Десерт от бъдещето представиха шеф Жоро Иванов и сладкарката Боряна Таскова

На форум "Отговорните производители" в Гранд хотел София

Десерт от бъдещето представи шеф Жоро Иванов

7043 | 18 апр. 2019 | 16:37

Легендарният готвач, работил в ресторант с две звезди Мишлен, демонстрира със сладкарката Боряна Таскова сладкиш с течен азот

Десерт от бъдещето представиха  шеф Жоро Иванов и сладкарката Боряна Таскова-1555594774.jpgДесерт от бъдещето представи  шеф Жоро Иванов-1555594744.jpgДесерт от бъдещето представи  шеф Жоро Иванов-1555594722.jpg

Десерт от бъдещето представи  шеф Жоро Иванов на форум Отговорните производители в Гранд хотел София.  

 

Легендарният готвач, работил в ресторант с две звезди  Мишлен в Брюксел, обясни употребата на течения азот с цел съхранение качествата на продуктите и запазване на хранителната им стойност.

 

Иновациите са вече познани на гостите на гранд-хотел София, а още по-футуристични нововъведения  ще зашеметят клиентите на  Гранд Хотел Милениум, чието отваряне предстои. Това беше другата тема, която предизвика интереса от страна на присъстващите



Десерт от бъдещето представи шеф Жоро Иванов

Легендарният готвач, работил в ресторант с две звезди Мишлен, демонстрира със сладкарката Боряна Таскова сладкиш с течен азот

От категорията

Рецепти за Антоновден – раздава се содена пита за умилостивяване на Баба Шарка

-1547639792.jpg

17 ян. 2021 | 10:24

Друсан свински кебап

Друсан свински кебап-1610633148.jpg

14 ян. 2021 | 16:04

Какво да сложим на трапезата на Ивановден – традиционни рецепти

-1515146997.jpg

7 ян. 2021 | 10:42

Какво да сготвим на Йордановден - традиционни рецепти

-1491556349.jpg

6 ян. 2021 | 14:14