Елда с гъби

Здравословна елда с гъби

3583 | 11 февр. 2020 | 15:43


Необходими продукти:

елда - 250 г
лук - 2 глави
чесън
гъби - 250 - 300 г
соев сос - 2 - 3 с.л.
олио - 50 мл
черен пипер
червен пипер
сол

 

Начин на приготвяне:

Нарязваме лука на полумесеци и намачкваме чесъна, запържваме ги в олиото.

 

Добавяме гъбите, нарязани на дребни парчета, да се пържат за около 5 мин.

 

Прибавя се почистената и измита елда. Доливаме се 2 чаени чаши гореща вода, поръсваме със зеленчуковия бульон и черен пипер на вкус и се задушава за 20 минути.


От категорията

Панирани тиквички с джоджен

Панирани тиквички с джоджен-1589881152.jpg

19 май 2020 | 12:38

Какво да сготвим на Гергьовден – традиционни рецепти

-1493822812.jpg

На трапезата присъстват зелени пролетни продукти - зелен лук, пресен чесън, ...

5 май 2020 | 13:49

7 причини да пием безалкохолно вино

7 причини да пием безалкохолно вино-1589743551.jpg

Деалкохолизираните напитки са 4 пъти по-малко калорични – това ги прави идеални ...

17 май 2020 | 22:25

Шницели от спанак

Шницели от спанак-1588066740.png

28 апр. 2020 | 12:37

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.