Милена Иванова-Еа

Седмична нумерологична прогноза за 09.07. - 15.07.2018 г. от Милена Иванова-Еа

Четвъртък е вълшебен, а неделята - единственият критичен ден за юли

10598 | 8 юли 2018 | 21:21

В петък се пазете от конфликти, в събота е най-социалният и активен период за цялата година


Очаква ни разнообразна седмица, която ще ни предложи отново добри възможности през два от дните, съчетани с притеснения и разочарования в края на седмицата. Последният ден от периода завършва с критичен ден, който ще бъде единственият за целия месец юли. В понеделник завършвайте, във вторник дайте възможност за ново начало, в сряда бъдете добри партньори, в четвъртък използвайте деня за големи неща, в петък се предпазвайте от проблеми и манипулации, в събота подгответе далечните си цели, в неделя спазвайте правилата за критичните дни, шофирайте внимателно и не влизайте в конфликт.

 

Мото за седмицата: Давам на всеки мой  ден шанса да бъде най-добрият в живота ми!

 

Понеделник, 09.07.2018 г- Започваме новата седмица с ден, предназначен за работа, довършване на отлаганото, поставяне на високи изисквания, както и спазването им. Денят е подходящ за срещи, разходка в планината, изкачване на върхове, дейности, свързани с природа и чужбина. За да сте успешни, ще се наложи да се концентрирате в целите си.

 

Очаква се добър успех в сферата на образованието, в дейности, свързани с далечни цели, деца, изпити и коли. Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, която активира работа още с настъпването на деня. В сутрешните часове ще се наложи да спазите високите изисквания, които ви се поставят, следобед може да помислите за далечните цели заедно с партньора си, а вечерта мислете и довършете започнатото.

 

Мото: Всеки край поставя ново начало!

 

Вторник10.07.2018 гВторият ден от седмица ни носи добро и позитивно настроение. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1 и ще ви донесе щастлив и спорен ден, онлайн успехи, благословение за деца, международен обмен и поток от информация.

 

Денят започва и завършва щастливо. Сутринта и към обедните часове ще трябва да проявите прецизност. Може да се наложи да поправите грешки. Следобед ще се активира проява на оптимизъм, а вечерта ще се отличи със самостоятелност.

 

Мото: Аз се осъществявам във всичко, което правя!

 

Сряда11.07.2018 г. - Днешният ден започва с акцент върху партньорството, търговията и двустранността във взаимоотношенията. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, което ще активира бартери, обяснения, очертаване на границите, както и колебание по отношение на действие. Благословията на дневната карта е свързана с чужбина, преместване, провеждане на лекции и онлайн дейности и новини. Възможно е през втората част на деня да се появи съпротива, нежелание да направите нещо, манипулации и случване само на думи. Денят ще започне с мечти за далечни цели и ще приключи, чувайки или съобразявайки се с планове, мнение или желание на друг човек. 

 

Мото: Аз избирам равновесието, хармонията и мира и те се изявяват в моя живот.

 

Четвъртък12.07.2018 г. Предстои да преживеем вълшебен ден, предназначен за големи работи. Нещата ще стават леко, лесно и в синхрон, ще имате възможност да напаснете необходимото, за да бъдете активни и успешни. Дневната нумерологична карта е с път на живота 3 и благославя пътувания в страната и чужбина, големи панаири, сбирки и мероприятия.

 

Денят започва спокойно, в сутрешните часове ще се усеща хармония и баланс, а през останалата част ще се преживеят спокойни мигове, мир и добри съвпадения. Денят ще предложи големи перспективи на много хора, подходящ е за смяна на лични документи, конкурси, изпити, покупки, кандидатстване, изложби и покупка на моторни превозни средства.

 

Мото: Мечтите и проектите ми се реализират с вълшебство!

 

Петък13.07.2018 г. -  Днес денят ще предизвика проблеми, затова бъдете внимателни и се предпазвайте от конфликти. Дневната нумерологична карта е с път на живота 4 и геометрия, която ще активира лични притеснения за здраве и за деца. Възможно е настроението да бъде променливо - от сълзи до смях или да се появи тъга, огорчение. Въпреки това ще се наложи да поработите, защото ангажиментите няма да ви оставят.

 

Трябва да преодолеете мнителност, критичност или друга негативна емоция. Сутринта и вечерта е възможно да са проблемни, но през останалото време нещата ще вървят по-гладко. Може да се разходите в планината, да си направите почивка и да помогнете на някой друг човек. През този ден молитвите за други хора ще бъдат по-силни и чути.

 

Мото: Животът ме подкрепя!

 

Събота14.07.2018 г. - Предстои да преживеем един от най-социалните и активни дни за годината. Дневната нумерологична карта е  с път на живота 5 и благославя социални изяви, тържества, международни дейности, културни мероприятия, концерти, политическа дейност, сватби, концерти и конкурси. Използвайте деня за нещо добро и важно, направете планове и подготовка за далечни цели, които желаете да постигнете. Направете важни срещи и действайте честно, открито и по правилата.

Денят е подходящ за общуване, срещи, обмен на информация, проява на морал, планини, пътувания в страната и чужбина, съобразяване с плановете на друг човек, покупки, обзавеждане, онлайн търговия и събития.

 

Мото: Отварям нови врати в живота си!

 

Неделя, 15.07.2018 г. - Завършваме седмицата с критичен ден, които ще бъде единствен за месец юли. Дневната нумерологична карта е с кармичен кръст при път на живота 6, което активира буря от чувства, провокирани в определена ситуация. Възможно е да се активира критичност във взаимоотношенията, нещо да е на ръба, положението да стане критично и дори катастрофално. Затова сдържайте емоциите, думите и не си правете срещи с хора, партньори,  с които има възможност да се скарате, ако не желаете това да се случи.

 

Денят ще бъде силен, активен, сутринта започва със смях, развлечения и доставяне на удоволствия. В следобедните часове покажете повече любов на близките, а вечерта може да си позволите да искате повече, но не на всяка цена. Не забравяйте - без конфликти, подливане на вода, клюки и проява на други ниски страсти. Шофирайте разумно, бъдете внимателни със здравето и при пътуване. Не подписвайте официални документи и не започвайте важни неща.

 

Мото: Намирам любов където и да отида!


От категорията

Intelligent Music Project и Every time се изкачиха на 1-во място в рок класацията на гръцкото Rock R
(Видео)

Българската супергрупа Intelligent Music Project и Every time се изкачиха на 1-во място в рок класацията на гръцкото Rock Radio 104,7-1601220546.jpg

Песента е по музика и текст на създателя на групата д-р Милен Врабевски

27 септ. 2020 | 18:26

Зелени гръмотевици в Микронезия
(Галерия)

Зелени гръмотевици в Микронезия-1601147676.jpg

В Покана за пътуване: Цветомир Кръстев от Дари травел за новото нормално в ...

26 септ. 2020 | 22:13

Нови снимки показват колко са пораснали децата на Кейт и Уилям (Галерия)
(Галерия)

Сн. Инстаграм-1601385503.jpg

Атънбъро снима документални филми за дивата природа от 50-те години и бие ...

29 септ. 2020 | 16:14

Фалшива новина се оказа участието на Хари и Меган в риалити шоу
(Галерия)

-1579017581.png

В началото на месеца стана известно, че от Нетфликс са сключили с кралската ...

29 септ. 2020 | 15:16