Борисов в Провадия: Ясен е кандидатът ни за президент, познавате го добре

Единственият господар диктатор в момента се казва Румен Радев, посочи Борисов

Борисов в Провадия: Ясен е кандидатът ни за президент, познавате го добре (ВИДЕО)

15608 | 18 септ. 2021 | 12:09

Ние златни кюлчета нямаме, но ни ги нарисуваха. Сега се видя кой е със златните торбички и ще прави корупция. Сега носят пари по централите, да купуват партии. И Балтов, дето го спрягаха за президент, побързаха да го изгонят, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов в Провадия: Ясен е кандидатът ни за президент, познавате го добре-1631978715.jpgЛидерът на ГЕРБ изненадващо се появи в Провадия-1631962777.pngБорисов в Провадия: Ясен е кандидатът ни за президент, познавате го добре-1631962264.jpg-1631956566.png

Ясен е кандидатът за президент на ГЕРБ, познавате го добре.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос на журналист при
посещението си на праисторическия солодобивен и градски център Провадия - Солницата.

 

Той е известна личност, но Борисов не назова името му. 


Заедно с Борисов са и председателят на младежката организация на партията Георг Георгиев и бившият здравен министър Кирил Ананиев.

 

Вас да не ви изчегъртат с проф. Николай Овчаров, че Балтов само го спрегнаха за президент и го уволниха, без да го дочакат да си довърши операциите. Пациентите се събуждат и питат "къде ми е докторът, той уволнен". 

 

Това попита лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проф. Николов, докато той разказваше историята на Солницата в Провадия. Довел съм си младежите да видят какво сме направили - археологически разкопки, културен туризъм..., обясни Борисов във видео, излъчено на фейсбук страницата му. 

 

Няколко имена се спрегнаха за наш кандидат и ги изчегъртаха без дори да сме говорили с тях. Проф. Асен Балтов го спрегнаха, че ми е кандидат-президент и го изчегъртаха. Дори не изчакаха да си приключи операцията. За Даниел Вълчев за жена му какво ли не казаха. Лъжа след лъжа, които за радост една по една се разкриват“, каза Борисов и допълни: „Няма никакво значение кой ще е нашият кандидат, защото няма други имена от партиите. Чакайте да видим кой ще подкрепи Радев“.

 

„Рано е. Рано е да се каже дали ще се кандидатирам и аз за НС. Компроматните войни, които водеха срещу нас има отражение в обществото“, каза още бившият премиер.

 

Единственият господар диктатор в момента се казва Румен Радев. Той назначава финансовия министър и казва, че ще работи със Спецов. В същото време, освен прикриването на убийство, за което говориха много от страна на Радев, говорим вече и за документирани измами коментира Борисов.

Ние златни кюлчета нямаме, но ни ги нарисуваха. Сега се видя кой е със златните торбички и ще прави корупция. Сега носят пари по централите, да купуват партии. И Балтов, дето го спрягаха за президент, побързаха да го изгонят. Още не си беше приключил операциите", каза лидерът на ГЕРБ.

 

Защо не направиха нов бюджет? Защо излъгаха пенсионерите”, попита лидерът на ГЕРБ и подчерта, че в новия бюджет липсва финансиране за археологически разкопки.

 

„Временно водим в предварителния вот! Защо е временно, защото се направиха на ударени и не искаха да броят квитанциите. А сега носят флашки, които се оказват издайнически. Издават как се купуват гласове. Именно учредителят на новите партии Василев все парите за магистрала „Хемус”, за да излъжат пенсионерите и да гласуват за тях.

 

Единственият диктатор в момента е Румен Радев. В същото време освен прикриването на убийство, говорим и за документирани измами. Едва дочакаха да свърши парламента, за да кажат, че шефът на НАП си е прехвърлил фирмата с 1 млн. задължения. И още по-нагло през това време той праща да дирят човек, който го няма”, каза Борисов.

 

Според него това, че са спрени парите за „Хемус”, означава, че са спрени и инвестициите в Северна България. Той припомни и думи на Радев, който е казал, че инвестициите "бягат" от корупция.

