Борисов от Стамболийски: Тошко Йорданов каза, че министър на Радев е мошеник! Ние откога го говорим!

Цялата им борба е за министерски постове, пара и власт. Нищо друго не ги интересува, смята той

Борисов от Стамболийски: Тошко Йорданов каза, че министър на Радев е мошеник! Ние откога го говорим!

9904 | 29 юли 2021 | 12:31

Лидерът на ГЕРБ изрази съмнение, че тези издевателства може да продължат. За подобни гаври разказа и кметът на Раковски. Там проверките били по анонимен сигнал. Градоначалникът на Стамболийски се оплака, че 10 униформени тормозили фамилията му

Борисов от Стамболийски: Тошко Йорданов каза, че министър на Радев е мошеник! Ние откога го говорим!-1627553286.jpgСнимка Фейсбук-1627551105.png

Бойко Борисов продължава срещите из страната. Този път е при хората в Стамболийски.

 

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев разказа как в деня преди изборите и бил подложен на обиски в дома си пред 70-годишните си родители. Били проверявани като организирана престъпна група. Над 10 униформени нахлули и тормозили фамилията.

 

"Това е реформата на Христо Иванов в съдебната система", коментира Бойко Борисов.

 

Борисов "ядял хора" и "пиел кръв" според тези, които правили обиските.  Хората предложиха на бившия премиер студена бутилирана вода, но той благодари и отказа.

 

Борисов изрази съмнение, че тези издевателства може да продължат.

 

За подобни гаври разказа и кметът на Раковски. Там проверките били по анонимен сигнал.

 

"А, ДБ, като ходят да агитират в завода в Русе, не е проблем! Христо, чуваш ли, Христо, а искаш да изчегърташ ГЕРБ! Другите купуваха яко, затова са уплашени. Защото знаят как са купували", вметна лидерът на ГЕРБ.

 

Хората го увериха, че са от ГЕРБ и не знаят да са купувани гласове.  „Това е като торбичката на Пламен Узунов - съветникът на президента Румен Радев", обясни им Борисов.

 

Според него от ИТН също са ходили да агитират по предприятията. И други хора разказаха как са били привиквани и подписвали протоколи.

 

"Но полицаите, момчетата, не са виновни, като имат такъв министър", коментира Бойко Борисов, визирайки Рашков.

 

Последваха още разкази за преровени офиси. "Цялата страна беше с техни билбордове, през десет метра бяха по магистралата. Откъде са тези пари", попита Борисов.

 

"Цялата им борба е за министерски постове, пара и власт. Госпожа с 5" на изборите казала, че иска да сме дистанцирани от властта", продължи той.

 

Възрастна жена също разказа как е била тормозена от полицията, след като дори влезли в дома й и започнали да изваждат дрехите й и тези на семейството й.

 

"Накараха ме да отворя и фризера и ме питаха какво има, а това бяха три туби с домашен доматен сок, който съм си варила", каза жената, на която обърнали цялата й къща, включително кухнята и уредите й. "Бръкнаха и в пералнята! Дори ни обърнаха секциите и диваните", потресена обясни жената.

 

"Съпругът ми им благодари, че не ни хвърлиха някое пакетче и да ни обвинят. Не може на тези години да караме такъв стрес", обяви жената. 

 

Кметът на Раковски пък разказа, че са опитали да махнат хората на ГЕРБ от районните секции със серия от измислени жалби.

 

Депутатът Младен Шишков също разказа шокираща репресия и зулуми срещу хора на ГЕРБ в областта. 

 

"Това е реформата на Христо Иванов в съдебната система. Където уж ни води към демокрация", отбеляза Борисов.

 

"БСП знаят как са гласували и затова са уплашени, че ние без нищо, пак сме най-добри", коментираха хора от партията и заявиха, че всички роми на предишни избори са купувани с по 50 лева от БСП.

 

"Да чуят и да дойдат и мен да ме закопчаят, много важно", заяви дама от Стамболийски.

