Кандидатите трябва да научат английски и историята на Америка

Доналд Тръмп представи революционен план за реформи на имиграционната система на САЩ

1739 | 16 май 2019 | 22:50

Той предвижда да се ограничи приемът на нелегални имигранти и търсещите убежище, за сметка на окуражаването на приема на квалифицирани работници


Президентът на САЩ Доналд Тръмп представи в четвъртък план за реформи, който по неговите думи, ще превърне американската система за „зелени карти“ в обект „на завист“ за останалия свят, предаде AFP, цитирана от "Фокус".

„Нашият план ще превърне американската миграционна система в такава, с която нашата нация ще се гордее, а модерният свят ще ни завижда“, заяви Тръмп в Белия дом.

По думите на Тръмп, като част от предложенията за радикално преразглеждане на изискванията за имиграция, ще бъде включено условието кандидатите за имигранти да научат английски и основни факти за историята и обществото на САЩ.

Планът предвижда да се ограничи приемът на нелегални имигранти и търсещите убежище, за сметка на окуражаването на приема на квалифицирани работници, но е малко вероятно да бъде одобрен от дълбоко разделения конгрес на САЩ, допълва агенцията.

 


От категорията

Обжалваха указа на Зеленский за разпускане на Радата във Върховния съд на Украйна

-1556452251.jpg

На 20 май държавният глава анонсира разпускането на VIII състав на парламента и ...

23 май 2019 | 14:08

Германски топ разузнавач: Мосад свали вицеканцлера на Австрия Щрахе

-1558292710.jpg

Зад тази старателно подготвена операция не стоят разузнавателните служби на ...

23 май 2019 | 18:07

Откриха съмнителен пакет близо до кабинета на Тереза Мей

-1495617938.jpg

Радваме се да съобщим, че въпросният предмет вече е напълно проверен и ...

23 май 2019 | 17:01

Стана ясно защо Ердоган повтаря изборите в Истанбул

-1549024327.jpg

Висшият избирателен съвет обяви окончателните резултати от местните избори и ...

23 май 2019 | 14:33

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Сурвакар Балкански


17 май 2019 | 10:50Планът на Президента Д.Тръмп за Приема на мигранти е основателен и правилен за САЩ и ние трябва да вземем пример О него по въпроса за мигрантската политика на България!Трябва да приемаме само квалифицирани специалисти ,владеещи български език и знаещи историята на сраната ни ,които приемата нашите закони и ги спазват!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.