Danny Dimitroff засне първото в света видео с Instagram и неговите филтри

Danny Dimitroff засне първото в света видео с Instagram и неговите филтри

3169 | 12 февр. 2020 | 20:13

Китаристът на Deep Zone Project пусна самостоятелно парче, посветено на любовта

Danny Dimitroff засне първото в света видео с Instagram и неговите филтри-1581531284.jpgDanny Dimitroff засне първото в света видео с Instagram и неговите филтри-1581531307.jpgDanny Dimitroff засне първото в света видео с Instagram и неговите филтри-1581531262.jpg

Един от най-чаровните български изпълнители и музиканти изненада с нестандартен романтичен проект точно преди Свети Валентин. Danny Dimitroff, популярен и като китариста на Deep Zone, засне видеото към песента си „Не те заслужавам“, използвайки изцяло Instagram и филтрите в апликацията.

 

Проектът е под формата на поредица от „сторита“, минали през постпродукция и монтирани във видеоклип. Подходът е не само нетипичен, но и прави Danny първия изпълнител в света, който използва тази схема на заснемане.

 

Досега вече има професионални видеа, изцяло направени с телефон - разказва Dimitroff. - Eфектите например към песента на Mаrk Ronson - Pieces of Us, са създадени от Facebook Spark AR. Но моята идея беше видеото да бъде заснето изцяло през Instagram и неговите филтри. По този начин целият клип минава все едно си гледаш стори на телефона, но е далеч по-завладяващо.

 

Според изпълнителя по този начин се усеща емоцията на самата песен, а промоцията й няколко дни преди 14 февруари съвсем не е случайна. Смятам, че това е една по-различна песен за Св. Валентин - допълва Danny. - Очaква се всички изпълнители да пуснат точно тогава своите любовни и сърцераздирателни песни. Моята идея е да покажа истинската страна на една любов такава каквато е! Без излишните клишета от типа „колко много те обичам“ , „ти си ми целия свят“… С песента показвам една друга страна на любовта с идеята всеки да се замисли и запита: „Всъщност аз какво правя за моя човек?“. Тогава ще дойде моментът, в който ще се сетим, че всеки дотолкова е вглъбен в себе си и работата си, че не осъзнава как наранява човека до себе си и не му дава това, което всеки любим заслужава - ВРЕМЕ и ВНИМАНИЕ.

 

Информация на ухо:

Danny посвещава новата песен на своята половинка, очарователната Ивета Димитрова. Младата дама не само е вдъхновител на текста, но и влиза в ролята на стилист и главна героиня във видеото. За разлика от Dimitroff, който е професионален музикант, Ивета е ангажирана в модния бизнес и заедно със своята сестра менажира бутик за ексклузивно селектирани лимитирани дрехи.

 Danny Dimitroff засне първото в света видео с Instagram и неговите филтри

Китаристът на Deep Zone Project пусна самостоятелно парче, посветено на любовта

От категорията

Николай Бареков стана баща за пети път

Сн. фейсбук-1606836938.jpg

Той се притеснявал до последния момент, тъй като майката прекарала тежко ...

1 дек. 2020 | 17:34

Почина актьорът, въплътил се в образа на Дарт Вейдър

Снимка: БГНЕС-1606657911.jpg

Фигурата на бившия бодибилдър, извисяващ се на почти два метра, му носи ролята, ...

29 ноем. 2020 | 15:51

GLORIOUS - новата песен на Манал събира бурлеска, хип хоп и поп
(Видео)

GLORIOUS - новата песен на Манал събира бурлеска, хип хоп и поп-1606852041.jpg

Певицата изпълнява парчето като мини мюзикъл и създава бурно забавление в ...

1 дек. 2020 | 21:38

На лов за храна в Истанбул (видео)
(Видео)

Богът на мидите в Истанбул-1606586520.jpg

В Покана за пътуване на 29.11.2020 по програма Христо Ботев на БНР от 18,30 ...

28 ноем. 2020 | 19:54