Иван Борисов, Канада: Надявам се България да не подпише смъртната присъда на нацията!

Отворено писмо относно Истанбулската Конвенция: Ако се приеме, това е "началото на края"!

Иван Борисов, Канада: Надявам се България да не подпише смъртната присъда на нацията!

78411 | 12 февр. 2018 | 12:06

Надявам се поне България да се поучи от фаталните грешки на запада и да поеме различен път (като Полша и Унгария например) и да се спаси от лапите на мултикултурализма, глобализма и регресивната псевдо-либералната политика на абсолютен разврат и морална д


Иван Борисов

Канада

 

Здравейте,

Съвсем случайно чух за противоречивата “Истанбулска Конвенция”.

 

Живея в чужбина от 1990 година и чистосърдечно си признавам, че не съм много в час с политиката в България – въпреки, че я посещавам почти всяка година. В момента живея в Канада, но съм живял и в САЩ, както и в Латинска Америка.

 

Имам дълги години лични наблюдения над това, което се случва в почти всички западни държави (и в света по принцип) и съвсем отговорно заявявам, че Западът е един грандиозен “потъващ кораб”.

 

Основните три причини са следните:

 

ГЛОБАЛИЗМЪТ, който де факто е една много по-перверзна и извратена версия на Марксизма и Ленинизма.

 

МУЛТИКУЛТУРАЛИЗМЪТ, който е главното оръжие на глобалистите (споменати по-горе). Мултикултурализмът е неуспешен социален експеримент, насилствено натрапван от Глобалния елит, който никога и никъде не е функционирал, НЕ функционира в момента и по всичко личи, че никога няма да функционира и в бъдеще. И въпреки това, продажните западни лидери – марионетки, контролирани от глобалистите, продължават да налагат и натрапват мултикултурализма без съгласието на местното население, без допитване или референдуми. Така нареченият мултикултурализъм е де факто демографски геноцид над населението от европейски произход.

 

МОРАЛНАТА ДЕГРАДАЦИЯ И РАЗВРАТ вследствие на бруталното натрапване на всякакъв вид долнопробни и гнусни извратени концепции, маскирани като “борба за равноправие” – за правата на така наречените ЛГБТИ, които са най-обикновени перверзници.

Прочетох Истанбулската конвенция в оригинал (на английски) и нямам абсолютно никакво съмнение че е “Троянски кон”, който ще си покаже копитата и ще се развилнее бясно в момента, в който бъде узаконен и подписан.

 

Посланието ми към България е кратко и ясно:

 

Ако искаме да запазим дори и минимален шанс да съхраним нашата хилядолетна култура, традиции и начин на живот, “Троянският кон” не трябва да бъде допускан в пределите на Родината ни.

Ако се подпише този документ, който твърди, че “пол” не е биологично понятие, а социално изградена роля, “кутията на Пандора” вече е отворена и след това няма затваряне.

 

Така се започна и в Канада.

Уж равноправие, уж против насилие и в момента промиват мозъците на децата от ранна детска възраст с извратени концепции за безполовост – не си нито мъж нито жена, транссексуалност и дузини други извратени и сложни за разбиране термини като: “LGGBDTTTIQQAAPP”.

Да, това е истински термин (съкращение на група термини), използван от “Федерацията на началните учители” в провинция Онтарио, което на английски означава:

 Lesbian, Gay, Genderqueer, Bisexual, Demisexual, Transgender, Transsexual, Twospirit, Intersex, Queer, Questioning, Asexual, Allies, Pansexual and Polyamorous.

 

На български се превежда по следния начин:

 

Лесбийка, гей, джендър-неутрален, бисексуален, демисексуални, транссексуални, транссексуален, дву-полов, интерсексуален, неутрален, полово-подвъпросен, асексуален, полово-свързан, пансексуален и полиаморфен.

 

И това е само върхът на айсберга. Тази брутална дегенеративна политика се налага в абсолютно всички сфери на обществото.

 

Други важни фактори които допринасят за потъването на Западния “кораб” са:

 

ПОЛИТИЧЕСКАТА КОРЕКТНОСТ, която де факто е официалната “религия” на Запада и болшинството от хората я следват фанатично, без дори да го осъзнават. Политическата коректност е “затвор на съзнанието”. Теми, които свободно се дискутират по телевизията в България, в Канада са табу и е рисковано да се дискутират дори и с близки и познати.

