Сн. Инстаграм

Двамата с Меган са в лоши отношения, откакто стана ясно, че той е сключил сделка с папараци, които да го снимат преди сватбата

Бащата на Меган избухна: Ще дам нея и Хари на съд, за да видя внуците си!

3827 | 23 юли 2021 | 14:19

Не би трябвало да наказваме Лили за лошото поведение на Меган и Хари. Арчи и Лили са малки деца. Те не са политика. Не са пионки. Не са част от играта. Но те са кралски деца и заслужават всичко, което имат останалите кралски особи, казва Маркъл


Последните часове определено не са лесни за Меган Маркъл, първо стана ясно, че нейният полубрат ще участва в риалити шоуто “Биг брадър”, а след това баща ѝ даде стряскащо интервю за Fox News.

 

Томас Маркъл заплаши, че ще даде под съд дъщеря си и зет си, за да може да види внуците си. Той все още не ги е виждал на живо и твърди, че е разбрал за раждането на всеки от тях от медиите.

 

Двамата с Меган са в лоши отношения, откакто стана ясно, че той е сключил сделка с папараци, които да го снимат, малко преди сватбата на дъщеря му. Първоначално бе предвидено той да заведе Маркъл до олтара, но след скандала бащата на булката получи сърдечен удар и бе заменен от принц Чарлз.

 

В бомбастичното си интервю пред Опра Уинфри, Меган разкри, че баща ѝ я е предал и че смята за изключително трудно да намери път отново към него.

 

В своето интервю Томас Маркъл разкрива, че здравето му продължава да се влошава и че се страхува, че никога няма да се запознае с внуците си - Арчи, който е вече на 2 годинки и Лилибет, която се роди на 4-ти юни.

 

“Не би трябвало да наказваме Лили за лошото поведение на Меган и Хари. Арчи и Лили са малки деца. Те не са политика. Не са пионки. Не са част от играта. Но те са кралски деца и заслужават всичко, което имат останалите кралски особи” - казва Маркъл в интервюто си.  

 

“Ще подам иск в съда на Калифорния за правата да видя внуците си в най-скоро време” - допълни той.

Източник: woman.bg


От категорията

Мечтата на Кристо е изпълнена: Триумфалната арка е опакована (СНИМКИ)

Снимка: Туитър-1631798284.jpg

Проектът беше представен в четвъртък от неговия племенник Владимир Яваишев и ...

16 септ. 2021 | 16:17

Неиздаван запис на Джон Ленън отива на търг

Сн. Туитър-1631707993.png

Той представлява 33-минутен разговор с него в неофициална обстановка. Ленън ...

15 септ. 2021 | 15:12

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си-1632071106.jpg

Родителите ми винаги са пътували много, а моето място беше в мазетата, където ...

19 септ. 2021 | 20:03

Нострадамус предсказва края на Путин

-1609152436.jpg

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако ...

19 септ. 2021 | 10:13