Дроб-сарма с пилешки дробчета

1984 | 19 авг. 2017 | 14:23


 

Необходими продукти

  • 500 г пилешки дробчета
  • 1 ч.ч. ориз
  • 1 ч.л. черен пипер
  • джоджен
  • сминдух
  • 1 с.л. вегета
  • 1 глава лук
  • За заливката:
  • 2 бр. яйца
  • 400 г кисело мляко
  • сол
  • щипка сода

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се почистват. Водата се изхвърля, а дробчетата се измиват и нарязват на кубчета. Лукът се нарязва на ситно и се задушава с олио и малко вода. Прибавя се измитият ориз, дробчетата и подправките. Изсипва се в тава и се залива с 4 ч.ч. вряща вода. Прибавя се заливката.


От категорията

Проф. Байкова съветва какво да хапваме по време на Коледните пости

-1471001764.jpg

За да се използват постите за редуциране на определени килограми, трябва човек ...

16 ноем. 2017 | 11:24

Какво да хапваме по време на Коледните пости - вкусни рецепти

-1479187802.jpg

15 ноем. 2017 | 16:25

Утре започват коледните пости: Как да се храним здравословно?

Сн. БГНЕС-1510656957.jpg

14 ноем. 2017 | 12:48

Мусака от карфиол

Мусака от карфиол-1510576219.jpg

13 ноем. 2017 | 14:27

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.