Дроб-сарма с пилешки дробчета

2187 | 19 авг. 2017 | 14:23


 

Необходими продукти

  • 500 г пилешки дробчета
  • 1 ч.ч. ориз
  • 1 ч.л. черен пипер
  • джоджен
  • сминдух
  • 1 с.л. вегета
  • 1 глава лук
  • За заливката:
  • 2 бр. яйца
  • 400 г кисело мляко
  • сол
  • щипка сода

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се почистват. Водата се изхвърля, а дробчетата се измиват и нарязват на кубчета. Лукът се нарязва на ситно и се задушава с олио и малко вода. Прибавя се измитият ориз, дробчетата и подправките. Изсипва се в тава и се залива с 4 ч.ч. вряща вода. Прибавя се заливката.


От категорията

Мраморен сладкиш с маскарпоне

Мраморен сладкиш с маскарпоне-1516701679.jpg

23 ян. 2018 | 12:00

Телешко „Уелингтън“

Телешко „Уелингтън“

-1516353379.jpg

19 ян. 2018 | 11:14

Какво да сложим на трапезата за Атанасовден - вкусни рецепти

Какво да сложим на трапезата на Атанасовден - традиционни рецепти-1516188863.jpg

17 ян. 2018 | 13:33

Какво да сготвим на Антоновден - традиционни рецепти

Какво да сготвим на Антоновден - традиционни рецепти -1516099072.jpg

16 ян. 2018 | 12:36

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


2018