Нумерологична прогноза на Милена Иванова-Еа за 20.08-26.08.2018г.

Нумерологична прогноза за Милена Иванова-Еа за 20.08-26.08.2018 г.

Четири поредни критични дни през седмицата

8710 | 20 авг. 2018 | 10:00

Напрегнат вторник, бъдете бдителни в сряда, пазете се от свръх емоции в сряда, четвъртък е рисков


През четвъртата седмица на месец август, предстои да преживеем четири поредни критични дни, три от които са с геометрия кармичен кръст . Седмицата започва пасивно, с думи, уговорки и хармония в дома и завършва с възможност за приключване, работа и капиталовложения за друг човек.  

 

През по-голямата част от дните аспектите са проблемни, за това отново се отдайте на почивка, погрижете се за себе си и здравето, извършете профилактика или поставете начало на здравословен хранителен режим и детоксикация на организма. Критичната част е в периода от 21.08 до 24.08. 2018, през която е добре да се избягват рискови действия, катерене, рязане с остри предмети, шофиране и др. Препоръчва се родилките,  хронично болните и възрастни хора да седят или лежат в къщи.

 

През тези дни не е подходящо за големи празненства, смяна на лични документи и подписване на договори, кредити. Сега не е момента да се срещате и с любими хора, още по-малко да изяснявате проблемите си с тях, защото има опасност да развалите взаимоотношенията си.

 

През този период, може да планувате начало на лечение, операция или медицинска интервенция. Критичните дни се преживяват от всеки човек по различен начин, за един могат да бъдат добри, а за друг не чак толкова, но и в двата случая общоприетите правила е добре да се спазват от всички.

 

Повече за критичните дни вижте тук: https://www.ealife.bg/bg/numerology/view/742/kakvo-triabva-da-znaem-za-kritichnite-dni-prez-2018-ta-godina-i-zashto-e-vajno-da-spazvame-obshtite-numerologichni-pravila

 

Мото за седмицата: Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в мъдростта на живота!

 

Понеделник, 20.08. -  Днес ще преживеем уют в дома, разрешаване на въпроси свързани със задължения и притеснения на място, както и постигане на хармония и уреждане на всичко в края на деня.

 

Дневната нумерологична карата е с път на живота 3, което ще даде възможност въпреки пасивността нещата да се подредят. Сутринта започва с думи и уговорки, но в следобедните часове всичко ще бъде по- ефективно, ще се появят възможности за умножаване, успех и прекарване на хубава вечер.

 

Мото: Превръщам всяко преживяване във възможност!

 

Вторник, 21.08. – Вторият ден от седмицата, поставя начало на четиридневен критичен период. Денят ще бъде напрегнат, свързан с  преживяване на обиди, неразположение, поява на страх, неувереност и честа смяна на настроението. Дневната нумерологична карата е с път на живота 4 , активира критика, недоверие и съмнения.

 

Може да прекарате деня на едно място, с близки или на маса. Почивайте си и проявете състрадателност. Изслушвайте хората и не бъдете прекалено критични. Денят ще е напрегнат, но в сутрешните часове започва спокойно. Активни ще бъдат уговорки и изпълнение на дълга и обещаното. Ще се наложи да се справите със собствени средства, не унивайте само защото в момента не виждате начина и решението.

 

Мото: Освобождавам се от всички страхове и съмнения!

 

Сряда, 22.08.- Днес е много важно да правите всичко по правилата. Дневната нумерологична карата е кармичен кръст при път на живота 5. Бъдете внимателни, защото може да възникне проблем на място, недостиг, ремонт, пречки и нередности.

 

Възможно е някой да се опита да постъпи с вас нечестно, за това будност и предпазливост няма да са ви излишни. И днес ще трябва да се справите с изпитанията със собствени сили и умения.

 

Денят предизвиква проблеми в семейството, взаимопомощ, разговори и обяснения, болест свързана с отделителна система, бъбреци, кости, стави, мускули.

 

Спазвайте правилата! Бъдете внимателни в работата и по пътищата. Не предприемайте рискови дейности и бъдете смирени.