 

Религията на политическа коректност е главното оръжие използвано от леваците в така наречената “идеологична война” (Culture War), в следствие на която обикновените хора са репресирани и наплашени да не изразяват мнения, различни от официалната псевдо-либерална политика.

Ако някой посмее да изрази несъгласие – не става въпрос за критика, просто несъгласие, социално-икономическите последици са жестоки. Публично заклеймяване – расист, ксенофоб, хомофоб и любимото напоследък – нео-нацист. Почти сигурно е, че ще си загубите работата, приятелите, и дори роднините ви може да се обърнат срещу вас.

 

ПОЛИТИКАТА НА ИДЕНТИЧНОСТ (Разделяй и владей. Всеки срещу всеки)

 

Промиване на мозъци от ранна детска възраст. Още от малки настройват децата едни срещу други. Момичета срещу момчета. Малцинства срещу “привилегированите”, ЛГБТИ срещу хетеросексуални и т.н. Това се постига като на определена група ѝ се втълпява, че е жертва, репресирана от някоя друга група.

 

Най-атакуваната група обаче, която няма право на глас, са белите хетеросексуални младежи и мъже. Те са заклеймени като враг номер едно на левашкия псевдо-либерализъм. Промиването на мозъци е жестоко и тотално и не подлежи на дискусия. Всяко мнение против официалната псевдо-либерална политика е моментално заглушено.

 

НАРКОМАНИЯТА, която в момента заема епидемични мащаби и последиците от нея са разрушителни. Това обаче е тема за напълно отделна дискусия.

 

ФЕМИНИЗМЪТ (и криворазбраната му интерпретация), водещ до разрухата на основната клетка на обществото – семейството. Мъжете и жените, които в природата са естествени съюзници и имат нужда един от друг, са насъсквани едни срещу други под претекст, че мъжете са врагове на жените. Въвеждат се термини като “токсична мъжественост” (Toxic Masculinity), които втълпяват чувство на вина в подрастващите момчета. В същото време момичетата от малки израстват с идеята, че са жертви на токсичните мъже. Тази шизофренна идеология има пагубен ефект върху обществото.

 

Екстремен МАТЕРИАЛИЗЪМ, заместващ духовността и всякакви морални ценности.

 

“ОБЩЕСТВЕНИЯТ МАРКСИЗЪМ” (Cultural Marxism), който тотално е завладял образователната система, като се започне от детските градини и се стигне до университетите. Едно време на това в България му казвахме “Комунизъм”

 

ЛИПСАТА НА ОБЕКТИВНИ МЕДИИ. Почти всички средства за масова информация са пропагандни машини на глобалния елит.

 

Да обобщим. Всичките тези регресивни политики са лансирани, натрапвани, и пропагандирани от ляво ориентираните, самозабравили се псевдо-либерали, които в действителност въобще не са “либерали”, а деспотични тоталитаристи, и са нетърпими спрямо идеологии които са различни от тяхната.

Тези типове се преструват на толерантни само когато им изнася и мненията на другите съвпадат с тяхната сбъркана идеология.

Ако някой обаче посмее да изрази несъгласие, моментално се нахвърлят върху него като побеснели, “кръвожадни канадски вълци”, и веднъж като захапят, не спират, докато въпросния обект не е разкъсан на парчета. Това се прави с цел “назидание”, като се изпраща ясно послание какво ще се случи на всеки, който дръзне да се противопостави на техните малоумно утопични идеали.

 

България е на кръстопът и изправена пред две ясни алтернативи.

 

Да съхрани традициите си и начин на живот и най-важното да предпази децата, които са бъдещето на нацията, от необратима дегенеративна и развратна политика, базирана на противоестествени и несъвместими с природата перверзни концепции.

 

Да се подаде на натиска и да подпише смъртната присъда на нацията.

Ако тази конвенция се приеме, това е “началото на края”.

Надявам се хората в България да осъзнаят какво се задава и на всяка цена то да бъде предотвратено. Моите пътувания между България и Канада са като пътешествия с машина на времето между настоящето и близкото бъдеще. Най-сериозно и отговорно заявявам, че “бъдещето” въобще не е светло.

 

Мотивацията да споделя тези мои тревоги е предизвикана само и единствено от любов към България.

