Дара Екимова е "Жена на годината" 2020 в категория Музика

Последните месеци от всяка календарна година екипът на GRAZIA зачита женската сила, която не познава граници

Дара Екимова е "Жена на годината" 2020 в категория Музика

10056 | 7 ноем. 2020 | 19:36

Поредно признание за таланта и харизмата на младата певица, дни след феноменалното й представяне на сцената на „Маскираният певец”

Дара Екимова е "Жена на годината" 2020 в категория Музика -1604770766.jpgПоследните месеци от всяка календарна година екипът на GRAZIA зачита женската сила, която не познава граници-1604770741.jpgПоследните месеци от всяка календарна година екипът на GRAZIA зачита женската сила, която не познава граници-1604770716.jpgПоследните месеци от всяка календарна година екипът на GRAZIA зачита женската сила, която не познава граници-1604770697.jpgПоследните месеци от всяка календарна година екипът на GRAZIA зачита женската сила, която не познава граници-1604770674.jpgПоследните месеци от всяка календарна година екипът на GRAZIA зачита женската сила, която не познава граници-1604770622.jpg

 

Последните месеци от всяка календарна година екипът на GRAZIA зачита женската сила, която не познава граници. И макар тази да е странна и непредсказуема, за пореден път бяха отличени дамите, които не спряха да вдъхновяват със своята работа, увереност и красота. Спазвайки пълния набор от противоепидемични мерки, гостите на елегантната церемония се събраха в столичния Joy Station.

 

Най-заслужилите дами от последните 12 месеца бяха разпределени в девет категории – Интернет, Модели, Дизайнери, Актриси, Музика, Медии, бизнес, Общество, #FOLOOWMYSELF by Fashion Days.

 

Темата на събитието бе "Машина на времето", в която водещият на „Вечерното шоу” по БНТ, Димитър Павлов преведе присъстващите през своеобразна машина на времето, в която своите послания отправиха емблематични водещи на предишни издания, актрисата Силвия Лулчева и Поля Александрова.

 

Във вдиеообръщение главният редактор на GRAZIA, Силвия Канин, отправи емоционално послание към присъстващите, в което подчерта, че церемонията винаги е вдъхновение и мотивация да вървим напред.

 

Първо на сцената се качи красивото дуо Слав и Хубен, за да връчат наградата в категория "Модели". Там, напълно заслужено, призът отиде при Кристин Илиева, неведнъж доказала, че няма нищо невъзможно, стига да разполагаш с ясна визия за големия успех.

 

Талантливата Красимира Хаджииванова обяви големите победители в категория "Медии" - Левена Лазарова и Косара Чигирева. Тя прие техните статуетки, тъй като двете нямаха възможност да присъстват.

Държейки статуетката "Жена на годината" 2020 за победителката в категория "Интернет", Гери Турийска излезе на красивата сцена, за да връчи приза на безспорната повелителка на интернет пространството - Евгения Джаферович.

 

Елина Спасова, директор маркетинг и корпоративни комуникации в Domaine Boyar, се присъединикъм GRAZIA, за да връчи наградата в категория "Дизайнери". Там фаворитът на гласувалите се оказа креативният дует на Димка Шаламанова и Алисия. Двете дами благодариха на всички гласували и обещаха да ни зарадват с много нови творчески проекти за в бъдеще.

 

За доброто настроение на гостите сепогрижи и невероятната Прея, която взриви сцената с гласа и визията си, а след това обяви "Жена на годината" в категория "Музика" - Дара Екимова! Талантливата победителка се качи на сцената, за да получи наградата си и заяви, че никога не трябва да се отказваме от мечтите си, колкото и смели да са те.

 

Лично Дара Екимова връчи специалната награда на изданието "Посланици на красотата", която отиде при две дами с безпогрешно усещане към нея - д-р Мария Хаджийска и д-р Стиляна Трендафилова от Derma Act. 

 

Победители в най-социалната от всички категории, "Общество", са Десислава Олованова, Сибина Григорова и Кръстина Стефанова, които неведнъж доказаха, че действията са единственото нещо, способно да промени света, в който живеем, към по-добро. Призът им връчи Диана Йорданова, ПР мениджър на "Фантастико".

 

Тази година бизнес категорията бепреименувана на "Бизнес по време на пандемия", защото номинираните в нея дами, затвърдиха устойчивостта на работата си, дори в трудното за всички време. Статуетката "Жена на годината" 2020 отиде при сестрите Alessa - Мими Ненкова и Мая Топчиева, а наградата обяви Янис Манакос, основател и изпълнителен директор на Huts Spot Thompson.

 

Специалнатакатегория #FOLLOWMYSELF, учредена съвместно с Fashion Days, бе събрала четири дами, известни с това, че винаги са 100% себе си. Заветният приз отиде при дизайнерката Антония Йорданова, която получи статуетката от водещия на церемонията Митко Павлов.

Орлин Павлов  обяви фаворитката в категория "Актриси". С приза "Жена на годината" 2020 вече може да се похвали новата абсолютна любимка на публиката - София Бобчева. Тя, от своя страна, успя да разпръсне сред аудиторията много любов и широка усмивка.

 

Повечето номинирани уважиха изисканото събитие и не пропуснаха да си направят поредица от снимки и селфита. Край на вечерта бе сложен с коктейл от селекция вина Boutique Collection.

 

Победителките, освен статуетки и изискан букет, получиха и множество подаръци от Бритиш Американ Табако, Fashion Days, Nescafé Dolce Gusto и Boutique Collection by Domaine Boyar, без които събитието нямаше да бъде това, което бе.

 


От категорията

Почина актьорът, въплътил се в образа на Дарт Вейдър

Снимка: БГНЕС-1606657911.jpg

Фигурата на бившия бодибилдър, извисяващ се на почти два метра, му носи ролята, ...

29 ноем. 2020 | 15:51

На лов за храна в Истанбул (видео)
(Видео)

Богът на мидите в Истанбул-1606586520.jpg

В Покана за пътуване на 29.11.2020 по програма Христо Ботев на БНР от 18,30 ...

28 ноем. 2020 | 19:54

Японска принцеса се омъжва за човек от простолюдието, губи титлата си
(Видео)

-1511357150.jpg

Първоначално принцеса Мако планирала да се омъжи за Кей Комуро още през 2018 г. ...

30 ноем. 2020 | 18:55

Британските власти искат бележка към култовия сериал „Короната“ за липса на достоверност
(Видео)

Сн. инстаграм-1606736834.jpg

Министъра на културата на Великобритания Оливър Даудън се опасява, че ...

30 ноем. 2020 | 13:46