Тотална лъжа, цяла седмица терор навсякъде, така определи изборният процес лидерът на ГЕРБ

Борисов: Тотален хаос! В чужбина е кражбата на века. Добре, че ни оставиха живи...

12802 | 11 юли 2021 | 11:57

"Тяхната цел е да провалят изборите. Бойко Рашков да кърка пред президентството. Той направи параван и много чакам да видите резултатите от изборите, да видите какво е направил в циганските махали. Това са избори по Мадурски", заяви Борисов.

-1625998138.jpg-1625998158.jpgСнимки: ГЕРБ-1625998099.jpg

Тотален хаос. В чужбина е кражбата на века. Добре, че ни оставиха живи!

Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов след като гласува в Банкя. Преди да упражни правото си на глас той се спря пред секцията и се здрависа с част от хората от събралото се множество.

 

А в самата секция Борисов претърпя и критика. Членка на комисията му се скара, че е без маска. На тази ѝ реплика той ѝ каза, че няма. А тя пак го нахока, че маските са задължителни на закрито. "Ааа не, нали не ги искаха и ги гориха по площадите”, отговори Борисов и отиде пред машината да гласува.

 

Той поиска от секционната комисия в Банкя след изборния ден да преброят и квитанциите от машините, защото можело да има измами.

 

"Гласувах за единствената демократична партия, защото това, което доживя Европа да види, е избори по Венецуелски, по Мадурски.

 

„Тотален хаос е в страната, а в чужбина е кражбата на века! Влизат уж специалисти, пипат машините, никой не ги знае какви са. Сега от Бурса ни се обаждат, от Одрин, чудо голямо е!“, изрази възмущението си Борисов.

 

Той обясни, че в чужбина машини се манипулират от мними специалисти. „Хаосът, който създадоха е видим. С часове висят хората по опашките", обясни той.

 

Борисов остро разкритикува ЦИК, която свикала заседание чак в 9.00 часа, три часа след като изборният ден започнал с толкова много нарушения

 

"ЦИК спи. Хората почнаха в 7 работа, на тях в 9 им е първото заседание. Хиляди жалби – спрени машини, няма хартия, няма принтери, няма нищо. Тотален хаос!“, разгневи се лидерът на ГЕРБ

 

Бойко Борисов бе категоричен, че целта на управляващите е да провалят изборите.

 

„Демокрацията за тях е лошо нещо. За тях е Бойко Рашков да кърка пред президентството, Вие да го снимате и да викат: това е демокрацията. Те имат цялата власт. Цяла седмица терор навсякъде. Бойко Рашков направи параван и аз много чакам сега да излязат резултатите от изборите, да видите, докато той всеки ден хвърляше обвинения към ГЕРБ и СДС, какво са правили в циганските махали другите партии. Просто ще се наслаждавате на резултатите“, заяви председателят на ГЕРБ.

 

Борисов благодари на Господ, „че ни оставиха живи. Защото тези, са толкова опасни, че как не ни затвориха, не ни убиха… Те са деветосептемврийци. Те са правили, тези хора, лагерите. Те са хвърляли на прасетата хората. Същите тези“, посочи председателят на ГЕРБ.

 

"Никой не им знае сценария, те и "Льо Монд" се объркаха вече - журналистът се сбърка, че е взел интервю у нас.

 

ГЕРБ обаче засега не мислят за касиране на вота, за да може следващите управляващи да покажет истинските си мутренски номера.

 

 Бойко Борисов гласува

"Тяхната цел е да провалят изборите. Бойко Рашков да кърка пред президентството. Той направи параван и много чакам да видите резултатите от изборите, да видите какво е направил в циганските махали. Това са избори по Мадурски", заяви Борисов.

От категорията

Правителството реши: Бойко Рашков отново ще отговаря за провеждането на изборите

-1624003235.jpg

„Има редица мероприятия, които изискват координация между ЦИК и изпълнителната ...

23 септ. 2021 | 12:23

Пеканов с нулев интерес към проекта Петков/Василев, притеснен за европарите: Брюксел не отстъпва

-1627195554.png

„Мерките срещу корупциите са важни, трябва да правим много повече и в сферата ...

23 септ. 2021 | 08:36

Илияна Йотова: Не се притесняваме от конкурентите

-1626437593.jpg

По думите на Йотова, те имат подкрепа и от безпартийни граждани от големи и ...

23 септ. 2021 | 20:58

Камен Костадинов: ДПС ще има собствена кандидатура за президент

Камен Костадинов: ДПС ще има собствена кандидатура за президент -1632420037.jpg

На втория тур през 2016 г. подкрепихме Румен Радев, след което съжалихме. Това, ...

23 септ. 2021 | 20:26