Лешников нуга крем с мус от дренки

Броени часове до светското събитие на сезона

Десертът на Виенския бал - лешников нуга крем с мус от дренки

4170 | 13 февр. 2020 | 22:06

Шеф Готфрид Ганстерер е подготвил агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи за основно блюдо

Лешников нуга крем с мус от дренки-1581624624.jpgСалата с херинга-1581624577.jpgШунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок-1581624539.jpgАгнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи-1581624501.jpg

До откриване от на 20-я Виенски бал остават броени часове.

 

Шеф-готвач Готфрид Ганстерер пристигна от  Австрия и вече разопакова докараните продукти от Виена, за да започне да майсторѝ специалитетите за бала.

 

Отначало гостите ще хапнат салата с херинга, за да преминат към предястието с шунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок.

 

Основното ястие е агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи.

 

Десертът е лешников нуга крем с мус от дренки.

 

Към полунощ любителите на виното ще могат да дегустират най-новото от Винарна „Загрей„ и да опитат австрийски сирена, вурстчета виенски гулаш.


От категорията

Какво да сготвим на Месни Заговезни - вкусни рецепти

Какво да сготвим на Месни Заговезни - вкусни рецепти-1582110723.jpg

23 февр. 2020 | 00:02

Рецепти за празничната трапеза на Трифон Зарезан и Св. Валентин

-1580220210.jpg

12 февр. 2020 | 15:19

Здравословна елда с гъби

Елда с гъби-1581428775.jpg

11 февр. 2020 | 15:43

Сьомга със сос от лимон и копър

Сьомга със сос от лимон и копър-1580981763.jpg

6 февр. 2020 | 11:35

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.