 

"Откъде са тези пари, с които Христо Иванов имаше из цяла България билбордове, по фабрики и заводи в Русе ходиха, реклами не спираха, защо не се казва какви са тези пари", попита на свой ред и Борисов.

 

"Разбирам от Стефан Янев три упрека имал към ГЕРБ - че сме давали 50 лв. на пенсионерите, но по време на ковид-кризата всички хора имат едни и същи потребности и затова дадохме на всички. Като свърши ковид кризата, тогава да преизчисляват пенсиите. Не може това да е упрек, че сме дали пари за лекарства. Упрекна ме за пътищата на Севера и Северозапада - защото Северът е зле и трябва да има инвестиции. Критикува ме и че сме подпомагали бизнеса, но това го правеше цял свят. А сега видяхте, че те първо влязоха в ББР", припомни Борисов и каза, че БСП е световен шампион по фалирали банки.

 

"Слави защо се отказа от тази банка (ББР), защото не могат да я откраднат, вътре има 1,3 млрд. лв. и който ще я купи, трябва да даде пари. И сега битката е да я източат чрез ИТ фирми, на които ще дават кредити, няма да ги върнат и накрая ще фалира банката. Това им е старата схема", каза още Борисов. 

 

"Днес чухме в парламента това, което говорим отдавна ние - Христо Иванов иска министерски постове, а ИТН казаха, че министрите на Радев не стават", припомни Борисов.

 

Той заяви, че хората от ГЕРБ дори нямало да се докосват до тези хора.  "Убиха Севера, яд ме е. Затова дори добър ден няма да им казвам. Да си направят каквото искат правителство, щом н еги е срам, и да управляват. Нас да ни оставят. А упреците на Янев са нашата реклама", заяви още Борисов.

 

"Сутринта като слушах как Тошко Йорданов каза, че техният министър (на ДБ) е мошеник, как сега ще се сдобрят. Ние отдавна казахме, че неговият приятел Спецов (шефа на НАП) е такъв, а те се сетиха сегаq уж докато преговарят. Планът за възстановяване също променят и не мислят за народа, дават милиарди за соларни паркове - от това ли се нуждае народът или от „Хемус", попита лидерът на ГЕРБ. 

 

"Най-виновен е Румен Радев и ще видите в следващите дни как прикриват нещата. Скоро ще се види и това и ще го разберете и вие", отбеляза Борисов и бе аплодиран от стотиците присъстващи. Лидерът на ГЕРБ изрази съмнение, че тези издевателства може да продължат. За подобни гаври разказа и кметът на Раковски. Там проверките били по анонимен сигнал. Градоначалникът на Стамболийски се оплака, че 10 униформени тормозили фамилията му

От категорията

Черен рекорд за България! 5861 са новите ковид-заразени, 243 са починали за 24 часа!

Черен рекорд за България! 5861 са новите случаи на ковид-зараззени, 243 са починали за 24 часа!-1635189526.jpg

Битката с вируса са загубили 243 души за последните 24 часа, което е кошмарен ...

26 окт. 2021 | 00:26

Димитровден е! Зимата чука на вратата

Димитровден е! Зимата чука на вратата-1635194806.jpg

Според легендата Св. Димитър е покровител на зимата и студа и е по-голям брат ...

25 окт. 2021 | 00:01

Родителите имат 12 часа да решат дали учениците им да бъдат тествани

Родителите имат 12 часа да решат дали учениците им да бъдат тествани-1635240786.jpg

Ако родителите дадат съгласие, учениците от 1 до 4 клас може да се върнат в ...

26 окт. 2021 | 12:29

Проф. Герджиков във Видин: Служебното правителство изпада в паника. Странно е Радев да кани ЦИК

Кадър: Фейсбук-1635240496.jpg

"Всички ние като кандидат-президенти сме в неплатен отпуск, а действащият ...

26 окт. 2021 | 12:23