Д-р Милен Врабевски бе награден от проф. Вихрони Попнеделев.

За четвърти път в галерия "Нирвана"

Д-р Милен Врабевски и актьорът Дарин Ангелов са Татко на годината

4961 | 23 февр. 2017 | 13:59

Дъщерята на Донка Паприкова - Зоя, награди метеоролог, който качва на гръб дечица с увреждания до връх Мусала

Д-р Милен Врабевски бе награден от проф. Вихрони Попнеделев.-1487851036.jpgВсички отличени за Татко на годината, заедно с награждаващите.-1487851152.jpgСобственикът на галерия "Нирвана" връчи приза на актьора Дарин Ангелов"-1487851112.jpgЗоя, дъщерята на Донка Паприкова, връчи приза на метеоролога Захари Недялков-1487850892.jpgЕвгени Минчев награди Калин Учиндолски.-1487850794.jpgЛекарите Росица и Милен Врабевски дойдоха на церемонията с две от петте си деца.-1487850753.jpgДарин Ангелов със съпругата си, собственикът на галерия "Нирвана" Николай Младжов и Евгени Минчев-1487850712.jpg

Актьорът Дарин Ангелов бе обявен за „Татко на годината” на приятелска и интимна церемония в столичната галерия Нирвана. Отличието му бе връчено от бизнесмена Николай Младжов, собственик на любимото арт-пространство на Светлин Русев. Той  припомни как артистът се е притеснявал при раждането на дъщеричката му да не се получи размяна на бебетата като в сериала „Откраднат живот”, в който Дарин участва.

 

А Ангелов, който от скромност не пожела да разкаже подробности как спаси живота на зрител по време на представление, призна, че всяка година ще трябва да доказва на малката си принцеса качествата на перфектния татко. На събитието присъства и съпругата му, която не е от театралните среди, а работи в банка.

 

„Татко на годината” стана и д-р Милен Врабевски, прочут с многостранната си благотворителна дейност. Председателят на фондация "Българска памет" пристигна на церемонията със съпругата си д-р Росица Врабевска и две от петте им деца. Родолюбецът, който до този момент е подпомогнал ин витро създаването на 32 дълго мечтани бебета и вече 17 пъти е организирал семинари за българчета от Източните Родопи, Молдова, Украйна, Сърбия и Македония, в момента е част от инициативата "Направи го за България", заедно с Иван и Андрей. Кампанията им за раждането на повече българчета е под патронажа на патриарх Неофит, който е поел ангажимент  да кръсти лично всички родени през 2017-а деца, а благодетелите ще дават за всяко появило се на бял свят българче определена сума за асистирана репродукция.

Д-р Врабевски още в началото на годината подобри собствения рекорд на фондация "Българска памет", която финансира кандидат-студентски курсове за будни гимназисти от изостаналите райони у нас. Вече са се записали 580 младежи от 16 населени места. Успеваемостта им в български или европейски университети е 85 процента.

 

Д-р Милен Врабевски получи наградата "Татко на годината от преподавателя в Художествената академия проф. Вихрони Попнеледев. Преди това отличеният разказа подробности за поредната си инициатива.

 

 

Зоя Паприкова, дъщеря на българската Майка Тереза – Донка Паприкова, връчи приза „Татко на годината” на метеоролога Захари Недялков, който помага на деца с увреждания да видят България от най-високата й точка – връх Мусала като ги носи на гръб до там. А сега вече и организира други доброволци. Захари бе със съпругата и дъщеричката си, която всяка година изкачва върха заедно с татко си.

 

Евгени Минчев награди Калин Учиндолски, който организира със собствени средства благотворителни кампании за деца. Светският пиар припомни какви трябва да са качествата на един мъж, за да бъде избран той за татко на годината. Това той подкрепи думите на журналистката Магдалена Гигова, която в началото на церемонията каза, че да бъдеш майка е призвание, докато Татко е титла и понеже всички присъстващи са си заслужили титлрата, трябва да я носят гордо и с достойнство.

 

 Престижната награда отива и при Део, който не можа да присъства, но бе отличен, защото не отказва участие в различни благородни каузи.

 

Церемонията „Татко на годината” се организира за четвърти път от „Асоциация на брюнетките в България” със съдействието на Z&M Private Co.

 

Сред досегашните носители на приза са Ники Кънчев, Дичо, отец Иван и отец Григорий от Нови Хан, д-р Валентин Павлов, фронтменът на „Конкурент” Емил Анчев, актьорът Николай Николаев - Бате Николай.

 

Наградените татковци получиха комплимент и от Леопард Трейдинг, вносители на Ouzo Plomari и други световноизвестни напитки.

 

 


От категорията

Брижит Макрон пред „Ел”: Единственият недостатък на Еманюел е, че е по-млад от мен

-1492939658.jpg

Ако не бях направила този избор, щях да пропусна живота си, казва първата дама ...

17 авг. 2017 | 16:44

Не започвайте нищо ново

-1501441587.jpg

Номерологична прогноза за 18 август. Особено благоприятно ще се отрази ...

17 авг. 2017 | 21:39

Ветроходът Rainbow Warrior на „Грийнпийс“ акостира във Варна
(Галерия)

Дони на борда на Rainbow Warrior във Варна-1502909050.jpg

Министърът на околната среда и водите - Нено Димов и Дони стъпиха на палубата ...

16 авг. 2017 | 21:44

Минус три сантиметра от бедрото само с една процедура
(Галерия)

София Вергара поддържа сочното си тяло с Venus legacy-1502741273.jpg

Умната машина вече е „на въоръжение” в клиника Дерма ЕЛИТ

14 авг. 2017 | 23:03

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.