 

Мото: Обграждам се с позитивно мислещи хора!

 

Четвъртък, 23.08.- И днес негативния аспект продължава. Денят е рисков и критичен. Дневната нумерологична карта е кармичен кръст при 6, което активира свръх-емоции и ситуации с неясен край. Изпита през дненя ще бъде в областта на любовта, страстта и емоциите. Има риск от неочаквани обрати, пожари и инциденти. Съвета е: ,, Не дърпай дявола за опашката‘‘, не рискувайте и бъдете смирени.

 

Възможно е да чуете новини, които ще са оценка за нечие поведение.  За тези, които нямат кармична обремененост и преминат изпита, се очаква преживяване на любов в семейството, вдъхновение свързано с изкуство, забавления и удовлетворение. При хронично болни и възрастни хора се препоръчва профилактика на кръвно налягане, сърце и кръв.

 

Мото: Днес съм смирен и благоразумен!

 

Петък, 24.08.- В края на работната седмица приключваме най-критичните периоди за месец август. Следващите дни на месеца, с изключение на 31.08. ще бъдат значително по-леки и благоприятни.

 

Днешният ден е с геометрия кармичен кръст при път на живота 7, което може да предизвика трудно определяне на целта и недоверие. Най-препоръчителна и днес ще бъде почивката на море, до вода, река, язовир. Сутринта започва красиво с любов и сигурност, а вечерта приключва с по-добър шанс и дистанция. Активни ще бъдат исканията, планиране на взаимоотношения, уговорки и хумор.

 

Мото: Направлява ме божествената мъдрост!

 

Събота, 25.08.- Днешният ден е глътка въздух и оптимизъм. Аспектът е позитивен, активен и ще ви донесе приключения, срещи, преживявания и решаване на въпроси в семеен кръг. Активират се игри, работа, решаване на финансови въпроси, пари, сметки и др. Ще трябва да обърнете внимание на детайли и задачи.

 

Сутринта внимавайте и бъдете прецизни в действията, защото при грешка следва наказание. От обяд и до края на деня темите ще бъдат: изпълняване на задачи, пари, отговорности, готвене, сметки, действие според друг, роднини.

 

Мото: Всичко в моят ден е прекрасно!

 

Неделя, 26.08.- Денят е предназначен за срещи, дейности свързани с образование, изкуство, коли, планини, чужбина, природа и изкачване на върхове. Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, което дава възможност за край и приключване на работа и отлежали задължения.

 

Нужно е да се съсредоточите и концентрирате във всичко, с което се занимавате за да бъдете успешни. Проявете сила и обърнете внимание на детайлите. Сутринта е подходяща за пазаруване, парични въпроси, трайни капиталовложения за роднина. Направете списък на задачите и това, което желаете да купите. Следобяд и вечерта са предназначени за работа, мислене и приключне.

 

Мото: Превръщам всяко преживяване във възможност!

 

За консултация и записване на час при  Милена Иванова ЕА

 

F @Ealife.bg

 

T.+359 897 38 75 75

 

 

 


От категорията

Брад Пит шокира феновете си с клошарска визия (СНИМКА)

Снимка: Туитър-1590563407.jpg

Някои от почитателите му коментираха, че Пит е вече твърде възрастен за такава ...

27 май 2020 | 10:09

Интересна е идеята за бързи кораби между Грузия и България в Черно море

Интервю с Н.Пр. Посланик Тамара Лилуишвили по повод националния празник на Грузия-1590488828.jpg

Пътуващите до Грузия трябва да представят тест за коронавирус, направен в ...

26 май 2020 | 13:25

Илон Мъск и Граймс промениха странното име на новородения си син

-1582543134.png

В Калифорния не са позволени арабските цифри, затова двойката е решила да ги ...

26 май 2020 | 14:27

Брайън Мей е претърпял инфаркт

Кадър: Инстаграм-1590414846.jpg

Във видеото Мей разкрива, че лекарят му го закарал в болницата, където разбрал, ...

25 май 2020 | 16:52

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.