Времето ще бъде подходящо да се изгладят противоречията в брака и партньорствата

Астролог: Меркурий е ретрограден - поспрете, време е за по-полека

1845 | 27 септ. 2021 | 15:12

Подредете и прегледайте договорите си. Прибавете красота във взаимоотношенията си. Ако отдавна не сте се виждали с близък партньор, сега е времето да го направите


На 27-ми септември в 08:11 ч Меркурий направи обратен «завой» и ще се движи ретроградно до 18-ти октомври. Тъй като ще се подвизава в знака Везни, то времето ще бъде подходящо да се изгладят противоречията в брака и партньорствата. Подредете и прегледайте договорите си. Прибавете красота във взаимоотношенията си. Ако отдавна не сте се виждали с близък партньор, сега е времето да го направите.

 

Периодът е удачен да се поспрете за малко! Хем е време за урожай и усилена работа на полето на живота, хем е подходящо време за преосмисляне, преоценяване, преразглеждане, преустройване и преструктуриране на взаимоотношения, партньорства, брак и творческите нагласи. Защо да не преоткриете по-добрите черти у партньора?

 

Мъдро би било да оставите нещата да се случват и да им се насладите такива, каквито са. Върнете лентата назад и вижте как се е развил животът ви през последните 3 месеца.

 

Когато се вгледате в едно езеро, може да откриете чудеса под повъркността му. Така и през този «ретрограден период» е възможно да преооткриете нещо ново край вас.

 

Колко е хубаво, че ще пратим за 20 дни в заслужен отдих нашите цели и амбиции! Представяте ли си миг, в който си стоите и нямате нещо, което да ви «ръчка»? Ето, това е «ретроградният Меркурий»!

 

Ако не сте се срещали отдавна със стари приятели, сега е моментът!

Избягвайте всякакви прибързани ангажименти, сватбени церемонии или създаването на важни професионални взаимоотношения. Периодът е подходящ да преосмислите вашите чувства към човек, причиняващ ви вълнения и тревоги. Времето е идеално да си изясните подсъзнателните си усещания за връзката.

 

Тъй като Меркурий ще се разходи назад в зодиакалния знак Везни, той засяга по-сериозните и задълбочени връзки. Ще се запитате: дали давате достатъчно на партньора си, как овладявате по-буйните си реакции (ярост, недоволство) или как намирате баланса в любовната връзка с него.

 

Ще придобиете мъдрост в края на периода по отношение на вашите взаимоотношения и ново разбиране за постигане на хармония и любов в реализацията им.

 

Желая ви наслука, богат урожай на полето на живота!

Бъдете радостни и ведри!

 

АЗАРЕЙ, 2021


От категорията

Съд в САЩ даде граждански права на хипопотамите на Пабло Ескобар

Сн. Туитър-1635164303.jpg

Ескобар законно внася животните в ранчото си в Колумбия, където ги отглежда до ...

25 окт. 2021 | 15:17

„Златната игла“ през погледа на българските топмодели

Габриела Василева-1634722938.png

„Златната игла” e най-престижната модна награда на Балканите и за мен е чест да ...

20 окт. 2021 | 12:37

Ваканцията на най-богатия: Гейтс в Бодрум, разгледа замък и музей

Сн. Инстаграм-1635233755.jpg

Заобиколен от бодигардове, Гейтс прекара около два часа и половина в замъка, ...

26 окт. 2021 | 10:31

Вин Дизел отведе дъщерята на Пол Уокър до олтара

Сн. Инстаграм-1635173357.jpg

Уокър, почина през ноември 2013 г. 40-годишният мъж загина при автомобилна ...

25 окт. 2021 | 17:48