИКАЛЕН ТОН ЗА ЛЕЧЕНИЕ: РЕ

СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ: КАРНЕОЛ, КЕХЛИБАР

ЦВЕТЯ, БИЛКИ, ПЛОД: СЛЪНЧОГЛЕД, ЖЪЛТ КАНТАРИОН, ПОРТОКАЛ

МОТО ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ: ДЕЙСТВАМ ЗА УСПЕХА СИ!

 

За родените на 1, 10, 19, 28- мо число. Всички хора от тази група предстои да преживеят един от щастливите си месеци при път на живота 1. Личният им аспект отговаря на месечната нумерологична карта за април, което означава, че ще имат сходни преживявания с месечните тенденции. Новости, нова работа, движения, пътуване, отличаване, рестарт на живота, запознанство.

Мото: Приемам новото щастливо начало!

 

За родените на 2, 11, 20, 29-ти. Предстои да преживят личен активен месец с път на живота 2. Момент за добро представяне, търговия, добра реклама на дейност, възможност за случване чрез посредник или от втория път.

Мото: Добрите взаимоотношения са моята сила!

 

За родените на 3, 12, 21, 30-ти. Активен месец при път на живота 3, в който преживяват хармонизиране, подобряване на взаимоотношенията на три места, в две семейства,  успех, късмет, шанс, път до море, много задачи, грижи за рода и близките.

Мото: Шансът е на моя страна!

 

За родените на 4, 13, 22, 31-ви. Преживяват месец с път на живота 4. Слаб период с акцент и превенция към себе си, здраве и психика. Възможно е възникване на проблеми, ремонт, липси, недоволство, противоречие в семейството, колебание, честа смяна на настроение, слаба енергия, сълзи. Аспекта се лекува с вода и водни процедури.- Код за лечение- 3-7-9.

Мото: Грижа се за себе си!

 

За родените на 5, 14, 23-ти. Преживяват месец с път на живота 5. Активен период за спазване на правила, норми, закон, наложително пътуване и командировки, компетентен съвет от друг  човек, успешно действие и ясна посока.

Мото: Спазвам правилата!

 

За родените на 6, 15, 24-ти. Предстои да преживеят месец с път на живота 6. Силен активен бизнес период, намиране и взимане на вярно решение, работа по важен проект, възможност за шумно доказване, привличане на вниманието, действия породени от сърце и лични мотиви. Период за преживяване на любов и страсти.

Мото: Радостта е навсякъде около мен!

 

За родените на 7, 16, 25-ти. Месец с път на живота 7, за поставяне, изпълнение на цел с максимални постижения. Преживяване на високо постижение, задължителен успех, идейни проекти за дългосрочно бъдеще, внимание и стриктно спазване на качеството. Инвестиция в криптовалута.

Мото: Вярвам в далечното ми успешно бъдеще!

 

За родените на 8, 17, 26-ти. Месец с път на живота 8, за семейна стабилност, трайни капиталовложения, откриване на мисия, пазаруване, обзавеждане, купуване на скъпоценности, теглене на кредит, годеж, уреждане на наследство, семеен празник, море, женитбен шанс или запознанство, гости и трапези.

Мото: Изобилието е част от мен!

 

За родените на 9, 18, 27-ми. Месец с път на живота 9. Период за много работа, контролирани действия, работни цели, свършване на задълженията до край, занимания с институции, свикване с работен режим. Изпълнение и правене на възможното, с цел получаване на социална оценка, оцеляване чрез стратегия и концентрация на мисълта. Лично трябв да си свършат нещата.

Мото: Аз съм победител!

За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/


От категорията

Мечтата на Кристо е изпълнена: Триумфалната арка е опакована (СНИМКИ)

Снимка: Туитър-1631798284.jpg

Проектът беше представен в четвъртък от неговия племенник Владимир Яваишев и ...

16 септ. 2021 | 16:17

Неиздаван запис на Джон Ленън отива на търг

Сн. Туитър-1631707993.png

Той представлява 33-минутен разговор с него в неофициална обстановка. Ленън ...

15 септ. 2021 | 15:12

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си-1632071106.jpg

Родителите ми винаги са пътували много, а моето място беше в мазетата, където ...

19 септ. 2021 | 20:03

Нострадамус предсказва края на Путин

-1609152436.jpg

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако ...

19 септ. 2021 | 10:13