Лешников нуга крем с мус от дренки

Броени часове до светското събитие на сезона

Десертът на Виенския бал - лешников нуга крем с мус от дренки

5777 | 13 февр. 2020 | 22:06

Шеф Готфрид Ганстерер е подготвил агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи за основно блюдо

Лешников нуга крем с мус от дренки-1581624624.jpgСалата с херинга-1581624577.jpgШунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок-1581624539.jpgАгнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи-1581624501.jpg

До откриване от на 20-я Виенски бал остават броени часове.

 

Шеф-готвач Готфрид Ганстерер пристигна от  Австрия и вече разопакова докараните продукти от Виена, за да започне да майсторѝ специалитетите за бала.

 

Отначало гостите ще хапнат салата с херинга, за да преминат към предястието с шунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок.

 

Основното ястие е агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи.

 

Десертът е лешников нуга крем с мус от дренки.

 

Към полунощ любителите на виното ще могат да дегустират най-новото от Винарна „Загрей„ и да опитат австрийски сирена, вурстчета виенски гулаш.


От категорията

Панирани тиквички с джоджен

Панирани тиквички с джоджен-1589881152.jpg

19 май 2020 | 12:38

Какво да сготвим на Гергьовден – традиционни рецепти

-1493822812.jpg

На трапезата присъстват зелени пролетни продукти - зелен лук, пресен чесън, ...

5 май 2020 | 13:49

7 причини да пием безалкохолно вино

7 причини да пием безалкохолно вино-1589743551.jpg

Деалкохолизираните напитки са 4 пъти по-малко калорични – това ги прави идеални ...

17 май 2020 | 22:25

Шницели от спанак

Шницели от спанак-1588066740.png

28 апр. 2020 | 12:37

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.