Владимир Вълев-Питбула

По думите му Бойко Борисов e "мъж на място"

Депутат от ГЕРБ призна: Много често ми се реве в парламента

7418 | 30 юли 2017 | 11:37

Като се ядосам, събувам си обувките и отивам в пленарна зала. Няма да променям начина си на живот, казва Владимир Вълев-Питбула


"Много често ми се реве в парламента. Като гледам как някой иска да направи нещо добро и не не му се дава шанс. Тогава ми се плаче", призна пред БТВ депутатът от ГЕРБ Владимир Вълев-Питбула. Той влезе в парламента, след като Красен Кралев стана министър.

 

"Като се ядосам в парламента, събувам си обувките и отивам в залата. Няма да променям начина си на живот. Не ме сърбят ръцете като гледам скандалите в парламента. Агресията в спорта не бива да се пренася в живота",казва Вълев, който е световен шампион по кикбокс. Красен Кралев го вербувал за политиката.

 

"Суджуците носят добра вечеря", така депутатът кикбоксьор коментира "суджук гейт" . "Историята не знам каква е и не се интересувам. За съжаление често хора злоупотребяват с положението си и с името на друг човек. Случвало се е да злоупотребяват и с мене. Но аз реагирам със смях", поясни Вълев.

 

По думите му премиерът Бойко Борисов бил мъж на място. "Каквото е казал, го е изпълнил. Което го прави наистина мъж", каза Владимир Вълев. И призна, че не се среща често с министър-председателя.


От категорията

Бойко Борисов е готов да преразгледа мораториума върху лекарствата (видео)

Бойко Борисов-1513340272.jpg

Майка ми, бог да я прости, умря от рак. Ние със сестра ми си продадохме, ...

15 дек. 2017 | 14:15

Радев: Управляващите са на път да изгубят човешкия си облик, те посегнаха на надеждата на хората

-1510826293.jpg

Това нямаше да бъде толкова цинично и брутално и ако партийните субсидии не ...

15 дек. 2017 | 12:25

Облачна събота. Жълт код за сирен вятър в 12 области

Облачна събота. Жълт код за сирен вятър в 12 области-1513405892.jpg

Предупреждението е в сила за областите Кърджалийска, Хасковска, Ямболска, ...

16 дек. 2017 | 08:30

Как може да бъде преразгледан мораториумът върху лекарствата

-1513355209.jpg

Едната възможност е да бъде извървяна цялата парламентарна процедура, а другата ...

15 дек. 2017 | 18:26

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Калинка


30 юли 2017 | 16:42Два дни двете кифли лъскаха имиджа на Бай Суджук. Днес за капак се появи и Марешки. Толкова бяха загрижени, че от една седмица го няма на небосклона, че още малко и щеше да бъде обявен за международно издирване.Чалгария до шия!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.