Елда с гъби

Здравословна елда с гъби

3151 | 11 февр. 2020 | 15:43


Необходими продукти:

елда - 250 г
лук - 2 глави
чесън
гъби - 250 - 300 г
соев сос - 2 - 3 с.л.
олио - 50 мл
черен пипер
червен пипер
сол

 

Начин на приготвяне:

Нарязваме лука на полумесеци и намачкваме чесъна, запържваме ги в олиото.

 

Добавяме гъбите, нарязани на дребни парчета, да се пържат за около 5 мин.

 

Прибавя се почистената и измита елда. Доливаме се 2 чаени чаши гореща вода, поръсваме със зеленчуковия бульон и черен пипер на вкус и се задушава за 20 минути.


От категорията

Коприва с ориз и пролетни подправки

Коприва с ориз и пролетни подправки-1585644179.jpg

31 март 2020 | 11:41

На Благовещение се ядат риба и спанак: Вкусни рецепти за празника

-1478080546.jpg

24 март 2020 | 19:00

Спаначени кюфтенца

Спаначени кюфтенца-1584006939.jpg

12 март 2020 | 11:54

Какво да сготвим на Тодоровден - традиционни рецепти

-1491556349.jpg

6 март 2020 | 11:21

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.