 

Той попита къде е планът за възстановяване. "Другите държави ползват месеци наред милиарди евро, за да се възстановят, ние нямаме план. Те се занимават с махането на охраната на Гешев. Взеха Бюрото, за да го дадат на Янаки Стоилов", продължи Борисов с критиката си. 

 

По думите му "Хемус" я похарчиха за избори", но компроматните войни срещу ГЕРБ си имат отражение в обществото, затова няма да се кандидатира на предстоящия парламентарен вот. 

 

Ние ли сме в изолация. А ИТН подкрепиха ли ги? БСП подкрепиха ли ги? Всички са в изолация, каза в отговор на въпрос Борисов. 

 

Ще продължат промяната, докато ни забият в земята, като летеца от Варна, коментира той. 

 

"От януари до юни - рекорден срив на инвестициите в страната. Откакто е диктатурата на Радев всичко е на минус в инвестициите. Нека им е висок рейтингът, ще видим новото правителство какво ще направи и откъде ще вземат пари да довършат "Хемус". Оттам следват военни, полицаи, учители, здравеопазване", каза Борисов.

 

Според него чуждестранните инвеститори продават бизнесите си тук и отиват в съседните на България държави. Причината за това е липсата на добри пътища и уредена логистика. Поради тази причина Хърватия щяла да влезе преди нас в Еврозоната. 

 

"Помните ли, когато Радев казваше, че в България няма инвестиции, защото имало корупция? И какво при диктатора Радев и Кирил Петков, цитирам БНБ - рекорден срив на чуждите инвестиции", подчерта Борисов.

Според него увеличението в цените на тока и горивата също в следствие от управлението на Румен Радев.

 

Тези хора не се интересуват от съставянето на правителство. С тази актуализация доказаха, че ГЕРБ е работил много добре. Откъде ги извадиха тези пари? Те ни помогнаха да ги разобличим, каза още лидерът на ГЕРБ.

Служебното правителство няма изготвен План за възстановяване, а 5 месеца се занимава с това как да вземе на Гешев охраната. С тази актуализация на бюджета, те доказаха, че ГЕРБ е управлявала много добре и е оставила много пари в хазната, добави Борисов.

 

79 са и днес починали от коронавируса, държим вече 10 ден първо място по починали хора, и то е вследствие на Радев и неговата антиваксърска кампания, на неговите протежета.

 

Според него партиите трябва да намерят смирение и да помислят как с общи усилия да предотвратят катастрофата, публично известна като „Жан Виденовата зима”, която за Борисов сега ще бъде „Румен Радевата зима”.

 

По-късно Борисов пусна снимки и впечатления от посещението си във Фейсбук:

 

 

 Ние златни кюлчета нямаме, но ни ги нарисуваха. Сега се видя кой е със златните торбички и ще прави корупция. Сега носят пари по централите, да купуват партии. И Балтов, дето го спрягаха за президент, побързаха да го изгонят, каза лидерът на ГЕРБ

От категорията

Черен рекорд за България! 5861 са новите ковид-заразени, 243 са починали за 24 часа!

Черен рекорд за България! 5861 са новите случаи на ковид-зараззени, 243 са починали за 24 часа!-1635189526.jpg

Битката с вируса са загубили 243 души за последните 24 часа, което е кошмарен ...

26 окт. 2021 | 00:26

Димитровден е! Зимата чука на вратата

Димитровден е! Зимата чука на вратата-1635194806.jpg

Според легендата Св. Димитър е покровител на зимата и студа и е по-голям брат ...

25 окт. 2021 | 00:01

Борисов за ковид кризата: В момента сме във война!
(Видео)

-1635238989.png

Говори се за локдаун, като в Москва, а сме в ЕС и НАТО, подчертава бившият ...

26 окт. 2021 | 12:02

Николай Нанков към строителите: Честит празник! Свети Димитър да ви закриля!
(Видео)

Николай Нанков-1624620804.png

Днес строителите посрещат професионалния си празник в смутни времена - с ...

26 окт. 2021 | 12:00