Аз обичам и двете държави. Канада, както вече с болка споделих, е един грандиозен потъващ кораб, който (според мен) няма как да бъде спасен и в интерес на истината сърцето ми се къса като виждам какво се случва в тази до скоро прекрасна държава.

 

Надявам се поне България да се поучи от фаталните грешки на запада и да поеме различен път (като Полша и Унгария например) и да се спаси от лапите на мултикултурализма, глобализма и регресивната псевдо-либералната политика на абсолютен разврат и морална деградация.

 

Накрая желая съвсем ясно да поясня, че аз съм най-обикновен човек.

Не съм политически активист.

За първи път в живота си взимам отношение в политическа дискусия. Никога не съм се считал и за прекален патриот, дори напротив. По принцип съм с доста отворено и либерално мислене, но масовите социални аномалии, които заливат запада в момента, е невъзможно да бъдат игнорирани. Крайно време е и ние, обикновените хора, да изразим мнение и да признаем, че всичко това което се случва е пълна, абсолютна и тотална лудост, от която страдат абсолютно всички сфери на западното общество. Най-страшното е, че за псевдо-либералите няма нищо свято и вече най-нагло и безочливо взимат на мерник и децата. След като атакуваха семейството, следващата мишена са децата.

 

Искрено се надявам тази лудост, граничеща със шизофрения, да НЕ превземе и България, защото независимо от недостатъците и абсурдите, които за съжаление все още съществуват в държавата, ако България се опази от регресивните псевдо-либерални политики, все още има шанс не само да оцелее, но и да продължи да бъде едно нормално, а защо не и по-добро общество за живот.

 

Искрено и с любов към България"

 

Епицентър.бг припомня, че Канада промени химна си, за да бъде полово-неутрален. Сенатът гласува за замяната на две думи в английската версия на текста на песента. Така думите "закон за всички твои синове", вече ще бъде "закон за всички нас", за да не бъде полово фиксиран.  


От категорията

Валерия Велева: А Цветанов кога? Задава ли се война в държавата?

-1448546816.jpg

Може да си направил много за една партия, може да си крепил лидера й в тежки ...

24 март 2019 | 13:27

Валерия Велева: Как минава световната слава...

Валерия Велева: Как минава световната слава-1553353911.jpg

Да ти се размине за Истанбулската конвенция, втори път да ти се размине за ...

23 март 2019 | 17:04

Кеворккян: Правят се на глупаци - един друг. Оглозгване 1 : БСП

-1546154613.jpg

Пак се изправяме пред неподозирани психологически дълбини – гледат едновременно ...

24 март 2019 | 20:26

Петко Добрев: Откъде дойде залпът по апартаментите в ГЕРБ

Сн. Offnews-1553182661.jpg

Борисов няма как да замете апартаментгейт. Това не е суджукгейт и да се измъкне ...

21 март 2019 | 17:31

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Йеромонах Панайот


15 февр. 2018 | 13:19Е чадо, чадооо като е толкова лошо в чужбината, що си не дойдеш у нас на хубаво и родно? Що седиш там в тая мизерия и тоя разварт. Ела си чадо, тук имаме много нужда от хора като тебе. Ама няма да си дойдеш, щото там в Канада мизерията и разварта са само на картинката в началото на статията, а тук бият и крадат наистина и по много. Хайде чадо сполай ти, остани си със здраве там, че и в чужбина без джавкащи псета не може.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Mariella


12 февр. 2018 | 22:54Браво на Иван! Смел човек! А ето и становището на Американската асоциация на педиатрите срещу Содомската конвенция: https: www.acpeds.org the college speaks position statements gender ideology harms children. Не сме сами в нежеланието си да ни промиват отново мозъците! Има достатъчно разумни хора по света от всички професионални сфери! Имаме подкрепата на всички здравимислещи учени от медицинските и природните науки, които са впрочем мнозинство пред малкото умопомрачени, които одобряват осакатяването на децата! Малцинството силно кряка за псевдоправа, и ние в никакъв случай не трябва да се подаваме на крякането!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Visitor


12 февр. 2018 | 21:53Съгласен съм!!! Само ще призова: НЕ НА ИЗВРАЩЕНСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Terminator


12 февр. 2018 | 12:50Не трябва да се правят коментари, според мен! Човекът е толкова ясен и разбираем език го е казал, че няма накъде повече!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.