Децата са силни и справят с всички предизвикателства, които животът им поднася, както могат, коментира Войт

Бащата на Джоли: Брад имаше затруднения с пиенето и се надявам да се справи. Моля се за него

2475 | 7 апр. 2021 | 17:59

Баща ми много добре разбираше, че в този период децата имат нужда от дядо си... Просто го помолих да бъде готин дядо, да е креативен. Трябва да се забавлява с внуците си, да разказва истории и да чете книги, споделя актрисата в интервю през 2017 г.


Споровете между Анджелина Джоли и Брад Пит за попечителството над децата им продължават с всички сила и нищо не подсказва, че скоро двамата ще заровят томахавката. 

 

Разногласията между бившата холивудска двойка сякаш скоро няма да имат край и това го потвърждава поредният удар, който Джоли нанесе върху престижа и доброто име на Пит, обвинявайки го в домашно насилие. 

 

В защита на Анджелина застана 82-годишният баща на актрисата – актьорът Джон Войт. По-рано той коментира раздора между двамата, като призна, че всеки ден се моли за Брад Пит заради пристрастяването му към алкохола.

 

Според Войт именно слабостта му към спиртните напитки е причина за разрива в отношенията между актьорите.

 

Припомняме, че Анджелина и Брад живяха пет години като брачни партньори, но живееха заедно от 12.

 

„Брад имаше известни затруднения с пиенето и се надявам да се справи. Моля се за него", разказва Джон, цитиран от OK Magazine.

 

Търпението на Джоли преляло чашата след брутална свада в самолет, когато цялото семейство се връщало от Париж. Още под влиянието на алкохола Пит влязъл в пререкание с най-големия си син - днес 19-годишният Мадокс. Спорът между тях обаче придобил по-големи размери и прераснал до бой.

 

Именно този инцидент според Войт дълбоко разстроил Джоли и от тогава до ден днешен двамата практически не поддържат никакъв контакт, категоричен е той.

 

Освен Мадокс двойката има още пет деца - осиновените също като него Пакс (17 г.) и Захара (16 г.), както и Шайло (14 г.) и близнаците Вивиън и Нокс (12 г.)  и тримата плод на любовта между Анджелина и Брад.

 

„Децата са силни и справят с всички предизвикателства, които животът им поднася, както могат“, коментира Войт положението на внуците си.

 

Не е тайна, че между Джоли и баща ѝ винаги е имало известни търкания в отношенията. Той и майка ѝ - актрисата Маршлин Бертран се разделят, когато Джоли е едва на 1 годинка след изневяра на Вайт. Две години по-късно двамата се развеждат. През повечето време след това двамата почти не си говорят и не поддържат връзка. Едва преди няколко години ледовете между двамата започнаха да се топят.

 

„Той много добре разбираше, че в този период децата имат нужда от дядо си... Просто го помолих да бъде готин дядо, да е креативен. Трябва да се забавлява с внуците си, да разказва истории и да чете книги“, споделя актрисата в интервю през 2017 г.

Източник: woman.bg


От категорията

Меган Маркъл с мил жест за погребението на принц Филип, изпратила е венец с ръкописна бележка

-1614976414.jpg

Украсата включва цветя със специално значение - растението меча стъпка, един от ...

18 апр. 2021 | 12:38

Супергрупата Intelligent Music Project и Рони Ромеро с песен за семейства с репродуктивни проблеми

Супергрупата Intelligent Music Project и Рони Ромеро с песен за семейства с репродуктивни проблеми-1618775635.jpg

Именно битката с демографската криза е една от каузите на създателя на ...

18 апр. 2021 | 22:52

Хербариумът - творческа пирамида за художници от цял свят
(Галерия)

Хербариумът - творческа пирамида за художници от цял свят-1618725963.jpg

Кураторът и арт консултант Ирина Баткова разкрива как се работи в международни ...

18 апр. 2021 | 08:58

Ново 20! Меган и Хари съжаляват за интервюто пред Опра, актрисата "готова да прости" на Бъкингам
(Галерия)

-1615113595.jpg

Близък до двойката разкрива, че те се надяват връзката им с принц Чарлз, принц ...

14 апр. 2021 | 16:51