Дроб-сарма с пилешки дробчета

2499 | 19 авг. 2017 | 14:23


 

Необходими продукти

  • 500 г пилешки дробчета
  • 1 ч.ч. ориз
  • 1 ч.л. черен пипер
  • джоджен
  • сминдух
  • 1 с.л. вегета
  • 1 глава лук
  • За заливката:
  • 2 бр. яйца
  • 400 г кисело мляко
  • сол
  • щипка сода

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се почистват. Водата се изхвърля, а дробчетата се измиват и нарязват на кубчета. Лукът се нарязва на ситно и се задушава с олио и малко вода. Прибавя се измитият ориз, дробчетата и подправките. Изсипва се в тава и се залива с 4 ч.ч. вряща вода. Прибавя се заливката.


От категорията

Топ-бармани налагат нова екзотична мода в приготвянето на коктейли

Топ-бармани налагат нова екзотична мода в приготвянето на коктейли-1527087878.jpg

Шеф-готвачи от България и от света в плен на Маутай – азиатската огнена напитка ...

23 май 2018 | 18:15

Сладкиш "Ден и нощ" с пресни ягоди

Сладкиш "Ден и нощ" с пресни ягоди-1526991705.jpg

22 май 2018 | 15:19

Сувлаки по традиционна гръцка рецепта

Сувлаки по традиционна гръцка рецепта-1526374883.jpg

15 май 2018 | 11:55

Гери Дончева, Жени Калканджиева и Тачо първи опитаха престижна азиатска ракия

Жени Калканджиева и Гери Дончева -1526233416.jpg

Опитни бармани сътвориха екзотични коктейли с националната напитка на Китай, ...

13 май 2018 | 20:41

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


2018