Луната е в знак Рак до 22:38 ч. характеризира се със загриженост и взаимна отдаденост

Днес сънищата са пророчески, носят ценна информация

931 | 6 дек. 2017 | 16:36

Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Мислите трябва да се контролират, да не се допускат отрицателни мисли и егоизъм. В този ден могат да се отворят стари рани


Луната е в знак Рак до 22:38 ч. Проявлението на Луната в този период се характеризира със загриженост и взаимна отдаденост.

 

Капризи, неустойчиво настроение и претенции от неоправдани очаквания. Луната в кардинален знак носи потребителски характер и ако в такъв ден получите грижи, внимание, подарък, то непременно също трябва да „разплатите”.

 

Външните събития отстъпват на втори план, а на първо място се оказва нашият вътрешен свят. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции.

 

Уязвими са стомаха и млечните жлези. Уязвим е и дванадесетопръстникът. Не трябва сега да се правят никакви операции в тези области. Добре е за вадене на зъби.

 

От 19:57 до 22:38ч Луната ще се движи на празен ход, след което преминава в знак Лъв. 18 лунен ден продължава до 20:12ч. За да разберете този лунен ден е хубаво да си спомните „Снежната кралица” и огледалото на трола, летящата маймуна от „Вълшебника и изумруденият град”, които вярно служат на своя повелител.

 

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се определи какво е то: дали криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно.

 

Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Мислите трябва да се контролират, да не се допускат отрицателни мисли и егоизъм. В този ден могат да се отворят стари рани. 

 

В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи.

 

Опасни са ароматите. Болестите на лунния ден са подобни на маймуната – маскирани и гримасничат. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия. Или да стане натравяне с лекарствата.

 

При това при жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете – кожата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Ритуалната храна са орехите.

 

Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Този лунен ден не е много добър. Във всеки неблагоприятен ден не трябва да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и излишъкът от въглехидрати способстват за увеличаване на теглото. Но пълно изключване на въглехидратите не бива да се допуска.

 

Да се намали физическото натоварване. Необходимо е да се проведе психологическо разтоварване, т.н. енергиен пост – да не се гледа телевизор, да не се слуша радио, да не се ползва компютър, да не се четат вестници. Нужно е да се ограничат лекарствата.

 

Препоръчва се да окадите дома или офиса си с благовоние или тамян, които да отстранят натрупаната негативна енергия.

 

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане много тежък период за вашите семейни отношения. Всички могат да се окажат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и такт, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна и на малцина това ще им хареса.

 

За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува помежду.

 

Секс – Сексът трябва да е спокоен, бавен и не толкова активен. Любовната игра на телата не бива да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност. Счита се, че в такъв случай душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата.

Източник: Блиц


От категорията

1000 музиканти изпълниха Shine Astana за 20-годишнината на казахстанската столица
(Видео)

Кулата Байтерек-1531842294.jpg

В новия град операта е с площ 3000 кв.м., сградите са проектирани от световни ...

18 юли 2018 | 13:54

Четвъртък започва и завършва щастливо, избягвайте конфликти в неделя
(Видео)

Номерология-1531685288.jpg

Понеделникът е духовен, съботата - вълшебен ден

15 юли 2018 | 22:59

Венета Райкова отбеляза годишнина от вече приключилия си брак: Имахме хубав брак и хубав развод!
(Видео)

-1481617792.png

Днес всеки е поел по пътя си, но аз винаги ще помня, че той ме е подкрепял и е ...

20 юли 2018 | 16:42

Кейт: Луис е ангелче, докато спи
(Видео)

-1531732298.jpg

Архиепископът на Кентърбъри, Джъстин Уелби, дори заяви с усмивка, че Луис е ...

20 юли 2018 | 14:33

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.