Евродепутатът застана в защита на Виктор Орбан

Джамбазки: ВМРО ще защитава докрай водещата роля на националната идентичност на страните-членки в ЕС

835 | 16 септ. 2018 | 17:36

От трибуната в Страсбург определи Съюза като наследник на СССР заради отнетия глас на Унгария в Общността

-1536668226.jpgСнимка Пресцентър на ВМРО-1537108820.png

Припомняме, че именно Джамбазки, като представител на ВМРО в Европейския парламент още в понеделник реагира остро и застана в защита на Виктор Орбан и Унгария, съобщават от пресцентъра на ВМРО.

 

Веднага след скандалното решение на ЕП отново той, от трибуната в Страсбург, определи ЕС като наследник на  СССР заради отнетия глас на Унгария в Общността.

Представителят в Европейския парламент и зам.-председател на ВМРО -  Българско национално движение Ангел Джамбазки обиколи Разлог, Петрич, Сандански и региона. Той заедно с депутата от „Обединени патриоти“ от квотата на ВМРО и зам.-председател на партията Атанас Стоянов,  направиха среща с граждани, както и с местните организации. На сбирките те коментираха и проблемите в общината, необходимите мерки за подобряване на живота на гражданите, както и актуалните теми около борбата срещу двойните стандарти в ЕС.

Джамбазки посети региона по случай честванията на Кръстовденското въстание. Заедно с привърженици на ВМРО и активисти двамата заместник-председатели на партията почетоха паметта на  героите от епичното историческо събитие. Те се преклониха пред геройския подвиг на Радон Тодев и четата му. В чест на воеводата група ентусиасти и членове на ВМРО - Банско и района направиха поход до лобното му място.

Джамбазки за пореден път подчерта, че България, в лицето на Народното събрание и Министерски съвет, трябва да вземе пример от работата на евродепутатите от ГЕРБ и ВМРО, в и да застанат на твърдата позиция в подкрепа на Унгария и Виктор Орбан. В отговор на запитване на граждани, зам.-председателят на ВМРО – БНД беше категоричен, че ЕС има бъдеще само, ако зачита националната идентичност на страните-членки на Общността и се противопостави категорично и еднозначно срещу двойните стандарти в храните и заплащането. С това той отново отвори друга тема, по която работи – кампанията, именно с депутати от унгарския парламент от близката като възгледи до ВМРО партия Йоббик  - „Равно заплащане за равен труд“.

 

 


От категорията

Борисов се ръкува с Тръмп в Ню йорк

Снимка: Фейсбук-1537800185.jpg

Малко по-късно снимката от ръкостискането се появи в профила на ръковотеля на ...

24 септ. 2018 | 17:39

Борисов след срещата с Тръмп: Далеч съм от мисълта да се конкурирам с когото и да било!

Борисов след срещата с Тръмп: Далеч съм от мисълта да се конкурирам с когото и да било!-1537812880.jpg

Още като бях главен секретар в България пристигнаха редица американски ...

24 септ. 2018 | 21:03

Корнелия Нинова: В политиката не ми харесват тайните сговори за власт и пари, вместо за политики

Корнелия Нинова-1537810761.jpg

Защо изоставихте Русия, запита зрител. Нинова скочи. Не сме за отпадане на ...

24 септ. 2018 | 20:51

„АФИС“: При избори сега ГЕРБ получава 21,3%, БСП-20,9%, ДПС-7,4%, ОП - 5,5% (графики)

„АФИС“-1537797926.jpg

ДПС с висока подкрепа за евровота, Патриотите могат да отпаднат от парламента в ...

24 септ. 2018 | 10:52

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.