Днес е подходящо време за съзидание, за вътрешно творческо преображение

Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околния свят

Днес е подходящо време за съзидание, за вътрешно творческо преображение

829 | 24 май 2019 | 08:37

Вярвайте, надявайте се, смейте се и ще получите това, което искате, без никакви пречки отвън. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения.


Луната е в знак Водолей до 09:09ч на 26 май.

Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят вашите интереси. Луната във Водолей често носи изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Собствените действия, поведението на други хора могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Уязвими са коленете, долните стави. Не се препоръчва дълго вървене.

 

Доминиращ 20 лунен ден от 01:03ч на 24 май до 01:41ч на 25 май

Ден за алхимия на духа.

Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Можете да получите откровения от Висшите сили, да откриете същността на проблема, който ви вълнува или да получите изчерпателна информация, от която се нуждаете.

 

Ако не харесвате някакви черти на вашия характер или външен вид - този ден е прекрасен както за вътрешна, така и за външна трансформация.

Вибрациите на 20 лунен ден са такива, че ако го прекарате в добро и весело настроение, с усмивка и доброжелателност, то позитивното ви настроение ще постави здрава основа за успех за дълъг период напред.

 

Днес Небесата щедро даряват тези, които излъчват енергията на любовта и доброта към околния свят.

Вярвайте, надявайте се, смейте се и ще получите това, което искате, без никакви пречки отвън.

Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения. Благоприятен за всякакви начинания, за пътуване, за вършене на домакинска работа, за ремонти. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ. Покажете грижа и внимание към близките ви.

Посетете роднини, направете подаръци. Добър период за възстановяване на семейната хармония. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Любовните отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг. Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не сте за подстригване, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

 

Днес е 5 слънчев ден

– Не трябва да се нарушава хармонията на деня. Добре е по-малко да говорите.

Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране. По-добре е да простите, ако сте скарани. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви.


От категорията

Българинът изневерява на Сейшелите с Корея и Япония
(Галерия)

Танц с лодки в Пънлай.-1573372311.jpg

Наталия Бояджиева, автор на "Светлина от Изтока" за непознатия град ...

10 ноем. 2019 | 09:55

Райна Кабаиванска и Ивет Лалова влизат в надпреварата за приза БГ Модна икона 2019
(Галерия)

Сн. фейсбук-1573222104.png

Надпреварата ще даде новите естетически, културни и социални ориентири за успех ...

8 ноем. 2019 | 16:04

Рускиня е новата Lady Universe, индийка и македонка са нейни подгласнички
(Галерия)

Рускиня е новата Lady Universe, индийка и македонка са нейни подгласнички. Трета в конкурса е представителката на Татарстан Айгул Зарипова, а четвърта - сенегалката Ами Гуеие-1573495787.jpg

Трета в конкурса е представителката на Татарстан Айгул Зарипова, а четвърта - ...

11 ноем. 2019 | 20:06

На 11.11. в 11,11 часа

Габрово издигна своя кандидатура за президент на БФС
(Галерия)

Градът на хумора и шегата даде старт на карнавалното време-1573491970.jpg

Градът на хумора и шегата даде старт на карнавалното време

11 ноем. 2019 | 19:04

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.