Владимир Вълев-Питбула

По думите му Бойко Борисов e "мъж на място"

Депутат от ГЕРБ призна: Много често ми се реве в парламента

7160 | 30 юли 2017 | 11:37

Като се ядосам, събувам си обувките и отивам в пленарна зала. Няма да променям начина си на живот, казва Владимир Вълев-Питбула


"Много често ми се реве в парламента. Като гледам как някой иска да направи нещо добро и не не му се дава шанс. Тогава ми се плаче", призна пред БТВ депутатът от ГЕРБ Владимир Вълев-Питбула. Той влезе в парламента, след като Красен Кралев стана министър.

 

"Като се ядосам в парламента, събувам си обувките и отивам в залата. Няма да променям начина си на живот. Не ме сърбят ръцете като гледам скандалите в парламента. Агресията в спорта не бива да се пренася в живота",казва Вълев, който е световен шампион по кикбокс. Красен Кралев го вербувал за политиката.

 

"Суджуците носят добра вечеря", така депутатът кикбоксьор коментира "суджук гейт" . "Историята не знам каква е и не се интересувам. За съжаление често хора злоупотребяват с положението си и с името на друг човек. Случвало се е да злоупотребяват и с мене. Но аз реагирам със смях", поясни Вълев.

 

По думите му премиерът Бойко Борисов бил мъж на място. "Каквото е казал, го е изпълнил. Което го прави наистина мъж", каза Владимир Вълев. И призна, че не се среща често с министър-председателя.


От категорията

Пак провал! КСНС не постигна съгласие за антикорупционния закон (видео)

КСНС приключи, политиците не се разбраха за антикорупционния закон (видео)-1508253186.png

Политиците не се разбраха относно ролята и функциите на антикорупционния орган, ...

17 окт. 2017 | 17:11

Ботевата градинка във Варна вече има паметник на своя патрон

Снимки: Фейсбук-1508249118.jpg

Щастлив съм, че в навечерието на един от най-духовните празници в българския ...

17 окт. 2017 | 17:04

Първан Симеонов: Беше предизвестено, че КСНС няма да завърши с решение

Първан Симеонов-1497589040.png

Според политолога опозицията дебне възможности за подклаждане на противоречия в ...

17 окт. 2017 | 21:22

Младоженецът Волен се върна от меден месец и обяви: Каква корупция у нас, обичаме да се самобичуваме

Волен Сидеров-1508252719.jpg

ДПС загубиха позицията на трета политическа сила и ролята на балансьор и затова ...

17 окт. 2017 | 18:04

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Калинка


30 юли 2017 | 16:42Два дни двете кифли лъскаха имиджа на Бай Суджук. Днес за капак се появи и Марешки. Толкова бяха загрижени, че от една седмица го няма на небосклона, че още малко и щеше да бъде обявен за международно издирване.Чалгария до шия!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.