Арестуваният диджей Станчо: Бях унижен публично!

Акт може да се напише на управителя или собственика на заведението, но към артист е нечовешки унизително и нелогично

Арестуваният диджей Станчо: Бях унижен публично!

4586 | 12 авг. 2017 | 21:04

Той допълни, че е получил 2 броя наказателни постановления- едното за това ,че пускал музика (това е професията на диджея), второто постановление и ареста, защото отказал да се даде лаптопа


Приятели, снощи бях арестуван и унижен публично, пред пълен клуб в Слънчев бряг. Отнети са ми лични вещи- лаптоп и зарядно) ,без адекватно обяснение от РУ Несебър.
Това съобщи в социалната мрежа арестуваният при акцията, водена лично от вицепремиера Валери Симеонов диджей Станчо.
 
Той допълни, че е получил 2 броя наказателни постановления - едното за това ,че пускал музика (това е професията на диджея), второто постановление и ареста, са вследствие на това ,че отказал да предаде лаптопа си доброволно, съобщи Бургас Инфо.

Валери Симеонов съобщи за акцията в Слънчев бряг в социалните мрежи:

„Започнахме мащабни изненадващи проверки, като първият удар беше върху прословутия "Оксижен" на известната пазарджишка мутра Божо „Кравата“. Заведението е имало над 20 акта за нарушения до снощи, но продължаваше да работи и да нарушава разпоредбите за шум. Тази нощ, обаче, им бяха иззети музикалните уредби и под слисаните погледи на собствените им охранители, "Оксижен" прекрати работа...Заради отказ за съдействие и съпротива DJ-ят беше „закопчан“ с белезници и прибран в районното за 24 часа.

„ Нещата придобиват нетърпима посока?! Акт може да се напише на управителя или собственика на заведението, но към артист е нечовешки унизително и нелогично”, пишат колеги на диджей Станчо в социалните мрежи.


От категорията

Шарково не пусна ветеринари да евтаназират козите на баба Дора. БАБХ праща утре полиция

Шарково не допусна ветеринари да евтаназират козите на баба Дора. БАБХ праща утре полиция-1531852886.jpg

Наличието на болестта чума в България е потвърдена както от българска, така и ...

17 юли 2018 | 21:39

От ЕК категорични: Евтаназията на животните е единственият начин да се овладее чумата

От ЕК категорични: Евтаназията на животните е единственият начин да се овладее чумата -1531844688.png

Можете ли да си представите какво ще стане, ако африканския свински грип дойде ...

17 юли 2018 | 19:24

Президентът Радев отива в Болярово заради чумата

Президентът Радев отива утре в Болярово заради чумата-1531855821.jpg

Държавният глава ще обсъди проблема, предприетите мерки по ликвидиране на ...

17 юли 2018 | 22:27

Румен Порожанов: Няма да подам оставка!

Румен Порожанов: Няма да подам оставка!-1531855075.jpg

В момента, в който излязоха резултатите от пробите, се стартираха нещата за ...

17 юли 2018 | 22:16

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Иван Иво Иванов


13 авг. 2017 | 10:46За неизпълнение разпореждане на полицията при изпълнение на служебните им задължения и нагло игнориране на закона...за нарушаване спокойствието на гражданите...на диджея Станчо...Манчо...Ганчо...Дончо, или какъвто и да е там дребен чалгар...да му се набият глоби в пъти повече, отколкото е получил като "хонорари"! Ако на лаптопа му се открие нелегална музика, присъда за нарушаване на авторски права. А на мутрите да им се закрие лиценза една мощна данъчна проверка по всички направления, шат на патката главата.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.