Лешников нуга крем с мус от дренки

Броени часове до светското събитие на сезона

Десертът на Виенския бал - лешников нуга крем с мус от дренки

5416 | 13 февр. 2020 | 22:06

Шеф Готфрид Ганстерер е подготвил агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи за основно блюдо

Лешников нуга крем с мус от дренки-1581624624.jpgСалата с херинга-1581624577.jpgШунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок-1581624539.jpgАгнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи-1581624501.jpg

До откриване от на 20-я Виенски бал остават броени часове.

 

Шеф-готвач Готфрид Ганстерер пристигна от  Австрия и вече разопакова докараните продукти от Виена, за да започне да майсторѝ специалитетите за бала.

 

Отначало гостите ще хапнат салата с херинга, за да преминат към предястието с шунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок.

 

Основното ястие е агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи.

 

Десертът е лешников нуга крем с мус от дренки.

 

Към полунощ любителите на виното ще могат да дегустират най-новото от Винарна „Загрей„ и да опитат австрийски сирена, вурстчета виенски гулаш.


От категорията

Коприва с ориз и пролетни подправки

Коприва с ориз и пролетни подправки-1585644179.jpg

31 март 2020 | 11:41

На Благовещение се ядат риба и спанак: Вкусни рецепти за празника

-1478080546.jpg

24 март 2020 | 19:00

Спаначени кюфтенца

Спаначени кюфтенца-1584006939.jpg

12 март 2020 | 11:54

Какво да сготвим на Тодоровден - традиционни рецепти

-1491556349.jpg

6 март 2020 | 11:21

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.