Елда с гъби

Здравословна елда с гъби

2410 | 11 февр. 2020 | 15:43


Необходими продукти:

елда - 250 г
лук - 2 глави
чесън
гъби - 250 - 300 г
соев сос - 2 - 3 с.л.
олио - 50 мл
черен пипер
червен пипер
сол

 

Начин на приготвяне:

Нарязваме лука на полумесеци и намачкваме чесъна, запържваме ги в олиото.

 

Добавяме гъбите, нарязани на дребни парчета, да се пържат за около 5 мин.

 

Прибавя се почистената и измита елда. Доливаме се 2 чаени чаши гореща вода, поръсваме със зеленчуковия бульон и черен пипер на вкус и се задушава за 20 минути.


От категорията

Какво да сготвим на Месни Заговезни - вкусни рецепти

Какво да сготвим на Месни Заговезни - вкусни рецепти-1582110723.jpg

23 февр. 2020 | 00:02

Десертът на Виенския бал - лешников нуга крем с мус от дренки

Лешников нуга крем с мус от дренки-1581624624.jpg

Шеф Готфрид Ганстерер е подготвил агнешко каре със сос с розмарин, рагу от ...

13 февр. 2020 | 22:06

Рецепти за празничната трапеза на Трифон Зарезан и Св. Валентин

-1580220210.jpg

12 февр. 2020 | 15:19

Сьомга със сос от лимон и копър

Сьомга със сос от лимон и копър-1580981763.jpg

6 февр. 2020 | 11:35

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.