Благотворителното ревю на Biliana Yotovska label и Kaya Design е по идея на Силвия Симова. Водещ е Драго Драганов

Биляна Йотовска помага на деца със специални потребности

1693 | 5 дек. 2018 | 18:18

Благотворителното ревю на Biliana Yotovska label и Kaya Design е по идея на Силвия Симова. Водещ е Драго Драганов

Благотворителното ревю на Biliana Yotovska label и Kaya Design е по идея на Силвия Симова. Водещ е Драго Драганов-1544026063.jpgБлаготворителното ревю на Biliana Yotovska label и Kaya Design е по идея на Силвия Симова. Водещ е Драго Драганов-1544026031.jpgБлаготворителното ревю на Biliana Yotovska label и Kaya Design е по идея на Силвия Симова. Водещ е Драго Драганов-1544026010.jpgБлаготворителното ревю на Biliana Yotovska label и Kaya Design е по идея на Силвия Симова. Водещ е Драго Драганов-1544025967.jpg

Biliana Yotovska label и Kaya DesignBiliana Yotovska label и Kaya Design Фитнес моделът Биляна Йотовска и младата дизайнерка Калина Стоянова застават зад благородната идея да помогнат на деца със специални образователни потребности в арт център „Angel Steps“. Събитието ще бъде на 9 декемви от 11:00 часа на бул. „Сливница 245“, съобщи авторката на идеята Силвия Симова.

 

В благотворителния ревю-спектакъл  „Деца помагат на деца“ ще дефилират малчуганите от Фондация „Ангелски деца“, които  наравно със своите връстници, ще представят спортния бранд на Biliana Yotovska label  и официалните рокли,специално изработени за случая от Kaya Design.

 

В центъра се провеждат занимания за деца със специални образователни потребности (СОП), като те се обучаватпо индивидуални програми с цел развитие на способностите и социалнитеим умения. Освен това се организират събития за тяхната интеграция и социализация. И тъй като всяко дете има нужда от любов и внимание, от адекватна среда,в която да учи, твори и да се развива, център Angel Steps създава именно такова място. В него всяко дете се чувства свободно да изрази себе си и да се развива такова, каквото е – различно и специално посвоему. 

 

В навечерието на най-светлия християнски празник-Рождество Христово, ще покажем, че заедно можем да реализираме мечтите си. Спортните сетове и елегантните детски рокли, с които децата ще дефилират, ще бъдат предложени на търг от водещия Драгомир Драганов, а събраните средства ще отидат за подпомагане на Ангелските деца.  

 

Как да се хранят здравословно ще запознае децата Биляна Йотовска и заедно с тях ще приготви различни комбинации полезни смутита. Тя е категорична, че родителите са тези, които трябва да изградят правилни хранителни навици, за да растат децата здрави и щастливи. С помощта на „Фреш Маркет“ всички гости ще могат да опитат здравословните напитки. Събраните средства от благотворителното събитие ще подпомогнат децата в тяхното бъдещо развитие.

Входът е свободен!   

 

 

 


От категорията

Във вторник - фалити, болести, депресивни състояния, безверие и липса на стабилност

За консултация и записване на час при Милена Иванова ЕАF@Ealife.bg-1558889762.jpg

В сряда осъществявате важни и мечтани планове. Събота е несоциална, стойте си у ...

26 май 2019 | 19:54

Незабравим празник за абитуриентите от каменоделното и училището за деца със слухови проблеми

Незабравим празник за абитуриентите от каменоделното и училището за деца със слухови проблеми-1558891638.jpg

Учениците от „Професионалната гимназия по каменообработване“ в с. Кунино ...

26 май 2019 | 20:25

Турски фотограф представя Желязната църква

Кенан Кахраман представя Желязната църква-1558883137.jpg

Кенан Кахраман през изтеклата учебна година преподаваше в българското неделно ...

26 май 2019 | 17:55

Южнокорейски филм триумфира със "Златната палма" в Кан

Сн. БГНЕС-1558883598.jpg

Братята Дарден от Белгия взеха наградата за най-добра режисура за "Младия ...

26 май 2019 | 18:13

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.