Томас Маркъл- младши влезе в къщата на Вип Брадър

Драмата продължава: Братът на Меган й написа публично писмо

2415 | 13 септ. 2021 | 16:33

От кадрите се вижда как братът на Меган стои в изповедалнята с химикал в ръка и споделя, че би искал да напише послание към сестра си и принц Хари


Каквото и да си говорим или чуваме за кралската двойка принц Хари и Меган Маркъл, едно е безспорно - херцогинята и цялата ѝ фамилия си умира да бъде в полезрението на медиите.

 

Херцогинята, която уж редовно се оплаква от засиления интерес към нея, всъщност обожава да възпроизвежда сензация след сензация в името на това вниманието винаги да бъде върху нея. Очевидно и роднините ѝ се падат по това, като този път визираме конкретно брат ѝ Томас Маркъл-младши.

 

В момента Меган определено живее с притеснение и е на тръни от това, което се случва с него. И не, не е от сестринска загриженост, а от факта, че той влезе в къщата на Вип Брадър, откъдето със сигурност предстои да бълва неприятни факти за херцогинята. 

 

През последните седмици научихме от рекламите на шоуто в САЩ, че Томас определено говори за сестра си и дори ѝ е написал писмо, а вчера стана ясно, че обръщението му към нея има и втора част. От кадрите се вижда как братът на Меган стои в изповедалнята с химикал в ръка и споделя, че би искал да напише послание към сестра си и принц Хари. 

 

Припомняме ви, че малко преди сватбата им през 2018 г., Томас изпрати писмо до сестра си със съвета тя да отмени сватбата, тъй като това, което ѝ се случва в този момент е "просто една фалшива приказка". Меган, разбира се, не отговори на писмото, а няколко седмици по-късно брат ѝ сподели, че съжалява за думите си и разбира, че ги е написал в момент на разклатено емоционално състояние.  И макар да звучи добронамерено към сестра си, Томас е направил опит да предупреди Хари, че тя е напълно склонна да му съсипе живота. Но принцът и до ден днешен е твърде влюбен в съпругата си, за да повярва на подобни думи, дори и те да са изречени от семейството ѝ. 

 

Томас Маркъл твърди, че за последно е видял Меган през 2011 г. и заявява категорично, че днес тя е напълно различен човек. 

Източник: woman.bg


От категорията

Лий Чайлд: Джеймс Бонд е отживелица, време е да бъде ликвидиран

Писателят Лий Чайлд и акторът Том Круз, който играе героя му Джак Ричър-1631642890.jpg

На 28 септември се очаква отлаганата няколко пъти премиера на новия филм от ...

14 септ. 2021 | 21:04

Няма да съдят Род Стюарт и сина му за побой на охранител в хотел

Сн. Туитър-1631544989.png

Условията на споразумението не бяха огласени. При присъда Род Стюарт и сина му ...

13 септ. 2021 | 17:56

Неиздаван запис на Джон Ленън отива на търг

Сн. Туитър-1631707993.png

Той представлява 33-минутен разговор с него в неофициална обстановка. Ленън ...

15 септ. 2021 | 15:12

Бащата на Меган срина със земята Хари: Той се провали като съпруг!

-1526373588.jpg

Той размаха пръст и на принц Хари, с когото все още не се е срещал и заяви, че ...

15 септ. 2021 | 15:03