Евродепутатът застана в защита на Виктор Орбан

Джамбазки: ВМРО ще защитава докрай водещата роля на националната идентичност на страните-членки в ЕС

1134 | 16 септ. 2018 | 17:36

От трибуната в Страсбург определи Съюза като наследник на СССР заради отнетия глас на Унгария в Общността

-1536668226.jpgСнимка Пресцентър на ВМРО-1537108820.png

Припомняме, че именно Джамбазки, като представител на ВМРО в Европейския парламент още в понеделник реагира остро и застана в защита на Виктор Орбан и Унгария, съобщават от пресцентъра на ВМРО.

 

Веднага след скандалното решение на ЕП отново той, от трибуната в Страсбург, определи ЕС като наследник на  СССР заради отнетия глас на Унгария в Общността.

Представителят в Европейския парламент и зам.-председател на ВМРО -  Българско национално движение Ангел Джамбазки обиколи Разлог, Петрич, Сандански и региона. Той заедно с депутата от „Обединени патриоти“ от квотата на ВМРО и зам.-председател на партията Атанас Стоянов,  направиха среща с граждани, както и с местните организации. На сбирките те коментираха и проблемите в общината, необходимите мерки за подобряване на живота на гражданите, както и актуалните теми около борбата срещу двойните стандарти в ЕС.

Джамбазки посети региона по случай честванията на Кръстовденското въстание. Заедно с привърженици на ВМРО и активисти двамата заместник-председатели на партията почетоха паметта на  героите от епичното историческо събитие. Те се преклониха пред геройския подвиг на Радон Тодев и четата му. В чест на воеводата група ентусиасти и членове на ВМРО - Банско и района направиха поход до лобното му място.

Джамбазки за пореден път подчерта, че България, в лицето на Народното събрание и Министерски съвет, трябва да вземе пример от работата на евродепутатите от ГЕРБ и ВМРО, в и да застанат на твърдата позиция в подкрепа на Унгария и Виктор Орбан. В отговор на запитване на граждани, зам.-председателят на ВМРО – БНД беше категоричен, че ЕС има бъдеще само, ако зачита националната идентичност на страните-членки на Общността и се противопостави категорично и еднозначно срещу двойните стандарти в храните и заплащането. С това той отново отвори друга тема, по която работи – кампанията, именно с депутати от унгарския парламент от близката като възгледи до ВМРО партия Йоббик  - „Равно заплащане за равен труд“.

 

 


От категорията

Цветница е! Носим в домовете си осветени върбови клонки за здраве и берекет

Цветница е! Носим в домовете си осветени върбови клонки за здраве и берекет-1555794955.jpg

На днешния ден Иисус Христос тържесвено влиза в Йерусалим, посрещнат с ...

21 апр. 2019 | 00:03

Цветница е!

Патриарх Неофит ще оглави Патриаршеска света Златоустова Литургия в храма „Св. Александър Невски"

-1555566533.jpg

От 18 ч в митрополитската катедрала „Св. Неделя” ще се отслужи „Последование на ...

21 апр. 2019 | 08:24

Елена Йончева: Имаме два пътя - или да се оставим на мафията, или да променим това, като гласуваме!

Снимки Пресцентър на БСП-1555848428.png

Нямам съмнение, че ние ще победим, бе категорична водачът на евролистата на ...

21 апр. 2019 | 14:52

Първан Симеонов: БСП изглежда в по-изгодна ситуация от ГЕРБ

-1543427061.jpg

БСП, ГЕРБ и ДПС са със сигурни представители в следващия Европарламент, шанс ...

21 апр. 2019 | 14:14

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.