Астрологът Стилиян Иванов направи звездна политическа прогноза за предстоящата 2020

„Успех ще пожънат тези, които внесат нещо ново и различно”, поясни Стилиян Иванов

Астролог: 2020 ще бъде годината на политическите лидери, които покажат пред хората нови лица

5543 | 23 дек. 2019 | 17:36

За новата година трябва да внесем доза реализъм. Да го обясним по следния начин - козирогът е домът на Сатурн. Той е символът на времето. Богът, който иска от нас да живеем по правилата и да бъдем подредени, добави той

Астрологът Стилиян Иванов направи звездна политическа прогноза за предстоящата 2020-1577117519.png-1576507238.jpg

Астрологът Стилиян Иванов направи звездна политическа прогноза за предстоящата 2020 година в ефира на „Плюс-минус. Коментарът след новините”.

 

2020 година е година на политическите лидери. Успех ще имат само тези политически структури, които ще изкарат пред хората лица, които никога не са се появявали, които никога не са били известни. Появят ли се, те не бива да повтарят мантрите, които вече знаем. Сега е време за новото, модерното, различното. И така пасажът от вмирисани скумрии ще напусне сцената на политиката.

 

„За новата година трябва да внесем доза реализъм. Да го обясним по следния начин - козирогът е домът на Сатурн. Той е символът на времето. Богът, който иска от нас да живеем по правилата и да бъдем подредени.

 

През новата година ще подредим къщите си (нашите тела), като ще ги трансформираме за добро. Промяната е стрес тогава, когато си с примитивни очаквания към живота. Хора, които са наясно, че животът е много повече от материята разбират, че трансформацията е най-важното нещо през което трябва да преминем”, заяви Иванов.

 

„И Сатурн, и Козирогът символизират политиката. Това безспорно е годината на политиците. Успех ще пожънат тези, които успеят да извадят нови лица, които никога не са излизали на сцената”, каза още астрологът. 

 

През 2020 година всички ще трябва да направим необходимото. Ще трябва да си оправим разхвърляните стаи като Юпитер ни гарантира, че ако подходим отговорно към задълженията си, няма да изпитаме напрежение, каза още Иванов.

 

Той допълни, че живеем в ерата на водолея, който изисква от нас нещо ново и различно. Ако го направим, ще се трансформираме. Обещавам, че догодина по това време ще сме променени. Промяната е стрес, само когато очакванията към живота са примитивни. обикновено хората, които смятат, че живота е място, където сме дошли да ядем и да пием, те ще бъдат стресирани от промените. Но хората, които мислят отвъд материалното, знаят, че промяната е нещо, през което трябва да минем, коментира астрологът.


От категорията

Виенският бал събра 16 хиляди лева само от търга и томболата
(Видео)

Н.Пр. Андреа Вике, българският й съпруг, министър Марин Младенов и половинката му 
Снимки Андрей Тилков-1581878879.jpg

Общата сума ще стане ясна през април. С нея ще бъде закупена медицинска ...

16 февр. 2020 | 20:48

Кръв от змия и още тупкащото й сърце - виетнамски деликатес
(Видео)

Кръвта на змията се смесва с оризова ракия-1581768163.jpg

С Мариела Нейкова при тибетските мастифи в Ласа и на празник с жертвоприношения ...

15 февр. 2020 | 17:50

Барабанистът на „Сигнал“ дава шанс на млади изпълнители
(Галерия)

Дичо в  New spirit studio-1581352292.jpg

Начинаещи рок и поп музиканти ще получат безплатен демо запис в New Spirit ...

10 февр. 2020 | 18:27

“Приказка за вярата” - премиера на 22.02.2020 г.
(Галерия)

Стилиян Иванов, операторът Андриан Генчовски и Салам Масиха, който разказва за езотеричните традиции на исляма-1581871517.jpg

А ето и един от многото практични съвета, които може да видите в лентата: ...

16 февр. 2020 | 18:43

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Йордан Бояджиев


23 дек. 2019 | 17:58а...дано___ама__НАДАЛИ ПРИ 80%.......


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.