Номерология

Седмична номерологична прогноза на Милена Иванова-Еа

Четвъртък започва и завършва щастливо, избягвайте конфликти в неделя

5828 | 15 юли 2018 | 22:59

Понеделникът е духовен, съботата - вълшебен ден


Предстои да преживеем позитивна седмица, в която ще има от всичко по- малко. Аспектите са разнообразни с превест над вярата, обещанията, работа, щастливи срещи, пътувания в чужбина, онлайн дейности.
 

Мото за седмицата: Давам на всеки мой ден шанса да бъде най-добрият в живота ми!

 
Понеделник 16.07. - Днес е време за духовни дейности, изява и успех в науката, образованието, проява на качество, принципи и вяра.
 
Дневната нумерологична карта е с път на живота 7 при геометрия, която определя деня като международен и духовен. Сутринта започва със самота и изолация и завършва с мисли за дестинация, идеали и максимални цели. Времето е подходящо за духовни сбирки и срещи, медитация, четене на философия, съзерцание и молитва.

 

Мото: Благодаря за всеки уникален момент, който се случва в живота ми!

 

Вторник 17.07. - Днешният ден е предназначен да се обърне внимание на роднини, лични отговорности и обещания. Дневната нумерологичнакарта е с път на живота 8, затова ще трябва да помислите за сметки и дреболии. Възможно е да се почувства натовареност.

 

Сутринта е за проява на сигурност и гаранции, следобед за уговорки и обещания, а вечерта за планиране, трапези, семейни сбирки, разговори за пари и уреждане на сметки. Не оставяйте всичко за накрая и бъдете внимателни с обещанията, защото след това ще трябва да ги изпълните.

 

Мото: Променям света с доброто, което правя!

 

 

Сряда 18.07. - Започваме новия ден с работа, довършване на отлаганото, поставяне на високи изисквания, както и спазването им. Денят е подходящ за срещи, разходка в планината, изкачване на върхове, дейности, свързани с природа и чужбина.
 
За да сте успешни, ще се наложи да се концентрирате в целите си. Очаква се добър успех в сферата на образованието, в дейности, свързани с далечни цели, деца, изпити и коли. Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, която активира работа още с настъпването на деня. В сутрешните часове ще се наложи да спазите високите изисквания, които ви се поставят, следобед може да помислите за далечните цели заедно с партньора си, а вечерта мислете и довършете започнатото.

 

Мото: Аз съм силен човек!

 

 

Четвъртък 19.07 - Днешният ден ще ни донесе  добро и позитивно настроение. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1 и ще ви донесе щастлив и спорен ден, онлайн успехи, благословение за деца, международен обмен и поток от информация.
 
Денят започва и завършва щастливо. Сутринта и към обедните часове ще трябва да проявите прецизност. Може да се наложи да поправите грешки. Следобед ще се активира проява на оптимизъм, а вечерта ще се отличи със самостоятелност.

 

 Мото: Избирам щастието, защото то е въпрос на съзнателен избор!

 

 

Петък 20.07. - Денят започва с акцент върху партньорството, търговията и двустранността във взаимоотношенията. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, което ще активира бартери, обяснения, очертаване на границите, както и колебание по отношение на действие. Благословията на дневната карта е свързана с чужбина, преместване, провеждане на лекции и онлайн дейности и новини.
 
Възможно е през втората част на деня да се появи съпротива, нежелание да направите нещо, манипулации и случване само на думи. Денят ще започне с мечти за далечни цели и ще приключи, чувайки или съобразявайки се с планове, мнение или желание на друг човек. 

 

 

Мото: Днес ще бъде един щастлив ден за мен!

 

 

Събота 21.07 - Предстои да преживеем вълшебен ден, предназначен за големи работи. Нещата ще стават леко, лесно и в синхрон, ще имате възможност да напаснете необходимото, за да бъдете активни и успешни. Дневната нумерологична карта е с път на живота 3 и благославя пътувания в страната и чужбина, големи панаири, сбирки и мероприятия.
 
Денят започва спокойно, в сутрешните часове ще се усеща хармония и баланс, а през останалата част ще се преживеят спокойни мигове, мир и добри съвпадения. Денят ще предложи големи перспективи на много хора, подходящ е за смяна на лични документи, конкурси, изпити, покупки, кандидатстване, изложби и покупка на моторни превозни средства.

 

 

Мото: Благодаря за хилядите възможности, които се разкриват пред мен всеки ден!

 

 

Неделя 22.07 -  Днес денят ще предизвика проблеми, затова бъдете внимателни и се предпазвайте от конфликти. Дневната нумерологична карта е с път на живота 4 и геометрия, която ще активира лични притеснения за здраве и за деца. Възможно е настроението да бъде променливо - от сълзи до смях или да се появи тъга, огорчение. Въпреки това ще се наложи да поработите, защото ангажиментите няма да ви оставят.
 
Трябва да преодолеете мнителност, критичност или друга негативна емоция. Сутринта и вечерта е възможно да са проблемни, но през останалото време нещата ще вървят по-гладко. Може да се разходите в планината, да си направите почивка и да помогнете на някой друг човек. През този ден молитвите за други хора ще бъдат по-силни и чути.

 

 

Мото: Моята вселена се грижи за мен!
 

 


От категорията

Intelligent Music Project и Every time се изкачиха на 1-во място в рок класацията на гръцкото Rock R
(Видео)

Българската супергрупа Intelligent Music Project и Every time се изкачиха на 1-во място в рок класацията на гръцкото Rock Radio 104,7-1601220546.jpg

Песента е по музика и текст на създателя на групата д-р Милен Врабевски

27 септ. 2020 | 18:26

Зелени гръмотевици в Микронезия
(Галерия)

Зелени гръмотевици в Микронезия-1601147676.jpg

В Покана за пътуване: Цветомир Кръстев от Дари травел за новото нормално в ...

26 септ. 2020 | 22:13

Нови снимки показват колко са пораснали децата на Кейт и Уилям (Галерия)
(Галерия)

Сн. Инстаграм-1601385503.jpg

Атънбъро снима документални филми за дивата природа от 50-те години и бие ...

29 септ. 2020 | 16:14

Фалшива новина се оказа участието на Хари и Меган в риалити шоу
(Галерия)

-1579017581.png

В началото на месеца стана известно, че от Нетфликс са сключили с кралската ...

29 септ. 2020 | 15:16