Мария Силвестър, Симона Пейчева, Катето Евро и самата Мария Бонева - организатор и режисьор на Седмицата на модата дефилираха за каузата

Ексклузивни тоалети и социална кауза за финал на Sofia Fashion Week AW 19/20

Даниел Бачорски излезе на ръце с новородената си дъщеря за по-чиста планета

1266 | 21 септ. 2019 | 20:34

Мария Силвестър, Симона Пейчева, Катето Евро и самата Мария Бонева - организатор и режисьор на Седмицата на модата дефилираха за каузата

Мария Силвестър, Симона Пейчева, Катето Евро и самата Мария Бонева - организатор и режисьор на Седмицата на модата дефилираха за каузата-1569087397.jpgГрети Гарсия получава наградата си-1569088390.jpgМария Силвестър, Симона Пейчева, Катето Евро и самата Мария Бонева - организатор и режисьор на Седмицата на модата дефилираха за каузата-1569087445.jpgМария Силвестър, Симона Пейчева, Катето Евро и самата Мария Бонева - организатор и режисьор на Седмицата на модата дефилираха за каузата-1569087425.jpg

Даниел Бачорски и професионално почистване Бонанза-Бачорски откриха гала вечерта на Седмицата на модата с призив да запазим планетата ни чиста.

 

Мария Силвестър, Симона Пейчева, Катеро Евро и самата Мария Бонева - организатор и режисьор на Sofia Fashion Week, дефилираха за каузата. Атрактивни костюми и маски символизираха замърсяването по света и криеха самоличността на дамите на подиума до кулминацията.

 

Финалът бе грандиозен - Даниел Бачорски излезе на ръце с новородената си дъщеря, а слогънът на стените в залата гласеше - “Чистотата на планетата зависи от нас”.

 

Модните дефилета бяха открити от неподражаемия Стоян Радичев и неговите елегантни и зашеметяващи рокли. Колекция Nirvana е поредният шедьовър на дизайнера, а залата избухна в бурни аплодисменти. 

Bapa Kids Store завладяха сцената с най-забавното ревю от вечерта - с модели деца клиенти на бранда,  които представиха новите предложения на бутика. 

Илия Георгиев, познат като гласа на Биг Брадър, откри ревюто на италианския бранд Inside Us с кратка реч и облечен в модели на марката. Колекцията беше поредното пътешествие из нестандартното, различното и запомнящото се. Дамските и мъжки дрехи за смелите  бяха съпроводени от креативна мултимедия.

Арт директорът на Sofia Fashion Week Антон Узунов представи своята най-нова колекция - Last Minute. Тя олицетворява творческия хаос на дизайнера и бранда Antony Langountin, въплътен в дамски облекла, издържани в черно, бяло и атрактивни елементи от пера. Авторската хореография бе завършекът на представянето.

Грандиозният финал бе отреден за Hrisima Fashion и дизайнера Хрисимира Пърпалова. Елегантни женствени рокли, пресъздаващи мачиния свят на перата - индианският символ на свободата на духа, дефилираха под звуците на завладяваща мелодия. 

За доброто насторение се погрижиха с музиката си Вирждиния Събева и Манал Ел Фейтури. 

Партньорите от световния бранд за офис мебели на бъдещето Nurus, зарадваха един от гостите със специален подарък. Изтеглената щастливка бе Грети Гарсия - ексклузивен представител на Natura Bisse Barcelona за България. 

По традиция последната вечер се радваше на изключителен интерес, зала EFE бе пълна до максималния си капацитет, а гостите са насладиха на бляскав финал и истинско шоу по време на вечерта. 

Всички гости, модели и дизайнери се забавляваха до зори в перлата на нощна София - Megami Club. 


От категорията

Снежана Тодорова, председател на СБЖ: В Ялта няма нито една счупена плочка
(Галерия)

Ялта е предпочитан семеен курорт.-1570910198.jpg

В Мексико от кактуса правят салата, ракия и пончо. Естественият декор на ...

13 окт. 2019 | 13:44

Крал Абдула II - първият съвременен владетел на Йордания
(Галерия)

Сн. Инстаграм-1570193084.png

Когато е бил втори лейтенант в британската армия, е прекарал една година като ...

12 окт. 2019 | 10:02

Приказката на крал Абдула и кралица Рания започва от пръв поглед
(Галерия)

Сн. инстаграм-1570192917.png

Въпреки множеството си дворци и имоти Абдула и Рания продължават да се радват и ...

12 окт. 2019 | 10:35

Кралицата на Йордания - модна икона, многодетна майка и защитник на правата на жените (Снимки)
(Галерия)

-1521720940.jpg

Рания е активно ангажирана с редица благотворителни акции и програми, борещи се ...

12 окт. 2019 | 12:12

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.