Седмична номерологична прогноза на Милена Иванова-Еа

Седмична номерологична прогноза на Милена Иванова-Еа за 13.08.-19.08.

Два поредни критични дни, заета събота, неорганизирана неделя

2982 | 12 авг. 2018 | 21:56

В четвъртък и петък ще поработите, ще имате срещи и ще уредите дребни сметки


Започваме новата седмица с два поредни критични дни, през които е добре да бъдете внимателни по отношение на здравето, рисковете и новите начинания.

 

Това е третата по ред седмица за месец август, в която аспектите са по-подходящи за почивка на море, до вода, река, езеро и други. През цялата седмица не се препоръчва пренатоварване, много работа, теглене на кредити, започване на нещо ново, решаване на важни въпроси и влизане в комфликт или спор.

 

Влагайте енергията си в положителни неща, творчески дейности, отдих, почивка, спа, четене на книги, медитации и мисли за бъдещи проекти. Разчиствайте стари неща, подредете документи, офис, дом и се разделете със стари и ненужни вещи.

 

Мото за седмицата: Смехът и усмивката лекуват всичко!

 

Понеделник, 13.08 -  Днес е първият критичен ден за седмицата от два поредни . Дневната нумерологична карата е кармичен кръст при път на живота 5. Бъдете внимателни, защото може да възникне проблем на място, недостиг, ремонт, пречки и нередности.

 

Възможно е някой да се опита да постъпи с вас нечестно, за това бъдете бъдни и предпазливи. И днес ще трябва да се справите с изпитанията със собствени сили и умения. Денят предизвиква проблеми в семейството, взаимопомощ, разговори и обяснения, болест свързана с отделителна система, бъбреци, кости, стави, мускули.

 

Спазвайте правилата! Бъдете внимателни в работата и по пътищата. Не предприемайте рискови дейности и бъдете смирени.

 

Мото: Днес спазвам правилото за златната среда-,, Нищо не е задължително и на всяка цена!“

 

Вторник, 14. 08. - През втория критичен ден за тази седмица не се препоръчва седене на слънце, вълнения, път, тревоги, прекаляване с алкохол, забава, купони, веселие, забавление и ,,игри“.  Денят е за изпит в чувствата и любовта.

 

Дневната нумерологична карта е кармичен кръст при 6, така, че ако решите да страдате по някого, гледайте поне да сте на море. По този начин ще облекчите ситуацията. Денят активира разочарования от дребен характер. И днес бъдете внимателни и не рискувайте.

 

Сутринта започва с любов в семейството и завършва с изразяване на чувства към любим и удовлетворение. Възможно е да получите новина. Въпреки всичко избягвайте рискове, спорове и кавги, защото краят няма да е добър. Активират се болести свързани със сърце, кръвоносна система, кръвно, анемии. Превенцията е да четете философски книги и да владеете осъзнато емоциите си.

 

Мото: Днес мисля и осъзнавам чувствата си, което ми помага да постъпвам правилно!

 

Сряда, 15.08 - През днешния ден,  може да се поглезите и да се отдадете на почивка на море и вкусна храна. Денят е предназначен за приятни преживявания в чужбина, създаване на удобства и релакс.

 

Ще имате възможност да преживеете красива утрин, любов и сигурност, както и по-добър шанс. Дневната нумерологична карта е с път на живота 7, което предполага изолация, дистанция и усамотение. Всички уговорки, които ще се направя ще бъдат съобразени с друго мнение, а плановете ще бъдат само на думи.

 

Мото: Божествената любов облива тялото ми със здраве и светлина!

 

Четвъртък, 16.08 - През този ден ще имате възможност да поработите и да уредите дребни сметки. Денят активира натовареност и ангажименити. Актуалните теми ще бъдат свързани с пари, лични отговорности, уреждане и взаимоотношения с роднини, спазване и изискавания относно уговорки.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 8 и най-накрая някой ще реши и нещо ще се случи. Ще се наложи да поработите и да се занимаете с дреболии. Сутринта бъдете внимателни и прецизни. На обяд и в следобедните часове е време за отговорности, сметки и действия според другите. Вечрта се отдайте на роднии и готвене.

 

Мото: Днес през целият ден съм по-добре и по-добре!

 

Петък, 17.08 -  Денят е предназначен за срещи, дейности свързани с образование, коли, планини, чужбина, природа и изкачване на върхове.

 

Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, което дава възможност за край и приключване на работа и отлежали задължения. Нужно е да се съсредоточите и концентрирате във всичко, с което се занимавате за да бъдете успешни. Проявете сила и обърнете внимание на детайлите.

 

Сутринта е подходяща за пазаруване, парични въпроси, трайни капиталовложения за роднина. Направете списък на задачите и това, което желаете да купите. Следобяд и вечерта са предназначени за работа, мислене и приключне.

 

Мото: Радостните ми мисли са пряк път към здравето и хармонията ми!

 

Събота, 18.08 - Днешният ден ще протече в срещи, ангажименти и почасова работа. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1, което ще донесе новости, запознанства и щастливи мигове. Все ще успеете да се справите или да получите подкрепа оттук-оттам.

 

Сутринта започва с работа и обмисляне на задълженията, на обяд и в следобедните часове ще може да провеждате срещи за да направите уговорки и уточните подробности. Вечерта ще бъде щастлива с възможност за ново запознанство и начало на нещо. 

 

Мото: Днес се радвам на всички новости и хора в живота ми! Благодаря!

 

Неделя, 19.08. – Днешният ден е предназначен за търговия, избор на друго място свързано с план, жилище или офис. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, активира търговски сделки, речи, справяне с дела на място или заради друг човек.

 

Денят ще е неорганизиран, започва с щастлива сутрин, която ще премине в натовареност, ще се наложи да проявите съобразителност или да очертаете границите си чрез отказ. Случването ще е повече на думи или заради друг човек отколкото за вас и във ваша полза.

 

Мото: Обичам всяка клетка от тялото си!

 

Можете да пишете на Милена Иванова-Еа на имейл Milena.ivanovatm@gmail.com, както и във Фейсбук на https://web.facebook.com/EaNumerology


От категорията

Финалистът от „Като две капки вода” Георги Симеонов – JJ в международен благотворителен проект
(Видео)

Финалистът от „Като две капки вода” Георги Симеонов – JJ в международен благотворителен проект-1591296221.jpg

„Under The Same Sky” е инициатива на победителя от виетнамското издание на ...

4 юни 2020 | 21:42

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт
(Галерия)

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт-1591012660.jpg

Този път моделът няма да е известна манекенка, а спортистка, медалистката от ...

1 юни 2020 | 14:56

Радослава Лазарова с вдъхновяваща колекция „Impressions 2021”
(Галерия)

Радослава Лазарова с вдъхновяваща колекция „Impressions 2021”-1591302498.jpg

В първата в България дигитална пресконференция с модна и лайфстайл презентация ...

4 юни 2020 | 23:26

Далеч от дома, близо до надеждата
(Видео)

Далеч от дома, близо до надеждата-1591300783.jpg

Изкуството, музиката, любовта – опорни точки, без граници

4 юни 2020 | 22:58