Милена Иванова-Еа: Предстоят ни вълнуващи и позитивни мигове

Четвъртък ще остави спомени за цял живот, в случай на успех ще имате и финансови постъпления

7002 | 7 май 2018 | 21:15

Седмична номерологична прогноза 7-13 май. Всички дни са с активни позитивни нумерологични карти с изключение на 08.05 , който ще бъде специален ден, но с критична геометрия


Предстои да преживеем позитивна и вълнуваща седмица, през която ще имаме възможност да преживеем прекрасни дни, предназначени за добра реклама, международни дейности, наука, образование, тържества, работа, успехи за дома и постигане на максимум в края на седмицата.

 

Всички дни са с активни позитивни нумерологични карти с изключение на 08.05., който ще бъде специален ден, но с критична геометрия.

 

Понеделник07.05- Започваме новата седмица с прекрасен ден, подходящ за международни празници, фестивали, културни мероприятия, концерти, добри пътувания и реклама. Дневната нумерологична карта е с път на живота 5, което ще активира наложителна активност, ред и морал.

 

Денят започва с надежда и светъл лъч. Сутринта е предназначена за активност, изпълнение на задачи, защото трябва, а в следобедните часове ще имате възможност да се представите пред друг и да установите правила. Вечерта завършва динамично с показност и социални срещи.

Мото: Днес успявам във всичко!

 

Вторник, 08.05- Днешният ден е единственият критичен за цялата седмица, през който е добре да бъдете внимателни на път и в работата. Възможно е да възникне проблем на място, в дома или офиса. Денят ще бъде специален, с възможност да преживеете любов в семейството, насочено внимание към детайлите и показване на майсторски умения.

 

Не започвайте нищо ново и важно, не подписвайте важни документи, не правете нови покупки на кола или недвижима собственост. При хронично болните е възможно да се активират сърдечносъдови проблеми, високо кръвно налягане и проблеми с кръвта. За това е добре да използвате деня повече за релакс, лечение, изкуство, гладуване и въздържание.

Мото: Избягвам споровете!

 

Сряда, 09.05- Предстои ни да преживеем международен ден, подходящ за духовни дейности, постижения в науката, образованието, онлайн успех, възможност за проява на добро качество, принципи и вяра. Денят започва с обмисляне на работата и поставяне на цели в началото на деня.

 

Следобед всичко ще се случва според друг човек, на който ще се наложи да повярвате, а вечерта приключва в усамотение и мисли за нещо повече.

Мото: Днес изпълнявам целите си!

 

Четвъртък, 10.05- Днешният ден започва със семейно щастие и обещаващо начало. Дневната нумерологична карта е с път на живота 8 и геометрия, която ще активира избор на гаранции, трайни капиталовложения, пътувания, гости, семейни тържества, постигане на хармония и невъзможност да довършите нещата докрай.

 

Денят ще остави спомени за цял живот, случките и събитията ще се запомнят, а в случай на успех ще имате и финансови постъпления.

Мото: Всичко бих направил за семейството си!

 

Петък11.05- Днес ще имате възможност да свършите много работа, добро приключване на дълго отлагани задачи, успешни пътувания в страната и чужбина, дейности, свързани с коли, онлайн успех, постигане на цел и добри възможности в образованието.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 9 и започва с отказ и очертаване на граници. Сутринта е предназначена за публичност, институции и дирижиране от друг човек. През деня действайте според уговорката и се настройте психически, че работата ви ще продължи до късно вечерта.

Мото: Днес приключвам с всичко дългоотлагано!

 

Събота12.05- Предстои да преживеем прекрасен, специален ден при нумерологична карта с път на живота 1, която ще активира успех в дома, офиса, социалните дейности и на път. През целия ден ще имате възможност да преживеете нови запознанства, семейно щастие, гости и празненства. Сутринта започва тихо и преминава в движение и активност поулиците, а вечерта завършва щастливо и в приятна компания на партньор.

Мото: Моят дом е моята крепост!

 

Неделя, 13.05- Приключваме седмицата смаксимално успешен ден за друг, всичко ще става от втория път според лична уговорка и според чужди думи и отношения. Дневната нумерологична карта е с максимална геометрия при път на живота 2, затова активно ще бъде копирането и желанието за представяне пред друг. Денят започва с програма минимум и добър баланс в сутрешните часове и завършва със съгласие и според уговорка.

Мото: Днес приемам успеха на другите като благословия!

 


От категорията

В далечни страни носете в брой равностойността на билет до България
(Видео)

Всяка гледка от Хавай е като пощенска картичка от рая.-1573991911.jpg

Българска следа при най-святата руска икона Света Богородица Владимирская. ...

17 ноем. 2019 | 13:54

Светлана Поченкова: Проблем във вътрешните органи се отразява върху гръбначния стълб или ставите
(Видео)

Д-р Светлана Поченкова-1566667886.jpg

У вас много педиатри не обръщат внимание на костните и двигателни болести при ...

12 ноем. 2019 | 20:18

Херцогинята на Кеймбридж Катрин впечатли с дантелена рокля (Снимки, Видео)
(Видео)

Сн. Инстаграм-1574159750.png

Черната дантелена рокля бе дело на дизайнера Александър МакКкин. Херцогинята ...

19 ноем. 2019 | 12:34

Рокля от танц на принцеса Даяна и Джон Траволта отива на търг
(Видео)

Сн. Туйтър-1574156898.png

Роклята на Еделщайн е част от колекция тоалети, които самата Даяна продаде на ...

19 ноем. 2019 | 11:47

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.