Холивудската двойка в грозна война по време на развода

Брад Пит отговори на Джоли, дал 1,3 милиона долара за децата си

3271 | 9 авг. 2018 | 11:55

Двамата бивши съпрузи не си говорят, като предават съобщения през гледачки, шофьори и друг персонал


Войната между Брад Пит и Анджелина Джоли става все по-зрелищна. Няколко дни след като съпругата на актьора се оплака, че той не дава достатъчно пари за отглеждането на шестте им деца, Пит отговори с документи. От тях става ясно, че е превел 1,3 милиона долара за две години, откакто е разделен с Анджелина, за отглеждането на децата. Дал й на заем и 8 милиона долара, с които тя да купи нова къща.

Разводът между двете холивудски знаменитости става все по-шумен, като дори адвокатката на Джоли поиска да бъде освободена заради постоянно нарастващите претенции на звездата.

Съдията по делото разреши на Пит да вижда децата си в Лондон. Първоначалният режим бе по 10 часа на ден от средата на юни, но сега има право на 4 последователни дни.

Двамата бивши съпрузи не си говорят, като предават съобщения през гледачки, шофьори и друг персонал. Съдията постанови, че Пит може да звъни и да изпраща съобщения на децата си, когато пожелае да го прави, като за това не е необходимо позволението на Анджелина.

 


Още по темата

Двамата имат шест деца

Анджелина Джоли се оплака пред съда от Брад Пит, не плащал издръжки за децата им

-1477380831.jpg

Актрисата иска разводът да бъде финализиран до края на годината

8 авг. 2018 | 15:31

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.