11-годишният Уилям Мейлис, който е син на гръцки проповедник, е завършил гимназия на 9, а сега е студент

Дете гений е на път да докаже, че Хокинг и Айнщайн са сгрешили за съществуването на Бог

49907 | 18 юли 2019 | 10:17

Във Вселената всичко е безкрайно, включително и времето, което атеистичните учени възприемат напълно погрешно. Всъщност има една и съща безкрайност и затова Вселената няма и не може да има възраст, смята той


Дете гений на 11 години от Пенсилвания е на път да докаже, че великите учени Стивън Хокинг и Алберт Айнщайн са сгрешили за съществуването на Бог и за произхода на Вселената, съобщава Esoreiter.ru, цитиран от Новини.бг

Уилям Мейлис, който е син на гръцки проповедник, е завършил гимназия, когато е бил на 9 години, а сега е студент в Университет Карнеги Мелън, има една мечта и тя е да докаже истината, че учените атеисти са сгрешили за раждането на Вселената.

Уилям е започнал да говори с пълни изречения още когато е бил 7 месеца и до 2-годишна възраст вече можел да чете, пише и да смята. На 9-годишна възраст вундеркиндът от Пенсилвания завършва гимназия и днес изучава астрофизика в университета Карнеги Мелън.

Според него няма никакво съмнение, че тя е създадена от Господ. И посочва, че за да се докаже, че няма Бог, изисква много повече вяра, отколкото да разбере, че всичко в този свят е създадено от Господ. "Твърденията на учените, че Вселената е безкрайна, но в същото време се появила преди около 14 милиарда години, си противоречат", казва той.

„Във Вселената всичко е безкрайно, включително и времето, което атеистичните учени възприемат напълно погрешно. Всъщност има една и съща безкрайност и затова Вселената няма и не може да има възраст. Може да има само някакво „движение“, „промяна“, но по никакъв начин не се ражда от „нищо“, защото Бог, като основен създател на всичко, включително пространството и времето, е безкраен“, добавя младият учен.


От категорията

Отново сълзотворен газ срещу "жълтите жилетки" във Франция

Кадър: Туитър-1575733408.jpg

Ситуацията в редица френски градове на митингите от 56-ата протестна събота ...

7 дек. 2019 | 17:39

Путин покани Ердоган на парада на Победата в Москва на 9 май догодина

-1571745645.jpg

Сред поканените в Русия гости са лидерите на страните Договора за колективна ...

7 дек. 2019 | 16:02

Анегрет Крамп-Каренбауер в задочен дебат с новото ръководство на социалдемократите

-1544199755.jpg

Пред вестниците "Билд ам Зонтаг" и "Франкфуртер Алгемайне" ...

8 дек. 2019 | 21:10

Украинският външен министър обяви каква позиция ще защитава Зеленски в Париж

-1574324484.jpg

Във френската столица се срещат лидерите на "Нормандската четворка" - ...

8 дек. 2019 | 20:18

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.