Червена салата

4693 | 9 март 2015 | 07:22

Автор:


Необходими продукти

 

1 средно голяма глава цвекло

1 ряпа

1 голям морков

1 глава лук

1/2 скилидка чесън

кашкавал на вкус

сметана на вкус

сол

 

Начин на приготвяне

 

1. Обелваме и настъргваме зеленчуците на ситно ренде и нарязваме на дребно лука.

2. Посоляваме, заливаме със сметаната и разбъркваме добре. По желание настъргваме и малко кашкавал.

3. Оставяме салатата в хладилника за половин-един час и сервираме.


Още по темата

Неаполитанска салата

-1424793796.jpg

24 февр. 2015 | 18:02

Цезар „Романо“

-1424882331.jpg

25 февр. 2015 | 18:38

Зимна салата с кисело мляко

-1424106673.jpg

16 февр. 2015 | 19:10

Млечна салата

-1424191399.jpg

17 февр. 2015 | 18:42

Салата „Истанбул“

-1421597388.jpg

18 ян. 2015 | 18:09

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.