Друсан свински кебап

Друсан свински кебап

6458 | 14 ян. 2021 | 16:04


Необходими продукти:

свинско месо - 700 гр. от бут
лук - 2 глави
чушки - зелени и червени 3 бр.
люти чушки - 2 бр.
магданоз
олио - 2 с.л.
червен пипер
черен пипер
сол

Начин на приготвяне:
Нарежете свинското месо на кубчета, лука на полумесеци, а чушките на дребни кръгчета.

Запържете парчетата месо в голям тиган с олиото до зачервяване. Прибавете лука и чушките към месото и започнете да раздрусвате тигана, за да се задушат добре.

Овкусете с черен пипер и сол на вкус. Гответе до готовност.

Накрая добавете червен пипер и декорирайте свинския кебап с нарязан на ситно магданоз.


От категорията

Свинско месо по македонски

Свинско месо по македонски-1611150129.jpg

20 ян. 2021 | 15:40

Рецепти за Антоновден – раздава се содена пита за умилостивяване на Баба Шарка

-1547639792.jpg

17 ян. 2021 | 10:24

Какво да сложим на трапезата на Ивановден – традиционни рецепти

-1515146997.jpg

7 ян. 2021 | 10:42

Какво да сготвим на Йордановден - традиционни рецепти

-1491556349.jpg

6 ян. 2021 | 14:14