Ники Младжов връчи приза на Ники Кънчев за дъщеря му

В галерията на Ники Младжов

Дъщерята на Ники Кънчев получи приз за отказ от играчки в полза на недоносени бебета

10358 | 15 дек. 2018 | 13:46

Над 100 дами станаха Майки на годината в Нирвана

Ники Младжов връчи приза на Ники Кънчев за дъщеря му-1544874576.jpgВсички наградени на Майка на годината в Нирвана-1544874654.jpgНина Норд с Емо Анчев от Конкурент-1544874634.jpgМагдалена Гигова поднесе статуетката на Ирена Георгиева-1544874611.jpg

Дъщерята на Ники Кънчев бе наградена за благотворителната си дейност на церемонията Майка на годината в галерия Нирвана под егидата на фондация „Българска Памет“ и Z&M Private Co.

 

Собственикът на галерия Нирвана Ники Младжов връчи лично приза на тв водещия, който дойде да получи отличието на невръстната Мари София – „Принцеса със златно сърце“ за добрините, което момиченцето прави.

 

Неотдавна тя отново изненада всички, като се отказа от играчки за рождения си ден, а вместо тях помоли гостите на празника й да дарят средства за грижи за недоносени бебета.

 

„С голямата сила идва и голямата отговорност“, припомни Ники Кънчев думите от шедьовъра на Стан Лий „Спайдърмен“ и каза, че българите с позиции трябва да застават зад благородни каузи.

 

Над 100 дами се окичиха с приза Майка на годината - престижната награда бе връчена на групата „С вяра в доброто – подари надежда“, обединяваща жени от цяла България, които плетат играчки за благотворителни каузи. Наградата бе връчена от адвокат Ирина Палева на една от дамите в групата – Магдалена Делева.

 

Церемонията Майка на годината, която се провежда за шести път, стартира с виртуозно изпълнение на арфистката Яна Дойнова и изискано испанско пенливо вино Freixenet.

 

С приз от ръцете на Ники Кънчев бе почетена Лидия Немигенчева, която се е посветила на благотворителни каузи в името на децата. Журналистката и писател Елиана Митова, известна с добротворчеството си, получи наградата си от Ники Младжов.

 

Фронтменът на рокгрупа „Конкурент“ Емил Анчев награди майката на трима сина Ралица Енева, която не спира да работи за благотворителни каузи. Едно от момчетата на Ралица - Радо Енев, който е вдъхновение за хиляди хора с енергията си, получи приз „Принц със златно сърце“.

 

Малките добротворки Елизабета Димитрова и Лорета Георгиева също получиха статуетка, както и сладурът Валентин Зашев.

 

Наградата „Майка – посланик на доброто“ получи Дина Христова-Игнатова.

 

Пътуващият писател и радиоводещ Магдалена Гигова поднесе приза „Майка на годината“ на Ирена Георгиева, която доказва всеки ден, че в голямото й сърце има място за още много добрини. След загубата на собственото си дете, тя дарява събраните пари за лечението на друго и не спира да участва в спасителни кампании.

 

Създателят на благотворителната онлайн платформа HelpKarma Константин Кръстев награди Анелия Димитрова, посветила живота си на добрите дела. Светлана Зашева, която помага на  деца в нужда, получи приза си от Ники Кънчев, който призова повече хора да се включат в благотворителни каузи, една от които е спасяването на малката Виви от столичния квартал „Надежда“.

 

Освен престижния приз на церемонията, която се организира от Нина Норд, Майките на годината получиха нежни цветя от бутик Емили, книги от AMG Publishing и уникални новогодишни бутилки Водка Царская. Наградените деца си тръгнаха щастливи с красиви плюшени играчки от Амек Тойс.

 

 

 

 


От категорията

Маймунки червенокрак лангур до френски замъци ... във Виетнам
(Видео)

Уникална снимка на червен лангур.
Copyright Dinh Nguyen Hoang Long-1553355053.jpg

С редактора Ани Маринова на фестивален туризъм в Босна, Васко Василев-Базилио в ...

24 март 2019 | 11:02

Румен и Десислава Радеви уважиха премиерата на първия филм на Камен Донев (Снимки)
(Видео)

Сн. Фейсбук-1552988553.jpg

Лентата носи отличителните белези на трите постановки, в които актьорът е ...

19 март 2019 | 11:43

Лазерът Fotona може да промени живота и секса на много жени
(Видео)

Лазерът Fotona може да промени живота и секса на много жени-1553461488.jpg

лавният гост беше проф. Марко Гамбичиани, който сподели личните си наблюдения ...

24 март 2019 | 23:04

Проблеми от четири страни, недостиг на пари и ресурси
(Видео)

Нумерологична прогноза за понеделник, 25.03.2019 г.-1553459660.jpg

Избягвайте конфликти, защото обидата ще се приеме твърде лично

24 март 2019 | 22:33

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Гого


16 дек. 2018 | 11:01Когато Кънчев си дари хонорарите на гладуващите деца ще го направим Принца със златно сърце .Дъщеря му да се гордее.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.